Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Mia27 piše:
26 Jan 2021, 13:11
Andjela Kostic piše:
25 Jan 2021, 22:35
To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Hvala lepo.
Jel postoji mogućnost za promenu poslu možda je to bolja formulacija?
Pozdrav.
nije problem u formulisanju, razumela sam šta želiš ali za to je potrebno da otvorim: natalni horoskop. solarni povratak, harmoničnu progresiju, direkciju, sekundarnu progresiju i tranzite. Nadam se da sada razumeš. Prosto je nemoguće nagovestiti bilo kakvu promenu jer se radi o periodu koji zahteva gomilu gledanja prediktivnih tehnika
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Mia27

Poruka od Mia27 »

Andjela Kostic piše:
26 Jan 2021, 14:26
Mia27 piše:
Andjela Kostic piše:
25 Jan 2021, 22:35
To je nemoguće videti bez odrađenih tehnika za poslovne horoskope. Ono što ja mogu da vidim su samo opšti natalni aspekti
Hvala lepo.
Pozdrav.
nije problem u formulisanju, razumela sam šta želiš ali za to je potrebno da otvorim: natalni horoskop. solarni povratak, harmoničnu progresiju, direkciju, sekundarnu progresiju i tranzite. Nadam se da sada razumeš. Prosto je nemoguće nagovestiti bilo kakvu promenu jer se radi o periodu koji zahteva gomilu gledanja prediktivnih tehnika
Hvala lepo na izdvojenom vremenu .
Sve najbolje.
Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mia27 piše:
26 Jan 2021, 15:26
Andjela Kostic piše:
Mia27 piše:

Hvala lepo.
Pozdrav.
Sve najbolje.
Pozdrav.
Draga MIa27, dugujem ti dodatno pojašnjenje. Na žalost, negde se može videti iz nivoa natala odgovor na pitanje što je retko ali se desi. Iz tvog se na žalost ne vidi. Ti si rođena sa Asc Vage - vazdušnni znak, Suncem u konjunkcji sa Saturnom u zemljanom znaku i sve što ti ja mogu reći jeste da ćeš verovatno na kraju karijere biti najuspešnija. Nadam se da se ne ljutiš i da ćeš razumeti. Pozdrav i tebi
Mia27

Poruka od Mia27 »

Andjela Kostic piše:
26 Jan 2021, 21:45
Mia27 piše:
26 Jan 2021, 15:26
Andjela Kostic piše:

Sve najbolje.
Pozdrav.
Draga MIa27, dugujem ti dodatno pojašnjenje. Na žalost, negde se može videti iz nivoa natala odgovor na pitanje što je retko ali se desi. Iz tvog se na žalost ne vidi. Ti si rođena sa Asc Vage - vazdušnni znak, Suncem u konjunkcji sa Saturnom u zemljanom znaku i sve što ti ja mogu reći jeste da ćeš verovatno na kraju karijere biti najuspešnija. Nadam se da se ne ljutiš i da ćeš razumeti. Pozdrav i tebi
Hvala lepo.Naravno da se ne ljutim.Hvala na vašem strpljenju i vremenu.Veliki pozdrav.
Mira

Poruka od Mira »

Zdravo,
Rodjena sam 16.09.1985. 20 sati i 50minuta u valjevu. Zanima me da li je u narednom periodu moguća promena radnog mesta i uopšte polje posla? Hvala vam.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mira piše:
27 Jan 2021, 22:32
Zdravo,
Rodjena sam 16.09.1985. 20 sati i 50minuta u valjevu. Zanima me da li je u narednom periodu moguća promena radnog mesta i uopšte polje posla? Hvala vam.
Generalno ti Miro stoji promena poslova tokom karijere, i to baš različitih poslova. A pogledaj molim te ovu temu ispred zašto ne mogu videti period
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Poštovana Anđela,
da li mi možete videti kada mi stoji neki posao.Ne radim već 2 godine.
Datum rođenja 27.12.1983.
Vreme : 05:35
Mesto : Odžaci (Srbija)

Draga, ovde većih problema sa poslovima nema sem što u prvoj trećini stoji prvo jedan posao, dosadan i koji će trajati neko vreme a onda promene. Period od Nove godine ti je idealan za traženje posla ali ono što tebi smeta je nestabilnost u svemu tome. Prosto moraš ići na intervjue, javljati se na oglase i slično ako želiš dobiti posao. A i kad posla nema kakvog bi želela potrebno je da prihvataš bilo šta samo da ne sediš kući. A posao ti sam na žalost neće doći ako se ozbiljno ne potrudiš
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Hvala Vam puno i srdačan pozdrav.
Ivana2712

Poruka od Ivana2712 »

Hvala puno na odgovoru.
Ja sam radila na fakultetu 9 godina.Pre 2 godine sam prestala tamo da radim jer mi je ugovor istekao a na fakultetu u nastavi nema posla za stalno. Zavrsila sam fakultet i master studije. Stala sam i sa doktoratom iako mi je ostao 1 ispit jer na fakultetu vise ne radim.Od tada stalno konkurisem negde,saljem CV,obilazim skole i druge ustanove,pratim konkurse,pitam za posao,trazim ali nema nigde nista. Niko i ne zove na razgovore (intervjue) tamo gde sam poslala CV.A konkursi izlaze formalno iako ja konkurisem jer moraju po zakonu a na tim radnim mestima neko vec radi.Trudim se i aktivno trazim uvek nesto ali za sada nema nista. Da li se moze videti kada mi stoji neki posao i da negde pocinjem da radim,neko zaposlenje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, za širi period sam ti rekla. A da se baš predvidi posao to ne može nikako. Astrologija pokazuje samo mogućnosti a za neke uže mogućnosti potrebno je mnogo gledati. To što si školovana odlično je, ali nije uvek i prednost jer se obično traži posao u struci. Zato ti napisah: nebitno je je li je posao u struci ili ne u tvom slučaju. Na kraju, na posao se ide zbog novaca tj zarade. Radi bilo kakav posao i nastavi konkurisanje, isplatiće ti se veruj mi
Pošalji Odgovor