Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Ena
Mesto: Novi Sad

Re: Ljubav-brak

Poruka od Ena »

Da onda je to za saturna i proslo,imala sam bas starijeg i teskog malo lika,bili smo u zajednici kratko,od pocetka je bila losa veza, znaci kad gledam saturn u 8 kuci je prosao i sad gledam sledecu vezu 5.kuca i tranzite,jeste teska astrologija 🤣 i sunce konjukcija mars neki uniformisani lik,citam vase postove lepo objasnjavate sve moze da se nauci dobro.
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Pozdrav Anđela.
Upravo se učlanih :) i odmah da iskoristim priliku i priupitam te za svoj ljubavni/bračni život.
Rođena sam 26.01.1991.u 04:20h Bijelo Polje, Crna Gora, u braku sam već godinu dana sa jednom Škorpijom (25.10.1983.Novi Pazar), i imamo 1 dete. Interesuje me kako je prikazan moj emotivni odnos, stanje u braku, i da li je istina da mi stoji vise od jednog braka u natalu, kao sto su mi neki rekli? :) trenutno me zanima dakle odnos u sadasnjem braku, i sta da ocekujem u narednom periodu?
Hvala mnogo unapred na odgovoru.
Veliki poz.
Makica86

Re: Ljubav

Poruka od Makica86 »

Da li bi u ovom odnosu bilo ozbiljnjijeg dešavanja?
Ja 27.06.1986 u 7 :55 u Valjevu
On 6.07.1978 u 22:15 h u Kragujevcu .
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vojislav piše:
16 Mar 2021, 20:12
Hvala puno na odgovoru
Da li moze da se zna datum ulaska u brak ,kako ce devojka(zena) izgledati ili mozda cak ime?
Hvala jos jednom nisam bas upucen toliko u natlnu i zanima me jos da li ce biti opet nesto sa devojkom datum rodj njen 20.04.1997
😅😀
Naravno da se tačan datum ulaska u brak ne može videti jer onda bi bili totalno determinisani. Vide se samo mogućnosti, putevi, a prema onom koji odabereš najverovatniji i najsličniji broj godina za ulazak u brak. Za uporedni je potrebno odraditi ozbiljnu konsultaciju kako sam ti već pisala
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Vodolija piše:
17 Mar 2021, 00:01
Pozdrav Anđela.
Upravo se učlanih :) i odmah da iskoristim priliku i priupitam te za svoj ljubavni/bračni život.
Rođena sam 26.01.1991.u 04:20h Bijelo Polje, Crna Gora, u braku sam već godinu dana sa jednom Škorpijom (25.10.1983.Novi Pazar), i imamo 1 dete. Interesuje me kako je prikazan moj emotivni odnos, stanje u braku, i da li je istina da mi stoji vise od jednog braka u natalu, kao sto su mi neki rekli? :) trenutno me zanima dakle odnos u sadasnjem braku, i sta da ocekujem u narednom periodu?
Veliki poz.
VodolijaWRIGC1.JPG
VodolijaWRIGC1.JPG (39.8 KiB) Pregledano 1418 puta
Draga moja Vodolija,
ja ne znam zašto svi pitate isto, tačnije mislite da od astrologije npr zavisi tvoj odnos sa tvojim mužem? Odnos će zavisiti samo od vas dvoje, onoga koliko ste spremni da se menjate. Generalno, u tvom slučaju, postoji na vrhu sedam promenljiv znak, ali kako je vladar Merkur u stabilnom znaku Jarca a pritom je Saturn, dispozitor preko Marsa dobar sa Mesecom meni stvarno nije jasno kako neko zaključuje da će ovde biti više brakova. To prvo. Drugo, ovde se više naziru promenljive okolnosti u braku i zbog konjunkcije sa Neptunom da ti jasno ne vidiš partnera, nego da si ga doživela kroz prizmu zaljubljenosti ili da je moguća tajna koju partner krije ili ti kriješ jer je Neptun i tajna.
To je koliko ja mogu da vidim iz baze natala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Molim sve korisnike foruma da razumeju:
1. za bilo kakve predikcije ((šta me očekuje u narednom....)potrebno je raditi ozbiljnu konsultaciju
2. za upoređivanje odnosa (kako se slažem sa....) potrebno je raditi ozbiljnu konsultaciju
3. uradila sam neke primere malo bolje i to opet nije ozbiljna konsultacija, čisto radi devojaka i momaka koji se bave astrologijom da vide kako se uopšteno gleda na stvari.
4. za ljude koji se bave astrologijom prvom ću prilikom na sajt staviti ozbiljno odrađene konsultacije da svi mogu videti primerke
5. ovaj forum nije nastao za puke astrološke odgovore već bih lično više volela da mi se obraćaju ljudi sa pitanjima iz astrologije, te se zahvaljujem onima koji to rade, jer sam ovde da njima prvenstveno pomognem u sagledavanju kroz astrologiju
6. ovde možete dobiti samo najopštije odgovore koji su vezani za natal. Za sve ostale se na žalost mora raditi ozbiljna konsultacija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Makica86 piše:
17 Mar 2021, 07:53
Da li bi u ovom odnosu bilo ozbiljnjijeg dešavanja?
Ja 27.06.1986 u 7 :55 u Valjevu
On 6.07.1978 u 22:15 h u Kragujevcu .
Bez konsultacije uporednog odnosa na ovo pitanje je nemoguće odgovoriti
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Andjela Kostic piše:
17 Mar 2021, 08:41
Vodolija piše:
17 Mar 2021, 00:01
Pozdrav Anđela.
Veliki poz.
VodolijaWRIGC1.JPG

Draga moja Vodolija,
ja ne znam zašto svi pitate isto, tačnije mislite da od astrologije npr zavisi tvoj odnos sa tvojim mužem? Odnos će zavisiti samo od vas dvoje, onoga koliko ste spremni da se menjate. Generalno, u tvom slučaju, postoji na vrhu sedam promenljiv znak, ali kako je vladar Merkur u stabilnom znaku Jarca a pritom je Saturn, dispozitor preko Marsa dobar sa Mesecom meni stvarno nije jasno kako neko zaključuje da će ovde biti više brakova. To prvo. Drugo, ovde se više naziru promenljive okolnosti u braku i zbog konjunkcije sa Neptunom da ti jasno ne vidiš partnera, nego da si ga doživela kroz prizmu zaljubljenosti ili da je moguća tajna koju partner krije ili ti kriješ jer je Neptun i tajna.
To je koliko ja mogu da vidim iz baze natala
E pa eto ne znam kako su mi videli to, al kazu.
Ima istine ovo sto si napisala - dozivela ga kroz prizmu zaljubljenosti, plus krio od mene nesto sto sam i razotkrila tako da su okolnosti u mom braku bas promenljive :)
Hvala mnogo, i izvininjavam se na pitanju sta me ocekuje, znam da se gleda to kompleksnije.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ma nema na čemu :)
a sve što mogu da vidim napišem. Naravno ne baš sve, jer mi i pisanje traži vreme, ali generalno dobijete odgovor. :)
butterfly_6

Poruka od butterfly_6 »

Pozdrav Andjela,
Zanima me samo kako stoji polje braka u natalnoj karti,ima li srece?Moji podatci su 06.9.1994, 9:37h, Skoplje :)
Pošalji Odgovor