Selidbe

astrologija i sa njom povezane teme
Labella12

Re: Selidbe

Poruka od Labella12 »

Jutro draga Andjela,

Koliko je I kako je važna rilokacijska natalka?

Ja sam primjetila, meni se konjukcija rVe I Saturna prebacila u 7.polje, odnosno, Saturn je na kraju 6.polja, a Mars je ušao potpuno u 8.polje, u konjukciji sa Merkurom. Prvo polje je otvorilo moj rJupiter , a Jarac je 2.polje. Umetnuta 5. I 11. polja su umetnuta, srećom bez planeta u istim. Bik je duple polja, 5i6., a Škorpija su 11 i12.polje. Uran se prebacio u 10.polje.

https://ibb.co/Z6PVgYhn
https://ibb.co/GfWTyrbj

Hvala ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ćao Labella!
Jeste bitna relokacija ali tek pet godina nakon relociranja. Što se tiče tranzita, znate da se gledaju uz ostale prediktivne tehnike...šta vas trenutno zanima?
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
23 Feb 2026, 17:46
Ćao Labella!
Jeste bitna relokacija ali tek pet godina nakon relociranja. Što se tiče tranzita, znate da se gledaju uz ostale prediktivne tehnike...šta vas trenutno zanima?
Hvala, to nisam znala Andjela

Da li ce tad utjecaj Jupitera biti bolji, jer nije više blokiran u umetnutom polju?

Tranziti na rilokacijskoj natalki? Da li sam dobro razumjela, ili na natalki? Predpostavljam, oboje.

Ja sam već 6.oj sedmici čakanja Vize, obično je to period čakanja dana do mjesec I pol. Da li bih mogla dobiti ubrzo poziv za odlazak? Gledala sam transite, jedina konjukcija je Mars na natalnom Mjesecu, 2.polje, a Merkur je ub3.polju.

Hvala ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ako je Mars na natalnom Mesecu to ukazuje na nervozu i nestrpljivost, netrpeljivost situacije ali nikako i dobijanje ili ne dobijanje vize. Astrologija nije sredstvo proricanja a dobijanje vize zavisi od mnogo drugih faktora, birokratije, ljudi koji dolaze u kontakt sa tim predmetom i slično...generalno, manji boljitak stoji od marta
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
24 Feb 2026, 08:18
Ako je Mars na natalnom Mesecu to ukazuje na nervozu i nestrpljivost, netrpeljivost situacije ali nikako i dobijanje ili ne dobijanje vize. Astrologija nije sredstvo proricanja a dobijanje vize zavisi od mnogo drugih faktora, birokratije, ljudi koji dolaze u kontakt sa tim predmetom i slično...generalno, manji boljitak stoji od marta
Hvala puno Andjela 🥰
Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Kakve su mi sanse za preseljenje u Bosnu do kraja godine?13 04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
30 Avg 2026, 12:31
Zdravo Andjela.Kakve su mi sanse za preseljenje u Bosnu do kraja godine?13 04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala
Draga, potrebno je otvarati više prediktivnih tehnika. Najbolje je uraditi godišnji.
Pošalji Odgovor