Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Ruza

Re: Astrologija

Poruka od Ruza »

Mislite li da bi nam brak bio uspjesan ?
Ona je dobra cura i lijepa i vrijedna. Zaljubljen sam ludo u nju ali me nervira jer sve nece nece i godine stalno ponavlja.
Sta da radim. I ja se njoj svidjam
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Ne mogu to znati bez ozbiljno odrađenog uporednog horoskopa:( za njega mi trebaju i njeni podaci i mnogo rada
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ruza

Poruka od Ruza »

Ja ne smijem njene podatke. Nego moj horoskop valja li za brak ? Moze li kod muskarca to da se vidi? Hvala gospodjo Andjela
Kao sto ste opisali ovo gore zbog moje Ruze.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ruza piše:
07 Apr 2021, 17:59
Ja ne smijem njene podatke. Nego moj horoskop valja li za brak ? Moze li kod muskarca to da se vidi? Hvala gospodjo Andjela
Kao sto ste opisali ovo gore zbog moje Ruze.
Ne razumem šta ti je ono što želiš da čuješ. Odgovor sam ti već dala za opšte polje braka samo prevedi u muški rod. Dakle, stoji mogućnost braka po opisu iz prvog dela. Ne opterećuj se previše. Ako te devojka neće, razumem da si zaljubljen ali to je njena slobodna volja. Probaj da se malo stabilizuješ i sačekaj je. Možda se i predomisli. Za detaljnu analizu potrebno je raditi detaljnu konsultaciju. Ovo važi i za druge korisnike.
Jelena Z

Poruka od Jelena Z »

Andjela Kostic piše:
07 Jul 2020, 08:39
Dragi moji,
usled vrlo strogih pravila na drugom Forumu, otvorila sam svoj kako bi smo mogle ćaskati na temu astrologije, i to po pitanju svih njenih pojmova na istoj temi. Trudiću se i na dalje da budem sa vama i odgovaram vam na pitanja, naročito ako se tiču stručnog dela astrologije, kroz vaše horoskope:). Takođe ću više pisati na sajtu pa ćete i tamo moći da se informišete ako ne želite ništa da pitate. Dobro došli! :D
Draga Andjela, rodjena sam 06.02.1977. U 18,50h Beograd vec neko vreme moj muz ( 04.06.1976. U 10,15h Beograd)i ja planiramo da se sa decom vratimo (ponovo odemo) u inostranstvo pa bi mi znacila Vasa smernica gde i kada bi za nas bilo dobro, uspesno i dugovecno da odemo. Hvala i molim Vas za odgovor, pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jelena Z piše:
08 Apr 2021, 11:14
Andjela Kostic piše:
Dragi moji,
usled vrlo strogih pravila na drugom Forumu, otvorila sam svoj kako bi smo mogle ćaskati na temu astrologije, i to po pitanju svih njenih pojmova na istoj temi. Trudiću se i na dalje da budem sa vama i odgovaram vam na pitanja, naročito ako se tiču stručnog dela astrologije, kroz vaše horoskope:). Takođe ću više pisati na sajtu pa ćete i tamo moći da se informišete ako ne želite ništa da pitate. Dobro došli! :D
Draga Andjela, rodjena sam 06.02.1977. U 18,50h Beograd vec neko vreme moj muz ( 04.06.1976. U 10,15h Beograd)i ja planiramo da se sa decom vratimo (ponovo odemo) u inostranstvo pa bi mi znacila Vasa smernica gde i kada bi za nas bilo dobro, uspesno i dugovecno da odemo. Hvala i molim Vas za odgovor, pozdrav
Draga Jelena, takav odgovor na žalost zahteva veliku analizu, otvaranje svih prediktivnih tehnika, tačnije ozbiljnu konsultaciju. Konsultacija se treba uraditi za oboje da bi se utvrdila tačna zemlja koja je dobra za oboje kao i lični najbilji periodi na žalost. Pozdrav i da što pre odete ako želite
Jelena Z

Poruka od Jelena Z »

Andjela Kostic piše:
09 Apr 2021, 14:20
Jelena Z piše:
08 Apr 2021, 11:14
Andjela Kostic piše:
Dragi moji,
Draga Jelena, takav odgovor na žalost zahteva veliku analizu, otvaranje svih prediktivnih tehnika, tačnije ozbiljnu konsultaciju. Konsultacija se treba uraditi za oboje da bi se utvrdila tačna zemlja koja je dobra za oboje kao i lični najbilji periodi na žalost. Pozdrav i da što pre odete ako želite
Hvala draga Andjela, pozdrav
Goca

Poruka od Goca »

Draga Anđela,
kako se u natalnoj karti gleda horoskopski znak bračnog partnera i može li se to uopšte vidjeti?

Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Goca piše:
17 Apr 2021, 08:27
Draga Anđela,
kako se u natalnoj karti gleda horoskopski znak bračnog partnera i može li se to uopšte vidjeti?

Hvala
Draga moja Goco, uglavnom se sa punom tačnošću ne može videti horoskopski znak, ali po opisu partnera može se naslutiti. Takođe se, u nekim slučajevima može povezati sa znakom Descendenta natala ali ako je Descendent baš naznačen. Inače, vrh 7.kuće tj njen vladar je esencijalna planeta koja opisuje prvog bitnog partnera sa svim svojim aspektima i aflikcijama (manama i vrlinama). Međutim, da je tako jednostavno astrologija se ne bi učila 5 godina. Ako na Descendentu postoji još planeta, onda tu te planete "boje" Descendent pa se obavezno moraju uzeti u obzir. Naročito planeta na Descendentu može totalno preuzeti primat i biti opis partnera nezavisno od toga ko je vladar 7.
Kada govorimo o mogućem drugom bitnom partnerskom odnosu, što se gleda kod osoba starijih od npr 38 ili 40 godina ili kod mladih koji su se već razveli prvi put, uzima se i uticaj devete kuće.
GocaWRIGC1.JPG
GocaWRIGC1.JPG (40.06 KiB) Pregledano 1326 puta
na primer tvoj slučaj: Vrh 7 u Lavu. ali i Saturn u Lavu govori o ekcentričnom partneru, gde je sva pažnja bila usmerena na njega i gde si ti sebe stavljala po strani a on se nametao kao najbitniji u odnosu. To se vidi iz položaja Lava u kojem živi Saturn što znači neka teškoća za tebe, ali i Sunca te vladarstva 7.kuće u 7.kući a gde je partner opisan kroz Sunce u Devici (sebičan, najviše emotivno jer je Sunce opozcija Mesec). Dakle, opis se sam po sebi nameće a naročito sa ovim Merkurom koji je signifikator mogućnosti dva braka....i deveta kuća koja govori o partneru koji dolazi naglo i neočekivano (Uran na vrhu 9) ili nakon razvoda odmah (Uran je razvod) a vladar Mars ima odličan aspekt sa Mesecom, pa je jasno da će te ovaj čovek voleti. Opis? Vredan, radan organizator,sportista sve iz simbolike Marsa u Blizancima, snalažljiv, komunikativan. Bio bi promenljiv prema tebi da Mars gradi loše aspekte ali loših aspekata ovde nema pa se zaključuje da je osoba snalažljiva i slično...nadam se da je ovo što sam napisala bilo jasno? ako treba jasnije slobodno mi reci :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

drugi bi partner mogao imati neke veze sa znakom Škorpiona, Blizanaca ili Vodolije (Uran na vrhu 9, vladar Mars namerno ne pominjem Pluton jer on deluje teeeek kasnije u životu, Mars u Blizancima.....) od prilike tako gledaju astrolozi
Pošalji Odgovor