Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Makica1980

Re: Ljubav

Poruka od Makica1980 »

Zdravo Andjela, volela bih da mi pogledas aspek ljubavi u toku ove godine sa sadasnjim partnerom. Moj datum rodjena 09.07.1989, 12:55 Ruma, Srbija
Lili

Re: Ljubav-brak

Poruka od Lili »

Poštovanje Andjelka,
Nalazim se na velikoj prekretnici sto se mog braka tiče,možete li mi pomoci da razumem kuda dalje?
19.12.1972. 20.40 Sanski Most BiH
Hvala !
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Makica1980 piše:
27 Feb 2021, 21:55
Zdravo Andjela, volela bih da mi pogledas aspek ljubavi u toku ove godine sa sadasnjim partnerom. Moj datum rodjena 09.07.1989, 12:55 Ruma, Srbija
Na žalost, bez oba horoskopa, detaljne sinastrije, tvojih progresija i tranzita kao i točkova uporednih horoskopa to je nemoguće :(
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lili piše:
28 Feb 2021, 00:28
Poštovanje Andjelka,
Nalazim se na velikoj prekretnici sto se mog braka tiče,možete li mi pomoci da razumem kuda dalje?
19.12.1972. 20.40 Sanski Most BiH
Hvala !
LiliWRIGC2.JPG
LiliWRIGC2.JPG (29.56 KiB) Pregledano 1921 put
Draga Lili,
u ovom slučaju verovatne probleme imaš na polju braka koji su eskalirali baš sada jer i Jupiter i Saturn idu kroz znak Vodolije koji je tebi na vrhu sedme kuće. Sama po sebi, sa Lavom na Ascendentu bilo koji da je partner teško je uklapanje, ne kažem da si ti loša, ali prosto obično osoba sa ovakom osom želi da zadrži nivo individualizma koji je obavezno problem. Tvoj je Mesec u konjunkciji sa Saturnom što je prihvatanje obaveza i kad treba i kad ne treba, ali sve ovo u promenljivom znaku znači da imaš običaj i na pola posla da odeš, ne završiš ga. Šta god radila u životu vezano za sadašnji momenat u braku, kažem ti da će ti biti mnogo lakše kad doneseš neku odluku i presečeš a pritom više o tome ne razmišljaš ni malo. Uran ti je na žalost blizu Zenita pa se očekuju promene u životu naročito od sredine ove i u sledećoj godini. Kako god, moj ti je savet da malo sačekaš i preispitaš šta te konkretno kod muža nervira, šta je ono što on radi i da li ima načina da on to ispravi. Ako nema teorije da se ispravi, što pre doneseš odluku da to sve tako na dalje živiš u miru ili se razvedeš, ne vraćaj se više na pitanje. Očekuj promenljivost na ovom polju i narednu godinu na žalost:(
Makica1980

Poruka od Makica1980 »

Pozdrav, njegov datum rodjenja je 18.01.1980 Bosna, vreme tacno ne znam. Ukoliko je i dalje nemoguce odredjivanje za nas, da li mozete da mi kazete kada me ocekuje nesto ozbiljnije sto se ljubavi tice. Hvala unapred
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Makica1980 piše:
28 Feb 2021, 22:44
Pozdrav, njegov datum rodjenja je 18.01.1980 Bosna, vreme tacno ne znam. Ukoliko je i dalje nemoguce odredjivanje za nas, da li mozete da mi kazete kada me ocekuje nesto ozbiljnije sto se ljubavi tice. Hvala unapred
Draga Makice1980
iz nekog razloga tebe nemam u bazi podataka tako da kartu ne mogu postaviti niti videti tvoj točak natala. Ipak, moram ti reći da nije "i dalje" nemoguće, nego je zaista nemoguće iz baze natala vršiti upoređivanje, sem osnovnog, sinastralnog. Ja sam izabrala da to ovde ne radim jer mi treba previše vremena a podaci tj informacije mogu biti jako netačne bez kompozita horoskopa. Isto je iz baze natala nemoguće gledati očekivanja perioda, sem u nekim specifičnim horoskopima gde se to može. Ja ću rado to probati da uradim ako mi opet daš podatke, ali ne garantujem da ću moći bez godišnjeg horoskopa
ninochka

Poruka od ninochka »

Pozdrav svima! 😊 Draga Andjela, mozete li mi molim Vas reci kakvi su mi aspekti kada su u pitanju ljubav i brak? Rodjena sam 14.3.1990., 13:45h u Podgorici. Hvala puno unaprijed 🤗
doradora

Poruka od doradora »

Pozdrav, interesuje me gde cu upoznati buduceg muza, kako on izgleda, neke njegove osobine i da li ce brak opstati. 4.12.2002. 12h Valjevo
CatMaggi

Poruka od CatMaggi »

Pozdrav Andjela!
Zanima me sedmo polje sa Marsom,to mi nekako ne deluje obecavajuce....Znam da je ovo sirok pojam trudim se pomalo da istrazujem astrologiju ali sam jos uvek na pocetku,oprostite....
Rodj. 09.10.1988. 03:35 ujutro,Zr
Srdacan pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

ninochka piše:
02 Mar 2021, 17:13
Pozdrav svima! 😊 Draga Andjela, mozete li mi molim Vas reci kakvi su mi aspekti kada su u pitanju ljubav i brak? Rodjena sam 14.3.1990., 13:45h u Podgorici. Hvala puno unaprijed 🤗
ninochkaWRIGC4.JPG
ninochkaWRIGC4.JPG (40.61 KiB) Pregledano 1935 puta
Draga moja ninochka,
tebi je jako bitno da se u vezi zabavljaš i da znaš da je sa tobom neko ko ti je prijatelj. Oko 31. godinne života mogla si tako što imati, ako taj odnos nije poremetio loš poslovni odnos između vas dvoje. Obzirom da sada imaš 31, ja bih gledala sa se ne kosim sa ljudima u poslu ali naravno ne dozvoli ni da te gaze. Kasnije, nakon prve faze zabavaljanja koja je prošla mogućnost jedne teške i malo duže ljubavne veze. Brak verovatno sa osobom i mogućnost da brak bude od samog početka nestabilan. Šta više, ili će ljubav pobediti (doći će odmah neko drugi ko te voli čim uđeš da živiš sa ovim iz duge veze) ili je ovde velika mogućnost za dva braka.
Pošalji Odgovor