Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Unutarnja Ljepota

Poruka od Labella »

Cesto se u astrologiji analizira vanjski izgled osobe pogledom na podznak, prvu kucu, planete na podznaku i u prvoj kuci, vjerovatno niz planetarnih aspekata?
Kako se analizira interna ljepota, nivo ljudskosti, profinjene licnosti? Vjerovatno su najvazniji Mjesec, emocije, i Jupiter, filozofski pogled na svijet.

Hvala Andjela 💞😀
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Draga Yesika,
bolest tela govori o opterećenju na dušu. Meni je jasno da ti želiš brak tj bračnu zajednicu, ali je jako bitno da rešiš ili dovedeš u fazu ravnoteže to vezano za svoju bolest. Venera u Jarcu govori o mogućnosti ljubavi oko 20 i 21 godinne života i to je sve što govori vezano za period (mada je i taj period puno pod znakom pitanja). Za utvrđivanje boljeg vremena za brak potrebno je gledanje progresija u kombinaciji sa harmonicima u tvom slučaju. Pritom, obraćati pažnju i na tranzite. Računam da ćeš prvu mmogućnost za neku vezu koja može biti ozbiljnija imati tek za koju godinu kad Jupiter i Saturn krenu preko tvojih ljubavnih kuća. Do taba, posveti se sebi, ne sekiraj se za brak, niko ko je želeo da se uda nije ostao sam :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Unutarnja Ljepota

Draga Labella,
nema načina analizirati osobu sem površno. To je zato što je Tvorac svima dao mogućnost lične promene, hoće li biti loš ili dobar, zavisiće samo od nivoa slobodne volje i jačine. Mi možemo samo vršiti osnovnu procenu kroz način razišljanja (Merkur) način delovanja javnosti (vrh 10) kao i način u kom smeru osoba ide tj kakav joj je pravac kretanja (Vl Ascendenta, sam Ascendent) i pritom, fizički izgled, što opet može da bude a i ne mora, preko Sunca i aspekata koje on gradi. Ako je npr Sunce u prvoj kući horoskopa, koja opisuje fizički izgled, jače će delovati taj opis na stvarni fizički izgled nego ako je u 12, kući koja je zatvorena, ali će i u 12 naravno uticati.
Labella

Re: Unutarnja Ljepota

Poruka od Labella »

Andjela, hvala 😀☀️
Yesika

Poruka od Yesika »

Hvala.
Bokica

Poruka od Bokica »

Draga Andjela, ako bi mogli da pogledate moju natalnu kartu. Prethodnih nekoliko godina su bile bas teske i mucne, pa me zanima da li u narednom periodu ima napredka-u bilo kom segmentu zivota.

09.07.1987
11:50
Gracanica BiH

Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
Bokica

Poruka od Bokica »

:P
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Bokica piše:
27 Feb 2021, 21:10
Draga Andjela, ako bi mogli da pogledate moju natalnu kartu. Prethodnih nekoliko godina su bile bas teske i mucne, pa me zanima da li u narednom periodu ima napredka-u bilo kom segmentu zivota.

09.07.1987
11:50
Gracanica BiH

Unapred se zahvaljujem na odgovoru.
BokicaWRIGC1.JPG
BokicaWRIGC1.JPG (29.6 KiB) Pregledano 1440 puta
Draga Bokice, za poslednjih nekoliko godina ne znam, sem za od sredine 2019 kada je krenulo buđenje tebe u svakom pogledu. Rušenje starih uverenja i slično....ti si rođena da uspeš i u nečemu budeš popularna, makar kao mama dece i među društvom budeš ugledna ako ne i nešto drugo, veće, vezano za posao u državi u kojoj živiš. Tebi je Vaga na Asc pa ćeš se susretati sa masom drugačijih ljudi od tebe što će ti definitivno padati teško jedan vremenski period. Međutim ja sa poslom ovde nemam veći problem, štaviše veza sa inostranstvom, visokim školovanjem ili većim promenama doneće ti veliki boljitak. Što se ljubavi tiče, tu stoje uznemirenja, ali i druga veza ili drugi brak dosta bolji od prvog. Kloni se momaka koji su ti prijatelji, pritom preterano ambiciozni a generalno potiču iz mnogo slabijih porodica. Za tebe je momak lepog lica koji će te stvarno ceniti, verovatno preko posla
Bokica

Poruka od Bokica »

Hvala Andjela na izdvojenom vremenu i odgovoru. U pravu ste, toliko se toga desavalo loseg desilo u prethodnim godinama i samo se gomilalo, i kad sam pomislila da ne mogu dalje, samo sam se jednog dana promenila-probudila kao sto kazete. I bukvalno na sve pocela da gledam nekim drugim ocima. Tako da pretpostavljam da je sve to moralo da se desi, da me nauci nekim lekcijama u zivotu. Hvala vam jos jednom.
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Andjela, hoce li biti teksta o saturnovom povratku? Meni je krenuo, pa me zanima sta mogu da ocekujem.
Pošalji Odgovor