Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Molim sve devojke kojima nije jasno kako sam gledala pitajte slobodno. Umem biti vrlo konfuzna :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ena
Mesto: Novi Sad

Poruka od Ena »

Wow 😮 svaka cast bas je sve lepo opisano i razumno
Htela sam da pitam ako mi je vladar sedme kuce u osmoj kuci na 24 stepena Saturn u vodoliji to je moj muz, e vladar 7 u 8 sta to znaci,8 kuca mi je najteza od svih😟
Vojislav
Mesto: Usa
Kontakt:

Poruka od Vojislav »

Prvo Postovanje Andjeli a i svima ostalima naravno
Imam jednu vezu iza sebe za koju sam ubedjen da ce se vratiti ne znam kako ali dobro 😁
Pa bih vas zamolio ako bi mogli pogledati da li sam u pravu
Preciznije me zanima polje ljubavi kao i da li vidis srecan brak?
02.04.1998
00:20
Sr Mitrovica
Hvala u napred 😀
Valentina

Poruka od Valentina »

Draga Anđela,
Iza mene je veoma burna veza od koje nikako ne mogu da se oporavim. Mozes li da mi kazes sta me ceka u ljubavi u buducnosti, i da li je ona "prava" ljubav iza mene ili tek treba da se desi? Rodjena sam 5.4.1998. U 14:45 u Priboju.
Veliki pozdrav i divno je sto postoji ovakav forum i ovo sto radis nesebicno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ena piše:
15 Mar 2021, 16:43
Wow 😮 svaka cast bas je sve lepo opisano i razumno
Htela sam da pitam ako mi je vladar sedme kuce u osmoj kuci na 24 stepena Saturn u vodoliji to je moj muz, e vladar 7 u 8 sta to znaci,8 kuca mi je najteza od svih😟
EnaWRIGC7.JPG
EnaWRIGC7.JPG (39.8 KiB) Pregledano 1337 puta
Draga Ena, ovo je slika prvog mogućeg teškog braka. Partner je prikazab kao težak čovek. Kako ti ovo možeš sprečiti? Prva stvar koju trebaš znati jeste da će ovo verovatno biti veza u većoj verovatonći sa starijim čovekom (Saturn) od tebe i to može biti i preko deset godina. Druga stvar, sve i da nije stariji, od početka ta veza neće biti dobra, nećeš se osećati dobro. Useliš se sa tim likom ili odete negde na letovanje i eto ispunjene simbolike. Da je astrologija sredstvo proricanja ljudima ne bi bilo dato pravo izbora a to nije tako. Onda gledamo polje moguće druge bitne ljubavne veze i zaključujemo da će kod tebe ipak iz Venere i Sunca ići dobar čovek. Taj će čovek moći da bude ugledan, uticajan, da ga ljudi cene, lep i mlađi, najviše pet do šest godina razlike sa tobom. To se vidi iz pozicije Venere i konjunkcije Severnog čvora što nam govori da će se tvoja ljubavna karma promeniti ali trebaš prestati da izigravaš majstora, tj da probaš popravljati partnere. Kada naučiš da ih iz prve otkačiš i ne pridaješ njihovim glupostima značaj, karma će se menjati. Sve dok pristaješ da te neko smara ići će ti stara karma...promena gledišta na ljubav vidi se od 32. godine života pa na dalje.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vojislav piše:
15 Mar 2021, 20:21
Prvo Postovanje Andjeli a i svima ostalima naravno
Imam jednu vezu iza sebe za koju sam ubedjen da ce se vratiti ne znam kako ali dobro 😁
Pa bih vas zamolio ako bi mogli pogledati da li sam u pravu
Preciznije me zanima polje ljubavi kao i da li vidis srecan brak?
02.04.1998
00:20
Sr Mitrovica
Hvala u napred 😀
VojislavWRIGC1.JPG
VojislavWRIGC1.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1336 puta
Dragi Vojislave, to hoćeš li imati ili ne srećan brak, zavisiće isključivo od toga kako se trudiš i kako se partnerka trudi. Izvini, programer je izbrisao tvoj potpis, bio je suviše šaren, nadam se da se ne ljutiš. Tvoj horoskop vrlo je zanimljiv. Vladar tvoje sedme kuće je Merkur u Ovnu koji je u konjunkciji sa Marsom, Saturnom i SUncem. Pogledajte svi kako krećemo: Merkur jeste planeta koja pokazuje mlađeg bračnog partnera ili partnera istih godina ali ne i u ovom slučaju. Ovde su "stare" planete "obojile" Merkura pa partnerka može biti i nekoliko godina starija. Naročito tome može doprineti i Mesec u sedmoj kući - partner koji brine za natusa kao da mu je dete. Brak će biti promenljiv zbog dualnog znaka, ali više zbog nečijih putovanja, što nam opet Mesec govori....ne verujem da ćeš se ženiti dva puta jer je za to mala statistička verovatnoća...
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Valentina piše:
15 Mar 2021, 22:00
Draga Anđela,
Iza mene je veoma burna veza od koje nikako ne mogu da se oporavim. Mozes li da mi kazes sta me ceka u ljubavi u buducnosti, i da li je ona "prava" ljubav iza mene ili tek treba da se desi? Rodjena sam 5.4.1998. U 14:45 u Priboju.
Valentina1WRIGC2.JPG
Valentina1WRIGC2.JPG (39.12 KiB) Pregledano 1334 puta
Draga moja Valentina,
sve i da hoću, bez detaljnog rada to ne mogu videti. Ono što mogu videti upravo jeste mogućnost problema na vezama i to je ono što prolazi. Dakle, za bilo kakvu prognostiku morala bih raditi detaljno:(
Ono što ti mogu reći jeste da taj čovek nije bio za tebe, ma koliko si ti uložila u taj odnos. Ti si Duša Vatre a ono poslednje što ti treba je destabilizacija. Dakle, više sreće drugi put. U tvom se životnom horoskopu, ako ti je za utehu vidi jedna izuzetno bitna veza koja je osuđena na propast, sve devojke i momci astrolozi ovde reći će ti isto. Venera na 29 VOdolije. To je jednostavno slika naglog raskida, razvoda...u tvom slučaju raskida. I neka ide. Nije ni bio za tebe veruj mi
Valentina

Poruka od Valentina »

Andjela Kostic piše:
16 Mar 2021, 08:52
Valentina piše:
15 Mar 2021, 22:00
Draga Anđela,
Valentina1WRIGC2.JPG
Draga moja Valentina,
sve i da hoću, bez detaljnog rada to ne mogu videti. Ono što mogu videti upravo jeste mogućnost problema na vezama i to je ono što prolazi. Dakle, za bilo kakvu prognostiku morala bih raditi detaljno:(
Ono što ti mogu reći jeste da taj čovek nije bio za tebe, ma koliko si ti uložila u taj odnos. Ti si Duša Vatre a ono poslednje što ti treba je destabilizacija. Dakle, više sreće drugi put. U tvom se životnom horoskopu, ako ti je za utehu vidi jedna izuzetno bitna veza koja je osuđena na propast, sve devojke i momci astrolozi ovde reći će ti isto. Venera na 29 VOdolije. To je jednostavno slika naglog raskida, razvoda...u tvom slučaju raskida. I neka ide. Nije ni bio za tebe veruj mi
Hvala ti, Anđela. Ocigledno je moralo puci. Ali sam ja emotivno jos uvek vezana za tog coveka, pa me plasi da necu "preboleti". Oduvek me zanimalo sta znaci ta Venera na 29°. Da li cu uvek kroz zivot imati njen uticaj?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Naravno da ne. Naučićeš vremenom na ovom iskustvu (ili nećeš, što opet od tebe zavisi pa će biti isto ili slično sve dok ne naučiš) šta je ono što ti je zaista potrebno. Venera u Vodoliji je zbunjena, je zna šta želi, šta joj prija...
Vojislav
Mesto: Usa
Kontakt:

Poruka od Vojislav »

Hvala puno na odgovoru
Da li moze da se zna datum ulaska u brak ,kako ce devojka(zena) izgledati ili mozda cak ime?
Hvala jos jednom nisam bas upucen toliko u natlnu i zanima me jos da li ce biti opet nesto sa devojkom datum rodj njen 20.04.1997
😅😀
Pošalji Odgovor