Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Zlatica1

Re: Posao

Poruka od Zlatica1 »

Zdravo, ja sam nova na ovom forumu, jako sam se obradovala da postoji ovako nesto. Trenutno sam totalno nezadovoljna i neispunjena svojim poslom, zelim promenu ali ne znam da li ce biti moguce ostvariti je. Po zanimanju sam dipl. pravnik ceka me polaganje pravosudnog ispita i ja nakon toga zelim da radim u sudu ako se poklope sve kockice, hoce li se poklopiti? Rodjena sam 10.04.1991 u 16:00 u Sremskoj Mitrovici. Hvala vam mnogo unapred na odgovoru.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Zlatica1 piše:
22 Mar 2021, 15:51
Zdravo, ja sam nova na ovom forumu, jako sam se obradovala da postoji ovako nesto. Trenutno sam totalno nezadovoljna i neispunjena svojim poslom, zelim promenu ali ne znam da li ce biti moguce ostvariti je. Po zanimanju sam dipl. pravnik ceka me polaganje pravosudnog ispita i ja nakon toga zelim da radim u sudu ako se poklope sve kockice, hoce li se poklopiti? Rodjena sam 10.04.1991 u 16:00 u Sremskoj Mitrovici. Hvala vam mnogo unapred na odgovoru.
Zlatica1WRIGC2.JPG
Zlatica1WRIGC2.JPG (41.04 KiB) Pregledano 1324 puta
Draga moja Zlatice1,
to hoćeš li ili nećeš raditi u Sudu zavisiće samo od tvojih odabira u životu i napora koji ulažeš u nešto. NIti to astrologijma može da vidi. Ono što može jeste da vidi situaciju iz uopštenog sagledavanja a vezano za posao. U tvom slučaju Devica na Asc sa Merkurom u 8 davaće u startu mnogo promena u životu. Bežeći od promena, stagniraćeš. Stoga, prihvataj svaku promenu sa žarom i polako sistematski rešavaj probleme kroz život. Sticanje lične imovine ići će kroz veliki rad kako na poslu tako i na stručnom usavršavanju. Okolnosti kroz život za sticanje dosta promeljive, ali baš zato to uopšte nije loše ako naučiš u tome da se snalaziš...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Stormy22

Poruka od Stormy22 »

Interesuje me polje posla i karijere. 24.12.1999. U 17:50 Podgorica
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stormy22 piše:
06 Apr 2021, 20:55
Interesuje me polje posla i karijere. 24.12.1999. U 17:50 Podgorica
odgovorila sam ti mislim na drugoj temi. Pozdrav :)
Jun

Poruka od Jun »

Pozdrav :) Interesuje me posao i karijera u blizoj i daljoj buducnosti. Rodjen sam 17.06.1997. u 07:20, Niksic.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jun piše:
07 Apr 2021, 22:23
Pozdrav :) Interesuje me posao i karijera u blizoj i daljoj buducnosti. Rodjen sam 17.06.1997. u 07:20, Niksic.
taj odgovor može biti dat samo putem godišnjeg horoskopa i to za bližu "budućnost" tj statističku predikciju perioda. Dalja se nikada ne može predvideti jasno jer je slobodna volja čoveka ogromna i u zavisnosti od toga šta uradi i dokle je stao, možemo govoriti i o periodu
Moon17

Poruka od Moon17 »

Pozdrav sigma.Zanima me nesto u vezi posao,finansije,kao I mogucnost za odlazak u inostranstvo. 26.06.1981, 05:45 ujutro,Kochani,Macedonia
tamarisikonis

Poruka od tamarisikonis »

Draga Andjela,
Interesuje me polje posla i karijere.
Rodjena sam 02.06.1999. u 4:20h ; Niksic

Hvala unaprijed <3
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Moon17 piše:
09 Apr 2021, 19:31
Pozdrav sigma.Zanima me nesto u vezi posao,finansije,kao I mogucnost za odlazak u inostranstvo. 26.06.1981, 05:45 ujutro,Kochani,Macedonia
Moon17WRIGC1.JPG
Moon17WRIGC1.JPG (41.39 KiB) Pregledano 1278 puta
Draga Moon17,
Druga kuća goja govori generalno o sticanju imovine pokazuje bitne i odgovorne ali ne plaćene poslove ili saradnju sa liderima koji to nisu, nego su egocentrični i slično, te tu, naročito s početka karijere ne možeš napraviti ništa. Ovo su šefovi koji nešto kriju, lažu i predstavljaju se uveličavajući sebe mnogo više nego što idu njihova znanja i veštine. Sredina karijere je kompleksna, daje mogućnosti da ti novac "isklizne" iz ruke ili da se troši više nego zaradi, tačnije govori o mogućnostima perioda nedostatka sredstava, ali više udara okoline na tebe samu kada gledamo posao. Ono što je bitno jeste da nikom sa posla nikad ne zajmiš pare niti veruješ u njihove priče "treba da mi daš da uložim toliko tebi se duplo vraća" i slično. Veći deo sredine karijere težak. Kraj karijere promenljiv, preko prijatelja posao verovatno po privatnim firmama. Ipak, kako ćeš se ti organizovati, koje ćeš poteze povući, koje će ti biti odluke....to će značajno uticati na ovu sliku posla.
Postoji mogućnost odlaska u daleko inostranstvo ili ti "preko bare" ali ti tamo ništa bolje neće biti pa je najbolje pokušavati napraviti novce preko dečijih zabavnih sadržaja, usluga, prenošenja znanja mlađima - instruktor u nečemu ako si se školovala ili kafića, restorana (biti konobarica) a ako se nisi visoko školovala.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

tamarisikonis piše:
09 Apr 2021, 21:07
Draga Andjela,
Interesuje me polje posla i karijere.
Rodjena sam 02.06.1999. u 4:20h ; Niksic

Hvala unaprijed <3
tamaraisikonisWRIGC2A.JPG
tamaraisikonisWRIGC2A.JPG (41.91 KiB) Pregledano 1289 puta
Draga tamaraisikonis,
ovde je polje sticanja dobro postavljeno kroz sve vidove komunikacije i rada sa ljudima. Ipak, ne savetujem ti poliku jer bi u sredini karijere mogla imati veći problem, tj da te poraze podređeni na poslu. Karijera će ti biti izuzetno dinamična i napredovaćeš uvek kada su neki nagli preokreti na mundanom (opštem) nivou kao što je: pad vlasti, pandemija, velike poplave, zemljotresi i slično a i onda kada se npr ljudi bune za svoja prava - u vreme neke revolucije
Pošalji Odgovor