Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Malina 1108

Re: Ljubav

Poruka od Malina 1108 »

Dobar dan draga Andjela, rodjena sam 11.08.1991. godine u 00:05h u Leskovcu. Zanima me opis moj sudbinskog partnera ili srodne duse sa kojom cu biti u braku .. mislim na izgled, zanimanje, cime ce de baviti, gde cemo se upoznati?
Buduci da sam pre par meseci raskinula dugu vezu...i trebalo mi je dosta vremena da se oporavim...htela bih da znam kakav ce biti sledeci partner....
Srdacan pozdrav...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Malina 1108 piše:
07 Feb 2026, 12:58
Dobar dan draga Andjela, rodjena sam 11.08.1991. godine u 00:05h u Leskovcu. Zanima me opis moj sudbinskog partnera ili srodne duse sa kojom cu biti u braku .. mislim na izgled, zanimanje, cime ce de baviti, gde cemo se upoznati?
Buduci da sam pre par meseci raskinula dugu vezu...i trebalo mi je dosta vremena da se oporavim...htela bih da znam kakav ce biti sledeci partner....
Srdacan pozdrav...
Malina1108WRIGC1.JPG
Malina1108WRIGC1.JPG (95.24 KiB) Pregledano 123 puta
Draga Malina 1108,
takve detalje nema teorije da ti iko sa sigurnošću kaže, naročtio zato što astrologija nije sredstvo proricanja sudbine ali može dati statističku verovatnoću. U vašem slučaju vladar sedme kuće je u četvrtoj pa je najverovatnije da je prva bitna partnerska veza vezana sa osobom iz istog grada, države rođenja, ili ako duže vreme živite van Leskovca (preko 5g) onda i iz drugog grada u kojem se se nastanili. Takođe se vidi da ovo nije rodna duša već osoba koja je egocentrična, hvalisava i sebe stavlja ispred drugih. Pre bih rekla da je karmički dug nego srodna duša. Ali, to je iz prve mogućnosti za "brak" jer i ovde, astrologija ne gleda samo potpisane brakove i verujem da je to mladić o kojem ste pisali sada. Nudio je mnogo, mogao je malo da zaista pruži.
Postoji verovatnoća da iz druge bitne veze ili drugog braka prođete bolje, šta više, ovde se vidi i veća verovatnoća potomstva iz drugog bitnog odnosa. Osoba je starija, ozbiljnija i inteligentniji čovek, svestran i moguće vezan za IT ili da radi za inostranu firmu, za razliku od ovog prvog koji je bio vedar ali je mnogo više voleo da se prikazuje od onoga što zaista vredi.
Dodala bih i to da će Vam ova godina biti jako bitna, dakle period oko 36. godine života. Srećno!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Fortuna

Re: Ljubav-brak

Poruka od Fortuna »

Zdravo
Je li vladar 7. u konjunkciji sa Suncem moze da ukaze na egocentricnog partnera, narcisa?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
09 Feb 2026, 17:39
Zdravo
Je li vladar 7. u konjunkciji sa Suncem moze da ukaze na egocentricnog partnera, narcisa?
Da, ako je Sunce aflikovano. Zavisi kakva je pozicija Sunca, znak naročito, jer on daje opis partnera
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Andjela Kostic piše:
09 Feb 2026, 20:14
Fortuna piše:
Zdravo
Da, ako je Sunce aflikovano. Zavisi kakva je pozicija Sunca, znak naročito, jer on daje opis partnera
Tako je u mom natalu, a bas ne volim sebicnost i samozivost, ali ko normalan voli.
So0Sa u Sco u 5.
8.11.1983, 19,45h, Pg
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Fortuna piše:
09 Feb 2026, 20:49
Andjela Kostic piše:
Fortuna piše:
Zdravo
Tako je u mom natalu, a bas ne volim sebicnost i samozivost, ali ko normalan voli.
So0Sa u Sco u 5.
8.11.1983, 19,45h, Pg
FortunaWRIGC7.JPG
FortunaWRIGC7.JPG (94.2 KiB) Pregledano 127 puta
Draga Fortuna,
ovo je daleko bolja pozicija od prethodne a zašto? Ovde postoji stelijum planeta jer su Sunce i Saturn vezani i "obojeni" i sa Merkurom i Plutonom a radi se aspekitovanim planetama. Ovo je više neka karmička priča a muški autoritet opisan je kroz genetiku kao hrabar borac što potencijalno u duboko u sebi nosite. Mesec je takođe stabilan što ukazuje na to da ste Vi osoba koja zna šta hoće i koja će verovatno dobiti to što želi samo je potrebno da budete istrajni. Ukazuje na kasniji brak iz ljubavi sa osobom koja zaista zaslužuje svaku pažnju...
Fortuna

Poruka od Fortuna »

Andjela Kostic piše:
09 Feb 2026, 23:07
Fortuna piše:
09 Feb 2026, 20:49
Andjela Kostic piše:

So0Sa u Sco u 5.
8.11.1983, 19,45h, Pg
FortunaWRIGC7.JPG
Draga Fortuna,
ovo je daleko bolja pozicija od prethodne a zašto? Ovde postoji stelijum planeta jer su Sunce i Saturn vezani i "obojeni" i sa Merkurom i Plutonom a radi se aspekitovanim planetama. Ovo je više neka karmička priča a muški autoritet opisan je kroz genetiku kao hrabar borac što potencijalno u duboko u sebi nosite. Mesec je takođe stabilan što ukazuje na to da ste Vi osoba koja zna šta hoće i koja će verovatno dobiti to što želi samo je potrebno da budete istrajni. Ukazuje na kasniji brak iz ljubavi sa osobom koja zaista zaslužuje svaku pažnju...
Oo, bas vam hvala na ovako pozitivnoj prognozi i tumacenju. Bila bih presrecna da se to desi. ❤️🙂
Malicvetic

Poruka od Malicvetic »

Poštovana Anđela,mogu li da te pitam da li je za mene u februaru predviđen nekakav sudbonosni susret? Sunce u Vagi,Podznak u Raku,Mesec u Jarcu,Merkur i Venera u Devici,Mars u Blizancima,Jupiter u Lavu,Neptun,Uran i Saturn u Jarcu,Pluton u Škorpiji
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malicvetic piše:
14 Feb 2026, 03:57
Poštovana Anđela,mogu li da te pitam da li je za mene u februaru predviđen nekakav sudbonosni susret? Sunce u Vagi,Podznak u Raku,Mesec u Jarcu,Merkur i Venera u Devici,Mars u Blizancima,Jupiter u Lavu,Neptun,Uran i Saturn u Jarcu,Pluton u Škorpiji
Ne znam. Morala bih kartu pogledati a za to mi trebaju podaci
Malicvetic

Poruka od Malicvetic »

Kako se ovdje dosaje slika?
Pošalji Odgovor