Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav

Poruka od Andjela Kostic »

Stormy22 piše:
06 Apr 2021, 20:14
Zdravo. Interesuje me polje karijere i posla, datum rodjenja 24.12.19999. u 17:50, Podgorica
Stromy22WRIGC6.JPG
Stromy22WRIGC6.JPG (124.25 KiB) Pregledano 1280 puta
u samom startu liderski i odgovoran posao ali sa dosta problema. u sredini karijere peirod stabilizacije i rada za određena primanja ali zato je vrh karijere vezan za privatnu firmu i neku veću ličnu poslovnu promenu.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Leic

Re: Ljubav-brak

Poruka od Leic »

Draga Andjela, zanima me sta moja natalna karta kaze o vezama/braku? :)
Imala sam vezu na daljinu koja je trajala oko dve godine ali se nazalost raspala pre 5, 6 meseci. Da li cemo se pomiriti ili je to definitivno zavrsen odnos? Ukoliko ne, da li cu se i kada eventualno udati? :D 25.11.1991, 11:35 AM, Leskovac-RS. Hvala :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Leic piše:
09 Apr 2021, 09:09
Draga Andjela, zanima me sta moja natalna karta kaze o vezama/braku? :)
Imala sam vezu na daljinu koja je trajala oko dve godine ali se nazalost raspala pre 5, 6 meseci. Da li cemo se pomiriti ili je to definitivno zavrsen odnos? Ukoliko ne, da li cu se i kada eventualno udati? :D 25.11.1991, 11:35 AM, Leskovac-RS. Hvala :)
LeicWRIGC1.JPG
LeicWRIGC1.JPG (38.65 KiB) Pregledano 1347 puta
Draga moja, veza se raspala jer je momak bio neozbiljan, tačnije voleo je više da se provodi nego obaveže. Generalno trebaš bežati od veselih i detinjastih tipova, naročito prijateljski nastrojennih, jer će ti se sve isto ponavljati. To hoćete li se pomiriti ili ne zavisiće samo od vas dvoje, a tvoja udaja biće za osobu statusnog položaja ali će moći da padne s položaja. Čuvaj se oko 33. godine nije dobra godina za brak
Leic

Poruka od Leic »

Hvala na odgovoru. :)
Moram reci da si u pravu i da iako je veza bila prilicno intenzivna, ja sam svakako bila "spremnija" za nesto ozbiljnije a raspala se najvise zbog ucestalih svadja na kraju. Bas me je nasmejalo ovo za osobu statusnog polozaja jer nisam bila sa takvima ali zanimljivo u svakom slucaju i da, hvala na savetu, nadam se da ce biti pre 33. :lol:
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Poštovana Andjela,

Zanima me šta mi vidiš za ljubav? Rodjena sam 15.06.1999. U Zrenjaninu.
Pozdrav!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, nisi mi napisala vreme rođenja
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Poštovana Andjela,

Zanima me šta mi vidiš za ljubav? Rodjena sam 15.06.1999. U Zrenjaninu u 14:20.

Pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svetlana piše:
14 Apr 2021, 18:05
Poštovana Andjela,

Zanima me šta mi vidiš za ljubav? Rodjena sam 15.06.1999. U Zrenjaninu u 14:20.

Pozdrav
SvetlanaWRIGC1.JPG
SvetlanaWRIGC1.JPG (41.19 KiB) Pregledano 1344 puta
Draga moja Svetlana,
vladar Ascendenta Venera u desetoj kući obećava kasnije neku ljubav, kad se afirmišeš u statusu i društvu. Inače, imaćeš na žalost probleme na odnosima tako što ćeš ili ti delovati nedodirljivo ljudima da ne kažem uobraženo ili ćeš imati tendenciju ka takvim partnerima. Polje ljubavi nije naročito pozicionirano pa te očekuju nagli preokreti. Mogućnost prvog braka sa vrednim i energičnim partnerom ali ovde se priča otvara u tri mogućnosti.
JelenaK

Poruka od JelenaK »

Draga Anđela,
Da li mi možeš reći nešto o mom ljubavnom životu, braku? 01.03.2000. U 04:40am Zrenjanin
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

JelenaK piše:
15 Apr 2021, 15:40
Draga Anđela,
Da li mi možeš reći nešto o mom ljubavnom životu, braku? 01.03.2000. U 04:40am Zrenjanin
JelenaKWRIGC1.JPG
JelenaKWRIGC1.JPG (38.95 KiB) Pregledano 1330 puta
Draga Jelena K,
tvoj će ljubavni život biti dinamičan, obično ide sa neočekivanim preokretima u ljubavnom životu zbog konjunkcije Urana i Venere u Vodoliji. Ovo, kao i ostali pokazatelji govore da će ti se u životu pojavljivati različiti partneri, da uglavnom neće biti kvalitetnog odnosa u početku tvog ljubavnog života, ali će biti jako uzbudljivo i zanimljivo. Tvoja kuća braka govori da ćeš za partnera biti vezana, ali da će partner na neki način želeti da nametne svoj autoritet. Retko se samo iz baze natala može reći tačna godina udaje ali recimo da će kod tebe trideseta godina pa na dalje biti godina promene. Ja očekujem promenu i oko tvoje 33.će godine života, sa mogućnosti potomstva.
Pošalji Odgovor