Postovanje,zanimaju me određene stvari za ljubav i posao.Rodjen sam 12.02.1981 u Peci,u 8 i 30 ujutru.Hvala unapred
VukforumWRIGC5.JPG (95.23 KiB) Pregledano 212 puta
Pozdrav Vuče,
ne znam šta vas sve interesuje obzirom na to da ovde mogu pogledati opšte aspekte. Rođeni ste pod uticajem promena, trzavica i stresova koje možete rešavati samo ako se otvorite i suočite sa problemima bez nerviranja i racionalno. Kloniti se nelegalnih radnji i istih takvih ljudi. Ljubavni život s obzirom na okolnosti života dobar je.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Dobar dan Andjela.Zanima me solarni horoskop za narednu godinu,kao i ljubavni zivot ubuduce?Nema nikakvih desavanja.13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
MakiMerryW2JAAAACAAC7.JPG (111.66 KiB) Pregledano 211 puta
Draga Maki Merry,
naredni solar počinje vam tek u aprilu mesecu te ćemo pogledati ovaj do aprila. Ovaj povratak ne pokazuje tendencije dešavanja na ljubavnom životu. Tačnije, on pokazuje dešavanja koja su trebala biti s početka solara, u periodu prošlog proleća. Takođe se vidi da vam nije bilo lako u periodu oko prošle godine. Mogućnost nagle i neočekivane ljubavne veze sa osobom koja će prvo biti prijatelj. Ali, ovo se vidi iz natala ne iz solara; trebalo bi uraditi konsultaciju ljubavnog života da se detaljno sve pregleda
Postovana, da li mogu da senadam boljoj godine od ove i u globalu i u lokalu ?
21.1.1971. u 2.50 pre podne Beograd
Srecna vam Nova godina i predstojeci paraznici !
Oljaastro00XW2JAAAACAAC7.JPG (105.18 KiB) Pregledano 131 put
Pozdrav Olja,
i ja Vama želim srećnu i uspešnu Novu!!!!
Što se tiče solara, ova bi godina mogla biti godina naglih pozitivnih promena naročito od perioda marta meseca, iako se aktivira natalni Saturn koji ukazuje na godinu suočavanja sa dugogodišnjim obavezama. Rezultati bi mogli biti veći nego prethodnih godina, a naročito bitno je i to da je Sunce u kući statusa. Borba se nastavlja i zbog Marsa na Zenitu ali sa pozitivnim ishodima, sem što ćete u periodu od jeseni imati možda neke manje vanredne izdatke....u svakom slučaju, bolja godina nego prethodna...
Draga,
slike se teško ovako otvaraju ali pošto imam vaše podatke ja sam sama na Beograd otvorila solar. Solar počinje tek za mesec dana i neki dan preko...još uvek deluje stari solar. Ipak, u narednom solaru vidi se jako bitna godina sa mogućnošću nekog novog početka (nulti stepen na Asc, Mesec na Zenitu). Krajem 2026. najizazovniji period godine....
Smaki,
vi ste rođeni aprila meseca. Dakle, do rođendana imate još nešto manje od četiri meseca. Ono što ja mogu je da pogledam ovaj solar u kojem ste još jer bi se za godišnji pregled trebalo da gledaju obe godine, a ne znamo gde ćete biti sledeće. Svakako sam stavila Šabac i za sledeći solar ali to je hipotetički.
smakiW3JAJAACAACAAC9.JPG (118.29 KiB) Pregledano 150 puta
Ova solarna godina karakteristična je po aktivaciji polja sticanja lične imovine. Većina akcija trebala je već da se obavi oko leta, a godina je bila dinamična, zanimljiva u ovom pogledu. Emocije promenljive i takve ostaju do sledećeg solara. Sledeći solar aktiviraće polje društvenih grupa ali ćete morati da se borite sa nekim ljudima za poziciju u društvu. Ne brinite ako vidite da Vas ljudi ne razumeju naročito i ne tražite sigurnost u drugim ljudima naročito ako rođendan provedete u Šapcu....