Ljubav-brak
Re: Ljubav
Citala sam da je Davison bolja opcija od Kompozit karte za analizu veze.
Saturn ( usao u znak Bik} je u 7 kuci (Ovan) i pravi kontakt sa Venerom i Marsom u 1 kuci (Vaga) n Mars u Vagi, a Venera u Skorpiji.
Kako analizirati taj dio veze? Hvala
Saturn ( usao u znak Bik} je u 7 kuci (Ovan) i pravi kontakt sa Venerom i Marsom u 1 kuci (Vaga) n Mars u Vagi, a Venera u Skorpiji.
Kako analizirati taj dio veze? Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Horoskop odnosa pratimo ceo. Prva kuća simbolizuje prvog partnera. Sedma kuća drugog. Davison se tumači posebno i u praksi se nije pokazalo da puno veze ima sa tranzitima, bar ne u mojoj praksi (ne kažem za druge).. Najbitnije je da odnos vladara 1 i 7 bude harmoničan, pritom se gleda Venera da se vidi dopadljivost, pa Mesec da se vidi mogućnost dubljih emocija, pa Sunce da se vidi stvarnost veze pa uglovi da se vidi šta ometa odnos
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Andjela, dobro jutro, hvalaAndjela Kostic piše: ↑30 Jan 2021, 20:54Horoskop odnosa pratimo ceo. Prva kuća simbolizuje prvog partnera. Sedma kuća drugog. Davison se tumači posebno i u praksi se nije pokazalo da puno veze ima sa tranzitima, bar ne u mojoj praksi (ne kažem za druge).. Najbitnije je da odnos vladara 1 i 7 bude harmoničan, pritom se gleda Venera da se vidi dopadljivost, pa Mesec da se vidi mogućnost dubljih emocija, pa Sunce da se vidi stvarnost veze pa uglovi da se vidi šta ometa odnos
Ko je prvi partner, on ili ona, ili se drugacije analizira?
Nema aspekta izmedju Venere i Marsa, ali sam kasnije primjetila, Mars ima konjukciju na ASC.
Venera i Mjesec su jako vazni, a njihova aspket je sekstil, a Suncje je u semisekstile sa obe planete.
Mjesec je u konjukciji sa Merkurom.
Hvala
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Labella,
izuzetno mi je teško pratiti te. Zato te molim da postaviš pitanje da bude konkretno, uopšteno i vezano za određenu temu ili oblast. Vladar 1 je stariji partner bilo da je muško ili žensko. Vladar 7 je mlađi partner, taman bila dva muškarca ili dve žene. Davison i Composite su novi entiteti odnosa, nevezano da li je odnos ljubavni ili poslovni ili kakav god. Kroz njih se, posebno gledaju stvari.
Ascendent odnosa je pravac kretanja odnosa i šta se od odnosa može očekivati. Normlano je da ako imaš Marsa na Asc, imaš odnos koji preerasta u svađu, naročito ako i Mars i Pluton (vladari Škorpiona na vrhu sedam ako sam dobro razumela) nisu pozitivno aspektovani.
izuzetno mi je teško pratiti te. Zato te molim da postaviš pitanje da bude konkretno, uopšteno i vezano za određenu temu ili oblast. Vladar 1 je stariji partner bilo da je muško ili žensko. Vladar 7 je mlađi partner, taman bila dva muškarca ili dve žene. Davison i Composite su novi entiteti odnosa, nevezano da li je odnos ljubavni ili poslovni ili kakav god. Kroz njih se, posebno gledaju stvari.
Ascendent odnosa je pravac kretanja odnosa i šta se od odnosa može očekivati. Normlano je da ako imaš Marsa na Asc, imaš odnos koji preerasta u svađu, naročito ako i Mars i Pluton (vladari Škorpiona na vrhu sedam ako sam dobro razumela) nisu pozitivno aspektovani.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Devojke, molim vas, ako npr želite neko tumačenje, pa neka je i vaš konkretan horoskop morate znati da to mogu uraditi jednom, eventualno dvaput, najviše triput. Ovde smo da učimo. Uz primer koji mi postavite naravno da ćete dobiti odgovor. Ali ovde se ne vrše konstantna tumačenja istog horoskopa. Ovo je sajt za odgovore ali najviše da bi devojke koje se bavile astrologijom mogle nešto i naučiti 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Takođe sam zamolila članicu koja je želela neko osnovno tumačenje solara da stavi svoju kartu i kartu svog solara jednu pored druge na istoj slici....ne znam šta se tu desilo?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Ljubav-brak
Planeta na vrhu jedne, dobija značaj u sledećoj kući ako je odaljena manje od 5 stepeni. Dakle Vladar sedme u osmoj, vrlo je jasno tumačenje. Merkur, dualna planeta. Mogućnost dva braka. uklješteni znak uvek nosi nešto sakriveno u kući u kojoj se nalazi nezavisno od bilo čega. Stoga, usled mogućnosti sakrivanja nekih porodičnih problema partnera, mogućnost da se prekine - ukine - razvede brak - prva veza
Re: Ljubav-brak
Hvala, Merkur je na 2stepenu, a 8 kuca pocinje na 7 stepenu, znaci, citam ga kao u 8 kuci. HvalaAndjela Kostic piše: ↑31 Jan 2021, 19:06Planeta na vrhu jedne, dobija značaj u sledećoj kući ako je odaljena manje od 5 stepeni. Dakle Vladar sedme u osmoj, vrlo je jasno tumačenje. Merkur, dualna planeta. Mogućnost dva braka. uklješteni znak uvek nosi nešto sakriveno u kući u kojoj se nalazi nezavisno od bilo čega. Stoga, usled mogućnosti sakrivanja nekih porodičnih problema partnera, mogućnost da se prekine - ukine - razvede brak - prva veza
Hvala, Ovan je na DC.Andjela Kostic piše: ↑31 Jan 2021, 19:00Draga Labella,
Mars i Pluton su u semiskstil aspektu.
Ja sam pretpostavila da Mars na ASC daje dinamican odnos,.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Mars na Ascendentu Davison charta:
uglavnom daje prestrastan odnos. Ali to će zavisiti i od znaka u kojem se nalazi. Ako je u Vagi, definitivno je svađa jer je Vaga=odnos, a Mars=jaka energija, akcija. MOže biti i jaka strast na početku odnosa koja se javlja kod starije osobe u odnosu....
To što su Pluton i Mars u sekstilu govori da partner koji je opisan 7. kućom, čiji su vladari Mars i Pluton u stvari duboko u podsvesti nije siguran da li je bolje da odnos bude prijateljski ili ne....kako tumačite devojke:
aspekt sekstila je uvek prijateljski aspekt. Ako neko u sebi nosi dva elementa, u prijateljskom odnosu, a sve je postavljeno u Davisonu, definitivno je okrenut prijateljski ka drugoj osobi...ali....stvari će zavisiti mnogo od toga kako je ceo Davison postavljen.
Labella, ako imaš tačno vreme i tvoje i partnera, odnosno tačan Davison u minut, postavi ga pa ću ti objasniti na primeru
uglavnom daje prestrastan odnos. Ali to će zavisiti i od znaka u kojem se nalazi. Ako je u Vagi, definitivno je svađa jer je Vaga=odnos, a Mars=jaka energija, akcija. MOže biti i jaka strast na početku odnosa koja se javlja kod starije osobe u odnosu....
To što su Pluton i Mars u sekstilu govori da partner koji je opisan 7. kućom, čiji su vladari Mars i Pluton u stvari duboko u podsvesti nije siguran da li je bolje da odnos bude prijateljski ili ne....kako tumačite devojke:
aspekt sekstila je uvek prijateljski aspekt. Ako neko u sebi nosi dva elementa, u prijateljskom odnosu, a sve je postavljeno u Davisonu, definitivno je okrenut prijateljski ka drugoj osobi...ali....stvari će zavisiti mnogo od toga kako je ceo Davison postavljen.
Labella, ako imaš tačno vreme i tvoje i partnera, odnosno tačan Davison u minut, postavi ga pa ću ti objasniti na primeru