Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Balkanka1

Re: Ljubav-brak

Poruka od Balkanka1 »

Samo ovaj deo da je blizu Severni mesecni cvor što ukazuje mogućnost za novu bitnu veću ljubav i zaljubljenost...da li ste to mislili da se njemu ili meni pojavljuje nova veća ljubav? Inace hvala puno na izdvojenom vremenu
Verica1995

Poruka od Verica1995 »

Andjela Kostic piše:
19 Nov 2025, 20:58
Verica1995 piše:
16 Nov 2025, 15:29
Pozdrav
Što bi ste rekli na ovu sinastriju.
Ja 10.02.1995. 6 i 35 ujutro Split
On 1.8.1977 sat rođenja nepoznat Split
Hvala vam
Verica1995W2JAAAACAAC7.JPG

Draga Verice,
ovaj vam se čovek sviđa jer je njegovo Sunce na vašem Descendentu. Međutim, čovek ima lepo pozicioniranu Veneru u Blizancima te je dopadljiv ženama i vrlo komunikativan ili elokventan. Vaš se Mesec nalazi blizu njegovog Jupitera te je ovo bolja kombinacija za zajednički rad ili neke zajedničke poslovne aktivnosti. Ipak, u istom znaku, mogu dati uzajamnu simpatiju.Međutim, s obzirom da nemamo tačno vreme rođenja ne znamo gde se pada njegov Mesec. Ako je u Vodoliji on je hipersenzitivan što je u ovom odnosu bolja kombinacija za vas ali ako je u Ribama njegove emocije teško je uhvatiti.....
Hvala na odgovoru. Taj čovjek mi je već neko vrijeme u mislima..vidimo se tu i tamo, a ja ni sama ne znam...da li mu se dopadam. Daje mi komplimente, a sad da li je to prijateljstvo ilii
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Balkanka1 piše:
04 Jan 2026, 21:36
Samo ovaj deo da je blizu Severni mesecni cvor što ukazuje mogućnost za novu bitnu veću ljubav i zaljubljenost...da li ste to mislili da se njemu ili meni pojavljuje nova veća ljubav? Inace hvala puno na izdvojenom vremenu
Ovo je u uporednom odnosu i to u opštoj sinastriji. Treba uraditi detaljan uporedni. Ne vidim ko će šta imati bez godišnjih horoskopa. Uporedni odnos pokazao bi kvalitet, karakter odnosa kao i mogući najveći statistički ishod
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Verica1995 piše:
05 Jan 2026, 08:15
Andjela Kostic piše:
19 Nov 2025, 20:58
Verica1995 piše:
16 Nov 2025, 15:29
Pozdrav
Što bi ste rekli na ovu sinastriju.
Ja 10.02.1995. 6 i 35 ujutro Split
On 1.8.1977 sat rođenja nepoznat Split
Hvala vam
Verica1995W2JAAAACAAC7.JPG

Draga Verice,
ovaj vam se čovek sviđa jer je njegovo Sunce na vašem Descendentu. Međutim, čovek ima lepo pozicioniranu Veneru u Blizancima te je dopadljiv ženama i vrlo komunikativan ili elokventan. Vaš se Mesec nalazi blizu njegovog Jupitera te je ovo bolja kombinacija za zajednički rad ili neke zajedničke poslovne aktivnosti. Ipak, u istom znaku, mogu dati uzajamnu simpatiju.Međutim, s obzirom da nemamo tačno vreme rođenja ne znamo gde se pada njegov Mesec. Ako je u Vodoliji on je hipersenzitivan što je u ovom odnosu bolja kombinacija za vas ali ako je u Ribama njegove emocije teško je uhvatiti.....
Hvala na odgovoru. Taj čovjek mi je već neko vrijeme u mislima..vidimo se tu i tamo, a ja ni sama ne znam...da li mu se dopadam. Daje mi komplimente, a sad da li je to prijateljstvo ilii
nekada su to iskustva iz predhodnih života ili karma koja se provlači....nekada je to nevidljiva veza...zavisi
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Moze li uporedni horoskop?Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja i on 23.09.1994 Pljevlja.Imala sam pogresan muski datum za proslo tumacenje,izvinjavam se.Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
26 Jan 2026, 00:52
Zdravo Andjela.Moze li uporedni horoskop?Ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja i on 23.09.1994 Pljevlja.Imala sam pogresan muski datum za proslo tumacenje,izvinjavam se.Hvala
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG
MakiMerryW2JAAAACAAC2.JPG (109.26 KiB) Pregledano 124 puta
Naravno da može, makar ono što se može zaključiti. Sunce partnera je na nultom početnom stepenu znaka odnosa što u stvari može ukazivati na nezrelost u ljubavnim vezama. Strastven je, a njegova je Venera u široj konjunkciji sa Vašim Plutonom što ukazuje na jaku privlačnost ali na telesnom nivou. Ipak, zbog Meseca na Vašoj Veneri ovo ne mora biti samo strast, vremenom se dopadljivost može razviti i u ljubav....ovde je potrebno vreme rođenja da se vide druge predispozicije
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav Anđelaa, molila bih pitanje ako može 🥰 radile smo solarni i spomenula si mogućnost aktivacije ljubavnog života, ali su mi tad bile važnije neke druge teme i sfere života pa su sva moja pitanja bila usmjerena u tim pravcima. Ako se može vidjeti, i ako je dopušteno ovdje da pitam, jel mi možeš reći bilo kakav opis osobe koja bi se potencijalno mogla pojaviti i u kojem periodu (zapisala sam si da si rekla do sredine solara, ali vidi li se možda preciznije)?
16.11.1998., 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Tu sam slavila rođendan.
Hvala još jednom!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
31 Jan 2026, 21:37
Pozdrav Anđelaa, molila bih pitanje ako može 🥰 radile smo solarni i spomenula si mogućnost aktivacije ljubavnog života, ali su mi tad bile važnije neke druge teme i sfere života pa su sva moja pitanja bila usmjerena u tim pravcima. Ako se može vidjeti, i ako je dopušteno ovdje da pitam, jel mi možeš reći bilo kakav opis osobe koja bi se potencijalno mogla pojaviti i u kojem periodu (zapisala sam si da si rekla do sredine solara, ali vidi li se možda preciznije)?
16.11.1998., 16:10, Slavonska Požega, Hrvatska
Tu sam slavila rođendan.
Hvala još jednom!
Zdravo draga!!!
Mogućnost aktivacije ljubavnog života bila je od samog početka solara dakle od perioda novembra pa će biti najaktuelnije oko perioda februara. Sudbina je ovde umešana. Interesantna je pozicija Severnog čvora u natalu i solaru, gotovo na istom mestu. To znači da period donosi konkretne korake usklađene sa vašim natalnim potencijalom. Ukazuje na kreativne projekte, ljubavne kontakte, hobije i moguće nove veze ili rad sa decom gde ćete sticati nova znanja i iskustva. Stabilizacija i nove nade u periodu proleća. Konkretan opis je osećaj sigurnosti, nezavisno od toga hoće li se i ko pojaviti
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Ooopaaa! Baaaš si me razveselila 😘😘 Čujemo se po potrebi i dalje, kao i godinama unazad ❣️ veliki pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

hvaaalaaaaa, takođeeeee :D :D :D :D
Pošalji Odgovor