Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

butterfly_6 piše:
17 Mar 2021, 23:20
Pozdrav Andjela,
Zanima me samo kako stoji polje braka u natalnoj karti,ima li srece?Moji podatci su 06.9.1994, 9:37h, Skoplje :)
buterfly_6WRIGC3.JPG
buterfly_6WRIGC3.JPG (41.05 KiB) Pregledano 1426 puta
Ovo je jedan interesantan horoskop. Vrh pete kuće daje mogućnost zabavljanja sa partnerima iz dobre kuće, uglednih porodica ili da sami po sebi nose nekakav status. Venera stoji u svom znaku i to je odlično, ali je aflikovana i na kritičnom stepenu. OVo je priča jedne ljubavi koja na moju veliku žalost, neće biti prava. Desiće ti se oko 27.godine života i biće prosto ako tako možemo nazvati sudbina. Dalja priča karte je serija u epizodama. OVde se mora odraditi detaljna analiza jer se može desiti da tek četvrta bitna ljubavna priča bude prava a može biti i pre, ali opet, zavisi od odabira i onoga što ti lično želiš. Biraj partnere osećajem ne statusno jer ti njihov status najmanje sigurnosti daje. Tek kad se sama budeš afirmisala toliko da možeš zamisliti da ti vučeš partnera, tj zarađuješ duplo više od njega i da je i tu sve ok, onda trebaš tražiti pravog. Naročito se čuvaj laskavih i retorički potkovanih muškaraca
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
butterfly_6

Poruka od butterfly_6 »

Hvala Andjela. :) Oprosti trebalo da pisem da sam u braku cetvrte godine.Imali smo male turbulencije.Buni me ovaj Mars jer je vladar sedmog polja, i opozicija sa Neptunom.Citala sam da je aspekt prevare ,lazi.A Neptun je vladar petog polja.To je u vezi , ili u braku?
I jos jedno pitanje , nadam se nisam dosadna :D .
Ketu u sedmoj ima li znacaj, da gubim preko brak ?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

butterfly_6 piše:
19 Mar 2021, 03:49
Hvala Andjela. :) Oprosti trebalo da pisem da sam u braku cetvrte godine.Imali smo male turbulencije.Buni me ovaj Mars jer je vladar sedmog polja, i opozicija sa Neptunom.Citala sam da je aspekt prevare ,lazi.A Neptun je vladar petog polja.To je u vezi , ili u braku?
I jos jedno pitanje , nadam se nisam dosadna :D .
Ketu u sedmoj ima li znacaj, da gubim preko brak ?
Južni mesečev čvor je više blizu osme kuće i ovo nije značajna pozicija u kući da bi govorila specijalno o propasti braka. Ima značaja jer je u znaku Vage, a Venera je već izuzetno naglašena i govori o gubicima kroz ljubav - karmičkim i samo jedan vremenski period. Ponavljam ti još jednom i svima vama: brak zavisi od odnosa ljudi u njemu, ne od astrologije. Astrologija daje samo predispoziciju, najverovatniju mogućnost i to je sve. Gledala sam horoskope sa neverovatno izazovnim sedmim kućama, ljudi prođu krizu, pa nastave kao da ništa bilo nije. Dakle, astorologija nije ta koja postavlja pravila nego slobodna volja.
Mars u opoziciji sa Neptunom je u ovom slučaju nepoželjna, jer Neptun vlada petom kućom a Mars vlada sedmom. Govori o definitivnom kriznom periodu koji će neko vreme trajati kad se neke tajne naglo razotkriju. Međutim, ono što je bitnije jeste trigon na Jupiter i trigon na Saturn od strane istog tog Marsa. Jedini pravi podržavaoci braka su Jupiter i Saturn a ovde stoje odlično
butterfly_6

Poruka od butterfly_6 »

Hvala na odvojeno vrjeme :D i za odgovore Andjela.

Mars u opoziciji sa Neptunom je u ovom slučaju nepoželjna, jer Neptun vlada petom kućom a Mars vlada sedmom. Govori o definitivnom kriznom periodu koji će neko vreme trajati kad se neke tajne naglo razotkriju. Međutim, ono što je bitnije jeste trigon na Jupiter i trigon na Saturn od strane istog tog Marsa. Jedini pravi podržavaoci braka su Jupiter i Saturn a ovde stoje odlično

Ovo je taj period nadam se da ce da prodze kako treba.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Samo iskukiraj.Sačekaj. Mirom i tolerancijom se sve rešava
Militsa

Re: Ljubav

Poruka od Militsa »

Draga Andjela, da li biste molim Vas mogli da mi pogledate za ljubav...29.01.1992. 06.55 (ujutru), Priština...izasla sam iz lose veze u avgustu prosle god...i od tada nista...nikako da mi neko skrene paznju...pa da li biste mogli da mi kazete kad bih mogla da upoznam tog Pravog? Hvala unapred.🌹
Alisauzemljicuda

Poruka od Alisauzemljicuda »

Zdravo Anđela,

Mene interesuje da li ova veza ima budućnost? Da li ćemo biti u braku i imati decu?

22.02.1995. u 11.45 Brajkovac
17.04.1996. u 18.10 Smederevska Palanka
Scorpiogirl

Poruka od Scorpiogirl »

Postovana Andjela,
Nova sam na forumu. Iskoristicu priliku da pitam za polje braka i opis osobe sa kojom bih mogla uci u brak?
20.11.1988. 20:40 Bor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Militsa piše:
22 Mar 2021, 21:00
Draga Andjela, da li biste molim Vas mogli da mi pogledate za ljubav...29.01.1992. 06.55 (ujutru), Priština...izasla sam iz lose veze u avgustu prosle god...i od tada nista...nikako da mi neko skrene paznju...pa da li biste mogli da mi kazete kad bih mogla da upoznam tog Pravog? Hvala unapred.🌹
MilitsaWRIGC1.JPG
MilitsaWRIGC1.JPG (37.14 KiB) Pregledano 1431 put
Draga moja Militse,
Tvoja karta ima jaku konstelaciju planeta u Jarcu i bez veće analize ne može se ništa. Što se ljubavi tiče, ovde stoje promenljivi partneri iako veća mogućnost dužih ljubavnih veza. Ipak situacija je promenljiva. Što se tiče neke ozbiljnije ljubavne veze ili braka vidi se mogućnost jednog braka po verovatnoći sa čovekom koji je stariji i može ali ne mora biti razveden. Možda će imati dosta nekretnina
Za sve ostalo se zaista mora raditi ozbiljna konsultacija. U astrologiji važi pravilo: što je odgovor bezazleniji, na npr dnevnom nivou ili "gospodin Pravi" to je komplikovanije i zahteva konsultaciju
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Alisauzemljicuda piše:
23 Mar 2021, 18:53
Zdravo Anđela,

Mene interesuje da li ova veza ima budućnost? Da li ćemo biti u braku i imati decu?

22.02.1995. u 11.45 Brajkovac
17.04.1996. u 18.10 Smederevska Palanka
Draga moja Alisauzemljicuda,
ja te molim da pročitaš malo forum. Hvala ti unapred
Pošalji Odgovor