Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Malicvetic

Re: Ljubav-brak

Poruka od Malicvetic »

Pošto ne može da se okači slika (barem ja ne umijem) možete li mi pogledati horoskop/tranzite ili ljubav/karmičkw osobe da li imam potencijal za ljubavnu vezu u budućnosti: rođena sam u Sarajevu 00:40, 27 Septembar 1990
Balkanka1

Poruka od Balkanka1 »

Ja sad imam saturnov povratak u Ovnu koji se pada u mojoj 7kuci..da li mi to donosi ulazak u vezu i brak ? 6.1.1997.23:20 Kragujevac
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Malicvetic piše:
14 Feb 2026, 22:26
Kako se ovdje dosaje slika?
Slika se dodaje ispod ovog kvadrata na Attachments
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malicvetic piše:
15 Feb 2026, 10:04
Pošto ne može da se okači slika (barem ja ne umijem) možete li mi pogledati horoskop/tranzite ili ljubav/karmičkw osobe da li imam potencijal za ljubavnu vezu u budućnosti: rođena sam u Sarajevu 00:40, 27 Septembar 1990
Draga Malicvetic,
to je dovljno pitanja za konsultaciju. Odgovoriću vam osnovno jer bi mi trebalo da mnogo više radim kako bih vam odgovorila na sva pitanja.
malicveticWRIGC4.JPG
malicveticWRIGC4.JPG (97.45 KiB) Pregledano 181 put
U vašem slučaju postoji tendencija da se prejako vežete za nekoga, iako je prilika malo, te je vi jako trudite čak i kada se neko pojavi. Ne znam šta ste saznavali o karmi, ali ja bih izabrala da se ne vežem za karmičku osobu (preko posla, stariji ili ozbiljniji muškarac) da sam na vašem mestu. Mogućnost nove energije vezane za vezivanja nakon 35. godine života...godina usmerena na odnose ali treba biti umeren i strpljiv. Mogućnost boljitka u ljubavnim odnosima i vezama od marta a ljubav treba tražiti pored osobe koja vas može nasmejati i koja ima smisao za komunikaciju i šalu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Balkanka1 piše:
15 Feb 2026, 17:11
Ja sad imam saturnov povratak u Ovnu koji se pada u mojoj 7kuci..da li mi to donosi ulazak u vezu i brak ? 6.1.1997.23:20 Kragujevac
Balkanka1W2JAAAACAAC8.JPG
Balkanka1W2JAAAACAAC8.JPG (110.07 KiB) Pregledano 180 puta

Ja ne bih rekla da je tako. Saturn vam vlada četvrtom kućom i nije dobro pozicioniran sa Mesecom. Pod tim okolnostima recimo da je Saturn u sedmoj kući, treba izbeći udaju ako je moguće jer energija nije naročito kvalitetna za ovakav životni prelaz. Ali, vama je Satrun u šestoj, ne u sedmoj kući. Saturnov povratak bio vam je 25. juna prošle godine prvi put. Uvek se računa prvi prelaz jer posle se Saturn vraća zbog retrogradnosti.....u momentu povratka Saturna vama je bilo jako teško, promenljivo i nestabilno vreme naročito za vezivanje i ljubav. Jasno je da ste želeli porodicu (Mesec na 29) koju verovatno želite i sada. Ali strpite se još malo. Jer vaše vreme tek dolazi a sada nije. Mogućnost boljih okolnosti u periodu početka leta 2026. godine
Malicvetic

Poruka od Malicvetic »

Uglavnom interesuje me specijalno za ovog starijeg muškarca kojeg sam srela na poslu. Nije trebao biti u tom momentu tada na tom mjestu. Da li me nešto veže sa njim,da li će budućnost doneti nešto?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malicvetic piše:
16 Feb 2026, 13:25
Uglavnom interesuje me specijalno za ovog starijeg muškarca kojeg sam srela na poslu. Nije trebao biti u tom momentu tada na tom mjestu. Da li me nešto veže sa njim,da li će budućnost doneti nešto?
Budućnost je uvek u vašim rukama. Aspekti su nepovoljni za vezu sa starijim muškarcem. Generalo da, čak može biti tu i ljubavi, ali će različitost generacija učiniti vremenom svoje....ovo je uopšteno. Da, stoji uopšteno ovakva veza ali trebate biti spremni na mogućnost vremenske ograničenosti veze iz nekog razloga....ovde treba odraditi detaljno životni pa i godišnji
Malicvetic

Poruka od Malicvetic »

Možete li uraditi objašnjenje za natalnu/mjesečnu kartu za mene? Jer ja ne umijem da okačim sliku moje natalne karte. Rođena sam u Sarajevu 27.9.1990 u 00:40. Muškarac u pitanju nije 20 godina stariji niti nešto slično,nego 6-10 godina stariji možda
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Malicvetic piše:
17 Feb 2026, 14:52
Možete li uraditi objašnjenje za natalnu/mjesečnu kartu za mene? Jer ja ne umijem da okačim sliku moje natalne karte. Rođena sam u Sarajevu 27.9.1990 u 00:40. Muškarac u pitanju nije 20 godina stariji niti nešto slično,nego 6-10 godina stariji možda
Draga,
za takvu analizu potrebni su podaci obe osobe, i detaljna konsultacija uporednog horoskopa. Dakle, vaši opšti aspekti, njegovi opšti aspekti i sve uporedne prediktivne tehnike....

Za mesečni horoskop potrebno je uraditi sve prediktivne tehnike vezane za osobu (solarni povratak, tranzite i progresije za period) kako bi smo utvrdile pravo stanje stvari. Ovde je moguće davati samo površne odgovore

Muškarac 6-10 godina stariji može biti i Sunce i Saturn te treba detaljno pogledati. Pošaljite makar njegov datum rođenja
Malicvetic

Poruka od Malicvetic »

Ne znam ni njegovu godinu rođenja,jer sam ga samo jednom srela na poslu na razmeni. Ali ukoliko budem saznala sigurno ću Vam dati njegove podatke na analizu
Pošalji Odgovor