Svaki čovek ima skup kvaliteta koji ne valja. To ne znači da se treba na njih fokusirati. Naprotiv! Ali, ti npr dosta pažnje daješ komunikaciji. (Merkur skoro na Zenitu vladar Asc u konj sa Suncem) i prava si drugarčina. Tako sa muškima ne možeš. Oni ti nisu drugari. Druži se sa ženama a sa muškarcima uključi malo mistike, mudruj, ne pokazuj šta misliš, tačnije da nikad ne znaju šta im misliš! Pričaj što manje slušaj što više. Ne ulazi u tajne ljubavne veze, gledaj da izbegavaš šemice naročito na poslu, i nemoj se sekirati jer će vremenom ova tvoja Venera dispoziciom da ode u svoje sedište. Prestaćeš birati na osnovu strasti i počećeš birati na osnovu trajnnih kvaliteta koje jedan čovek ima.jelena piše: ↑27 Jul 2020, 13:37Pozz Andjela. Drago mi je sto si otvorila svoj forum i nadam se da ce sto vise clanica da dodje. Ja se bas ne razumijem u astrologiju. Trudila sam se da shvatim bar osnove. Meni si odgovorila da drugom forumu o ljubavi. Postavila sam pitanje u vezi braka, djece.
Ovo si mi odgovorila:
Ovde bih imala svašta da napišem ali recimo da ti ne možeš zadržati vezu jer ili previše zategneš pa onda previše popustiš a pritom deo skupa tvojih željenih kvaliteta kod muškaraca ne valja, tj nije ono što zaista želiš. Kad to rešiš neće biti problema ni sa decom ni sa brakom.
I još da dodam tvity, nenamerno uvek dozvoliš pogrešnima da ti priđu. Nije u tebi problem već u njima
Da li mozes da mi kazes nesto vise o ovom dijelu skupa zeljenih kvaliteta koji ne valja. Istina stalno mi pogresni pridju. Ne znam ni ja vise.
Nisam u vezi, trenutno se dopisujem neobavezno sa nekim ali to nije niti ce biti veza.
Podaci su 28.5.1982 bosanski novi 12:40
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Auu zenska,svaka cast,bila sam u ozbiljnoj vezi dugo godina i imam dete iz te veze,sad smo se kao nesto pomirili ali msm da cemo se rastati uksoro jer je veliki problem njegova porodica koja nije normalna
hahaha
Msm sala na stranu stvarno nisu normalni pa cemo se ozgleaa sporazumno rastati,on jeste bio neozbiljan pa i kasnije isto,sve sam ja vukla i umorila sam se,osudjeno na propast sto kazes,htedoh samo da te pitam,da li je taj drugi vezan za inostranstvo, posto mi ova venera u 9 polju gobori da je neko slican meni ali daleko fizicki od mene i moguce mladja osoba od mene po godinama zbog samog znaka strelca ,ne planiram da se udajem tj da potpisem taj papir osim ako bude bas neka velika ljubav pa izgubim glavu za njim hahhaah
Msm sala na stranu stvarno nisu normalni pa cemo se ozgleaa sporazumno rastati,on jeste bio neozbiljan pa i kasnije isto,sve sam ja vukla i umorila sam se,osudjeno na propast sto kazes,htedoh samo da te pitam,da li je taj drugi vezan za inostranstvo, posto mi ova venera u 9 polju gobori da je neko slican meni ali daleko fizicki od mene i moguce mladja osoba od mene po godinama zbog samog znaka strelca ,ne planiram da se udajem tj da potpisem taj papir osim ako bude bas neka velika ljubav pa izgubim glavu za njim hahhaah
Per aspera ad astra 

Hvala ti puno
. A kad ce vise da ode u svoje sediste, vise mi dosadilo ovo, godinama isto
.
Da li mozes da mi opises karakteristike potencijalnog muza, iako ja nesto nisam optimisticna da ce ga uopste biti
Da li mozes da mi opises karakteristike potencijalnog muza, iako ja nesto nisam optimisticna da ce ga uopste biti
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Drugi brak potpisuješ samo ukoliko je partner bogatiji, ukoliko od tog dokumenta imaš nešto. U suprotnom ne. Partner nije opisan kao mlađi ili stariji verovatno je tvojih godina, ali to je samo verovatnoća....Perunika piše: ↑27 Jul 2020, 15:03Auu zenska,svaka cast,bila sam u ozbiljnoj vezi dugo godina i imam dete iz te veze,sad smo se kao nesto pomirili ali msm da cemo se rastati uksoro jer je veliki problem njegova porodica koja nije normalnahahaha
Msm sala na stranu stvarno nisu normalni pa cemo se izgleda sporazumno rastati,on jeste bio neozbiljan pa i kasnije isto,sve sam ja vukla i umorila sam se,osudjeno na propast sto kazes,htedoh samo da te pitam,da li je taj drugi vezan za inostranstvo, posto mi ova venera u 9 polju gobori da je neko slican meni ali daleko fizicki od mene i moguce mladja osoba od mene po godinama zbog samog znaka strelca ,ne planiram da se udajem tj da potpisem taj papir osim ako bude bas neka velika ljubav pa izgubim glavu za njim hahhaah
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Biće ga, biće profesor, raditi sa finansijama ili biti stranac. Mogao bi biti i poznato lice...
Da li u natalu imam predispozicija za djecu? Koliko vidim meni je puno planeta u drugom polju, polju posla i u devetom. Znam da ne znaci da ako je polje prazno da se tu nista ne desava, ali ne znam povezati vladare i polja i znacenja.
E bas tako sam i mislila,ja se zezam da cu se udati jedino ako imam neku korist od tog papira u suprotnom ne
hvala ti puno
Per aspera ad astra 

-
Aleksandra94
Andjela Kostic piše: ↑27 Jul 2020, 13:54Draga Aleksandra94,Aleksandra94 piše: ↑27 Jul 2020, 11:27Na prethodnom forumu si mi odgovorila za tadasnju vezu
Ja cu postaviti pitanja pa kad mozes i ako mozes odgovori.
Hocu li uskoro uci u vezu? Nesto vise od godinu dana sam slobodna.
Hocu li ostati na posao?
Istice mi ugovor 31og avgusta. Radim od maja prosle godine pod pp ugovor.
Hvala![]()
osnovni problem ovih pitanja je u tome što traže ozbiljan rad na sagledavanju aspekata iz više tehnika. Tačnije, ne da neću nego je to nemoguće odrediti bez dužeg rada (najmanje mi treba jedno 4 sata da pogledam sve prediktivne tehnike kako treba) Što se tiče ugovora. Što se tiče posla, bolje okolnosti su naravno od pola septembra kada Jupiter krene direktno, ali se nadam da će ti produžiti ugovor bar gledano po tranzitu...i ovo se mora provetriti. Nema na čemu![]()
Javicu povratnu prvog septembra kad potpisem ugovor
Nisam znala kako da postavim pitanje za ljubav.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
to što nema planeta ne znači da nema dece
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Aleksandra94,
pogešno sam napisala. Za ljubav sam mislila kad sam napisala da je nemoguće sve sagledati i da mi treba najmanje 4 sata a za posao sam ti odgovor dala
pogešno sam napisala. Za ljubav sam mislila kad sam napisala da je nemoguće sve sagledati i da mi treba najmanje 4 sata a za posao sam ti odgovor dala