Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Vojislav
Mesto: Usa
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Vojislav »

Postovanje Andjela jos jednom nisam nasao temu vezanu za moje pitanje pa pisem ovde mozda ce posluziti kao objasnjenje za neke stvari u astrologiji ako postoji tema za ovakvo pitanje ako postoji nacin prebacite pitanje u tu temu hvala 😀
Polovinom prosle godine mi je krenuo los period u zivotu i dalje traje a pocetkom ove godine su poceli i problemi svakog meseca mi se po nesto sto ni pomislio nisam da ce da mibse desi u pitanju su nesrece i nezgode pa me zanima da li mozete da mi kazete kada ce taj los period proci i u cemu je u stvari problem hvala jos jednom u napred... 😀
Ako ne moze da se da odgovor na pitanje izbriste slobodno.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vojislav piše:
31 Mar 2021, 01:06
Postovanje Andjela jos jednom nisam nasao temu vezanu za moje pitanje pa pisem ovde mozda ce posluziti kao objasnjenje za neke stvari u astrologiji ako postoji tema za ovakvo pitanje ako postoji nacin prebacite pitanje u tu temu hvala 😀
Polovinom prosle godine mi je krenuo los period u zivotu i dalje traje a pocetkom ove godine su poceli i problemi svakog meseca mi se po nesto sto ni pomislio nisam da ce da mibse desi u pitanju su nesrece i nezgode pa me zanima da li mozete da mi kazete kada ce taj los period proci i u cemu je u stvari problem hvala jos jednom u napred... 😀
Ako ne moze da se da odgovor na pitanje izbriste slobodno.
Dragi Vojislave,
naravno da ću postaviti pitanje koje si dao, sam sajt štiti postavljanje zbog spamova. Međutim, mislim da sam ti već objasnila da bilo kakve predikcije, bilo kakve se moraju raditi putem ozbijne konsultacije. Ako imamo zakočeni period verovatno postoji način da se vidi koliko će trajati, ali ne ovako. Pozdrav
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
aandrijana

Poruka od aandrijana »

Draga Andjela,
Kakvi su mi aspekti za posao i karijeru u natalnoj karti? Datum rođenja je 20.11.1997. godine, Nikšić. Vrijeme rođenja 03:25h. Pozdrav! :D
Poliagapitos

Poruka od Poliagapitos »

Pozdrav,
Interesuje me kakav uticaj na ličnost pravi aspekt: Sunce konjunkcija Princeps. Na internetu sam pronašao samo podatak da fiksna zvezda Princeps ima mešovitu prirodu planeta Merkur-Saturn.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poliagapitos piše:
03 Apr 2021, 18:01
Pozdrav,
Interesuje me kakav uticaj na ličnost pravi aspekt: Sunce konjunkcija Princeps. Na internetu sam pronašao samo podatak da fiksna zvezda Princeps ima mešovitu prirodu planeta Merkur-Saturn.
Dragi Paliagapitos,
pitanje je gde je pozicija Sunca, u znaku, kući, kakve sve asepkte gradi, šta je dispozitor...fiksna zvezda, koja god, samo će dodati, pojasinti, upotpuniti osnovno značenje
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

aandrijana piše:
31 Mar 2021, 15:52
Draga Andjela,
Kakvi su mi aspekti za posao i karijeru u natalnoj karti? Datum rođenja je 20.11.1997. godine, Nikšić. Vrijeme rođenja 03:25h. Pozdrav! :D
aandrijanaWRIGC1.JPG
aandrijanaWRIGC1.JPG (40.67 KiB) Pregledano 1341 put
Bila sam ubeđena da sam ti dala odgovor. Tačnije,dala sam ti odgovor za ljubav. Posao: prva trećina karijere napeta i stresna, ali imaćeš zaštitnika oca ili šefa. druga trećina promenljiva, ima svašta ovde a u trećoj trećini možeš očekivati neki status u zavisnosti od ove priče iz sredine karijere. Inače, ovo je baš zanimljiva i dinamična karta pa ako neko želi nek istumači :)
Ruza

Poruka od Ruza »

https://ibb.co/Fm5pfrj

Draga Andjela. Zasto je problem u ljubavi tu. Ima li braka djece. Inace mnogo radim i sve je ok ostalo.
Savjet plizzzz
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ruza piše:
06 Apr 2021, 18:44
https://ibb.co/Fm5pfrj

Draga Andjela. Zasto je problem u ljubavi tu. Ima li braka djece. Inace mnogo radim i sve je ok ostalo.
Savjet plizzzz
Draga, ti sama znaš koliko si mlada :) moj ti je savet prvo da se puno ne opterećuješ. Po horoskopu, tebi je vrh pete kuće u Jarcu pa je ovde nemanje mnoštva prilika ili jedna dosadna i dugačka obavezujuća ljubavna veza obično aktuelno stanje. Vladar pete je u sedmoj kući međutim što znači da ćeš voleti partnera kada se budeš udala. međutim, tendencija je da će partner biti težak čovek.
Savet: moraš naučiti kako da živiš sama a da se ne brineš konstantno šta ćeš i kako ćeš i hoće deca neće deca hoće muž neće muž, jer tako u sebi nosiš energiju velike nesigurnosti, nestabilnosti. Tada privlačiš iste takve osobe iz okoline, a najgore je da privučeš nekog preopterećena. Ta osoba je onda upravo teška, i tebe će dodatno samo optrećivati. Dakle, ti moraš naći sebe, šta je ono što želiš, super je što puno radiš, ali je problem i u tome ako sebi dovoljno vremena na posvećuješ. Radi stvari koje voliš malo više. Tvoja esencija (Sunce u Biku, Asc u Devici) traži stabilnost i sigurnost, želju ka sticanjem u najrazličitijim oblastima života. Trenutni problem ljubavi je Venera na kritičnom stepenu. Ovde je priča malo dublja, komplikovanija i traži dosta vremena i gledanja. Generalno, iz ovog će biti izlaza ako se afirmišeš u određenom smeru
Ruza

Poruka od Ruza »

Izvinite Andjela. Ruza je moja Maca pa ovo ime.
Ja sam muskarac koji puno radi i zaljubljen sam u stariju curu 10 godina. Ona me zbog toga odbija jer bi brak i ja bih brak snjom. Sta da radim. Ona zivi u drugi grad. Ne zivi u moje mjesto.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Savet: stariji bračni partner i stoji u tvom horoskopu, ali ako ona neće to je pitanje njene volje, a ne astrologije. Zato što tako stoji ti i želiš to
Pošalji Odgovor