Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Kalimero

Re: Ljubav

Poruka od Kalimero »

Draga Andjela,
da li bi mogla da mi kazes nesto za ljubav i posao?
21.02.1998. 08:10h Sabac.
Pozdrav, unapred hvala 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Kalimero,
kalimero.JPG
kalimero.JPG (66.39 KiB) Pregledano 1096 puta
tvoje polje ljubavnog života počinje na 28. stepenu znaka Raka što je stepen pada Marsa. Sa vladarem Mesecom u devetoj kući ovo je slika nestabilnosti, neizvesnnosti. Da bude lakše i jasnije: svi stepenovi na vrhu pete kuće od 27do29.smatraju se kritičnim, neki više neki manje, a naročito tu gde je stepen pada Marsa. Osoba gubi snagu usled naleta (i sad gledamo simboliku Marsa). Mars je u 12 pa još u Ribama, dakle ovo su nevrozni, vrlo iskompleksirani frustrirani mladići koji "udaraju s leđa" gde se ti ne nadaš da će ti neko tako nešto napraviti. A šta ti radiš? Rak na vrhu pete kuće, zaljubiš se odmah kao da ćeš se udavati odmah za nekog. Dok proceniš kakav je, ono je već kasno, već te je povredio jer se predstavio drugačije, a ono pritajeno što ne pokazuje, lične frustracije, to je sakrio. Nakon prvog perioda takvih ljubavi, dolazi period u kojem primat pete kuće preuzima znak Lava. Lav govori o osobi koja je autoritativna ili je statusna, bogata (Sunce konjunkcija Jupiter ali u Ribama (znak tajni) pa plus kvadrat Pluton) Osoba bi mogla biti hirurg u najboljem slučaju ili neki stručni analitičar a generalno može biti i kriminalac pa ti odmah sugerišem da se čuvaš takvih, vrlo imućnih a da ne znaš odakle toliki novac. Pritom, vladar pet u dvanaest opet, svaki partner može biti tajni neprijatelj. Ipak, ovo i jeste slika za ljubav kasnije u životu koja je kako treba a naročtio zbog položaja Venere u znaku Jarca. Ovde je neko vreme zbog kvadrata sa Saturnom onemogućen dobar i kvalitetan stabilan ljubavni odnos. Takođe, kada pogledamo sedmu kuću vidimo da je ovde moguće da bude i dva braka ili jedna jako bitna veza pa brak, tačnije drugi put više sreće. Vaga na Desc daje mogućnost dualizma, a Venera u 10 govori o statusnom i lepom partneru ali sa kvadratom sa Satrunom koji će se ili dugo čekati ili će se ta prva, bitna veza ili brak raskinuti. Iz drugog braka ili drugog puta statistički je više moguće potomstvo, a brak će biti stabilniji jer je ovaj put bračni partner opisan Jupiterom a u samoj kući braka je Mesec (deveta kuća, kuća drugog braka). Bitne lične godine su od 32. do 35. i ja se nadam da se u tom periodu (oko 34. )treba da pojavi taj koji je najbolji za tebe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

posao Kalimero:
ambiciozna si ali ćeš samo čvrstim i sistematskim radom moći da postigneš rezultate. Ovo je dobar tok karijere, sem početak sredine karijere gde ćeš imati autoriteta koji će hteti da te iskoristi na svaki mogući način, da radiš za njega. Vrhunac karijere dobar, uz konstantnu potrebu da mnogo stvari na poslu zavisi od tebe, pa vodi računa i da te ne pretrpaju poslom.
Andjelija

Poruka od Andjelija »

Pozdrav draga Andjela, interesuje me ljubav. Rodjena sam 08.07.1998. U 11:05 h u Valjevu. Hvala 😘
Garfild

Poruka od Garfild »

Postovana Andjela, rodjena sam 07.10.1975. U 21:45h, Ruma. Da li bi mi mogli reci nesto u vezi posla, porodice (kuce). Hvala Vam unapred.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pozdrav draga Andjela, interesuje me ljubav. Rodjena sam 08.07.1998. U 11:05 h u Valjevu. Hvala 😘
[/quote]
Andjelija.JPG
Andjelija.JPG (31.05 KiB) Pregledano 1103 puta
Draga Andjelija,
problem ljubavnog života ovde je karmički i trajaće neko vreme. Naime, Vladar pete kuće je Saturn i nalazi se u osmoj, a to je upravo slika problema sa teškim, komplikovanim ili bolesnim partnerom. Nakon toga, u petoj kući imaš dve sporotranzitne, malefične planete koje će dosta uticati na nestabilnost odnosa. Ono što je tvoj zadatak jeste da ne dopuštaš sebi svašta, jer da bi "bila srećna" nije "sve dozvoljeno". Dakle, drži se tradicionalnih normi jer je u tvom slučaju to mnogo bolje, iako će ti biti to jako teško da izdržiš. Vladar sedme kuće koja opisuje sve ali najivše i prvi brak pokazuje čoveka koji je sam sa sobom skroz u redu (Neptun i Jupiter, njegovi vladari stoje u sekstilu) ali ćeš ti imati utisak da te ograničava (Jupiter kvadrat Sunce) naročito po pitanju finansija (opet Jupiter kvadrat Sunce) ili nekakvog ličnog napretka (učenje i slično). Međutim ova tvoja Venera u Blizancima daje ti moć manipulacije, brze procene šta je za tebe bolje a sa ovakvom sedmom kućom veća je verovatnoća za jedan brak. Stoga je potrebno pogledati ovaj ljubavni život kroz ostale tehnike ali ti imaš mogućnost za dobrog partnera ako sama ne budeš pravila sebi probleme (ulazila u sumanute, kratkotrajne, nestabilne veze samo da ne budeš sama). Partner bračni biće ti jako bitna osoba u životu, daće ti status, možda malo i ograničiti, ali će ti biti prijatelj definitivno (Sunce polusekstil Venera)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim članice koje prate tekstove da se uključe u tumačenja, čisto da vidim dokle ste stigle :)
ovaj forum nije zamišljen da bude puko besplatno tumačenje, nego da komuniciramo :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Garfild piše:
24 Feb 2021, 01:20
Postovana Andjela, rodjena sam 07.10.1975. U 21:45h, Ruma. Da li bi mi mogli reci nesto u vezi posla, porodice (kuce). Hvala Vam unapred.
Garfild.JPG
Garfild.JPG (30.27 KiB) Pregledano 1140 puta
Draga moja,
ovde je u početku karijere posao morao biti izuzetno problematičan usled visokog stepena na vrhu kuće kao i dejstva Saturna unutar kuće. Posao si radila koji ti je bio emotivno naporan pritom malo plaćen. Sredina karijere međutim govori o preokretu, radu na poslovima koji mogu imati i internacionalni karakter a verovatno je privatna firma bila u pitanju. OVde je za ovaj period značajno da će doći i tu do promene, otežanih okolnosti, gde ćeš i dalje raditi ozbiljan i odgovoran posao ali bez nekih ličnih većih rezultata. Tek vrhunac karijere, što je generalno sada kod tebe, može dati dobre promene, a naročito od sledeće godine ili jeseni ove godine.
Porodica je jako širok pojam, ali generalno ovde se vide problemi na ljubavnom životu, i mogućnost dvoje fantastične i vrlo kreativne dece
Tihana1611

Re: Ljubav-brak

Poruka od Tihana1611 »

[/quote]

Draga Tihana1611,
ako govorimo o zaposlenju samo iz tranzita mogu ti reći da situacija nije uopšte loša. Možeš očekivati neku promenu statusa u periodu sledeće godine, i to odmah od januara meseca. ALi to je samo iz tranzita što je na žalost, u tvom slučaju, jako nesiguran odgovor. Ali, promena statusa kod mlade osobe kakva si ti itekako može značiti promenu u karijeri pa samim tim i za neko zaposlenje. Ako i dođe, ono će biti naglo i neočekivano i ne tako dobro plaćeno bar za početak.

Što se tiče problema sa trudnoćom ja to zaista tako ne bih nazvala. Naime, osoba koja ti je to rekla gledala je Merkura na vrhu osme kuće. Merkur je esencijalni signifikator za decu, a osma kuća za prvu trudnoću. Međutim, kako je Merkur u Strelcu, ovo bi meni ličilo na mučnine početkom trudnoće, prosto jedno normalno stanje, ali da ćeš se ti lično malo loše osećati na početku. Zbog Severnog mesečevog čvora i Lava na vrhu pete kuće, zaista ne mogu zaključiti da će biti nekih ne znam kakvih teškoća većih, možda najviše malokrvnost (Jupiter je aflikovan ali je opet, u znaku svoga sedišta što ne može dati veće probleme). MOgućnost lošeg osećaja i blage letargije će biti najviše što je ovde i prikazano jer upravo taj Merkur ide u znak Riba dispozicijom). Sve ovo napisala sam zbog devojaka koje uče astrologiju i nadam se da ti neće smetati. Ljubim vas sve, pozdravi drugare i drugarice :)
[/quote]

Pozdrav Anđela! Samo se javljam s povratnom informacijom koja će značiti vjerujem i tebi ali i članovima/članicama koji prate tvoj rad. Dogodilo se upravo ono što si i rekla u vezi zaposlenja. Neočekivano i naglo dobila sam studenski posao. Istina, ne tako dobro plaćen ali za moj studenski džep i više nego dovoljno! Svaka čast! Želim ti daljnji uspjeh u radu. Lijep pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

BRAVO! Ja tebi želim svaku sreću ali i da ostanete sve na ovom forumu pa ćemo opet gledati kad bude trebalo:)
Pošalji Odgovor