Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Vislobka

Re: Astrologija

Poruka od Vislobka »

Pozdrav, da li bi mogli sa pogledate što se tiče posla da li mogu da očekujem neku promenu, da li će nešto krenuti na bolje? Datum rodjenja 13.04.1990. 21 i 30 Čačak.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vislobka piše:
22 Apr 2026, 13:38
Pozdrav, da li bi mogli sa pogledate što se tiče posla da li mogu da očekujem neku promenu, da li će nešto krenuti na bolje? Datum rodjenja 13.04.1990. 21 i 30 Čačak.
VislobkaW2JAAAACAAC4.JPG
VislobkaW2JAAAACAAC4.JPG (107.91 KiB) Pregledano 3050 puta
Draga Vislobka,
već sada i u narednom periodu treba očekivati boljitak po pitanju posla ali za promenu je potrebno da se sami potrudite. Sada i do kraja jula dajte sve od sebe. Zbog pozicije solarnog Ascendenta na samom Zenitu horoskopa odgovor bi bio: da, itekako može :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vislobka

Poruka od Vislobka »

Hvala Vam na odgovoru. Ako možete još samo da mi kažete da li je ta promena na trenutnom poslu ili može doći do promene radnog mesta uopšte?
Labella12

Poruka od Labella12 »

Draga Andjela,
Poslednje učitavanje od Labella12 dana 23 Avg 2026, 12:38, učitano 1 put ukupno.
Goca

Poruka od Goca »

Cao Anđela.

S obzirom da je Uran usao u Blizance a meni je cetvrta kuca u Blizancima, sta bih mogla ocekivati u njegovom tranzitu?

Pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vislobka piše:
23 Apr 2026, 10:53
Hvala Vam na odgovoru. Ako možete još samo da mi kažete da li je ta promena na trenutnom poslu ili može doći do promene radnog mesta uopšte?

Promena može biti veća sa Plutonom a to znači i jedno i drugo
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella12 piše:
27 Apr 2026, 17:59
Draga Andjela,

https://ibb.co/vvTCKJw9

Počela sam raditi, sve je dobro, planiram ostati stalno u SLO, a posao je prvu godinu na jednu godinuUgovor, a kasnije se prodizava. Dobila sam dozvolu rada na tri godine u SLO.

Dopada mi se jedan nadrejeni mgr.

Kako izgledaju posao i ljubav?

P.S. pisala si da bih mogla upoznati osobu za duži period vezu, karmička veza.

Hvala puno unapred. 😍
LabellaWRIGC1.JPG
LabellaWRIGC1.JPG (96.34 KiB) Pregledano 3002 puta
Draga Labella12,
s obzirom da ne znamo gde ćete biti za rođendan, gledamo samo spore tranzite. U ovom slučaju vidimo da će Jupiter tranzitirati kroz Vašu osmu natalnu kuću te su moguće donacije i sponzorstva u širem periodu, dakle manja protežiranost od strane ljudi. Takođe, sa ulaskom Urana u Blizance u Vašem konkretnom slučaju ne treba očekivati puno sreće u ljubavi ali ako se ipak nađe neko na duže vreme od nekoliko meseci to može biti veza za do kraja života. Saturn će Vam dati stabilizaciju u načinu razmišljanja, ali je bitno znati i da nekad nosi crne misli te da ćete imati osećaj dešavanja najgoreg scenarija a to tako ne bude. Sve u svemu, treba sagledati detaljno godišnji. A za posao, svaka čast, baš mi je drago!!!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
29 Apr 2026, 17:54
Cao Anđela.

S obzirom da je Uran usao u Blizance a meni je cetvrta kuca u Blizancima, sta bih mogla ocekivati u njegovom tranzitu?

Pozdrav.
GocaWRIGC2.JPG
GocaWRIGC2.JPG (95.6 KiB) Pregledano 3001 put
Draga Goco,
u vašem slučaju Uran je dobro pozicioniran natalno i to na vrhu devete kuće. Njegov tranzit kroz ili blizu četvrte kuće može ukazivati na selidbu u inostranstvo ali pored toga i promene u kući življenja kao i lične nagle i neočekivane pozitivne promene jer je vladar Ascendenta
Labella12

Poruka od Labella12 »

Andjela Kostic piše:
30 Apr 2026, 15:37
Labella12 piše:
27 Apr 2026, 17:59
Draga Andjela,

https://ibb.co/vvTCKJw9

Počela sam raditi, sve je dobro, planiram ostati stalno u SLO, a posao je prvu godinu na jednu godinuUgovor, a kasnije se prodizava. Dobila sam dozvolu rada na tri godine u SLO.

Dopada mi se jedan nadrejeni mgr.

Kako izgledaju posao i ljubav?

P.S. pisala si da bih mogla upoznati osobu za duži period vezu, karmička veza.

Hvala puno unapred. 😍
LabellaWRIGC1.JPG
Draga Labella12,
s obzirom da ne znamo gde ćete biti za rođendan, gledamo samo spore tranzite. U ovom slučaju vidimo da će Jupiter tranzitirati kroz Vašu osmu natalnu kuću te su moguće donacije i sponzorstva u širem periodu, dakle manja protežiranost od strane ljudi. Takođe, sa ulaskom Urana u Blizance u Vašem konkretnom slučaju ne treba očekivati puno sreće u ljubavi ali ako se ipak nađe neko na duže vreme od nekoliko meseci to može biti veza za do kraja života. Saturn će Vam dati stabilizaciju u načinu razmišljanja, ali je bitno znati i da nekad nosi crne misli te da ćete imati osećaj dešavanja najgoreg scenarija a to tako ne bude. Sve u svemu, treba sagledati detaljno godišnji. A za posao, svaka čast, baš mi je drago!!!!
Hvala draga Andjela 😍
Milica♡

Poruka od Milica♡ »

Sta mozete da mi kazete sto se tice polaganja voznje, upisala sam auto skolu jos 2017god pala sam dva puta izgubila sam volju, pa sam ponovo krenula ali ponovo padam, sta bi ste mi rekli za apsekte za maj konkretno 12.5. Da li cu uspeti savladati tremu i poloziti ? 06.01.1997. 23:20 Kragujevac..hvala puno
Pošalji Odgovor