Posao
Re: Posao
Postovana Anđela, da li možete nešto više da mi kažete o karijeri i poslu u skorijoj budućnosti? Beograd, 20.03.1990. U 9 i 45 AM. Hvala unapred i veliki pozdrav !
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja JelenaP,
mogu ti iz baze natala reći osnovne stvari jer je za period potrebno otvarati sve prediktivne tehnike. U početku karijere očekuje te javni posao sa masom ljudi, obično može biti vezano za osnovne životne namirnice. Plata mala, konstantna i generalno će ti biti sve to dosadno. Međutim, kupci ili klijenti jako će te voleti i tu ti je šansa za dalji prolaz. U sredini karijere velika promena koja će verovatno imati veze sa odlaskom u drugi grad ili inostranstvo i to daleko. Od tada karijera kreće naglo uzvodno, sa puno promena i mogućnosti.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
https://i.postimg.cc/sDD9NjWL/IMG-20210420-143448.jpg
Draga Andjele, hvala od
a kad vec nema braka, da li mi je Natal naklonjen poslu, karijeri, ima li naznake za uspeh na tom polju?
Hvala puno.
Draga Andjele, hvala od
Hvala puno.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga,verica piše: ↑22 Apr 2021, 21:57https://i.postimg.cc/sDD9NjWL/IMG-20210420-143448.jpg
Draga Andjele, hvala oda kad vec nema braka, da li mi je Natal naklonjen poslu, karijeri, ima li naznake za uspeh na tom polju?
Hvala puno.
ja nisam rekla da nema braka ja sam rekla da je stuacija malo komplikovanija i da treba poraditi malo na tome. To prvo. A drugo, prva trećina karijere bila je najkomplikovanija, sa udarima iz okoline nekakvih preoštrih ili previše nervoznih ljudi. Ovde si i zarađivala ali slabo i teško. Međutim to što si tada prošla, to iskustvo podići će te naglo u trećoj trećini karijere koja ti je uskoro ako ne i odmah. Očekuj preokret u karijeri ako se do sada nije desio, ali se sve vreme moraš stručno usavršavati zbog Urana na Zenitu. Mogućnost rada u velikoj kompaniji.
Ulepšaste mi dan, hvalaaaaa puno. Diplomu imam, volim da učim, tako da mi je svako usavršavanje zadovoljstvo. Tacno, radila sam za malo, a ulagala puno, a to je implementiralo cak i kroz gubitak samopouzdanja.
Hvalaaa.

Hvalaaa.
Zdravo.Da li bi mogli da mi kazete za osobu rodjenu 04.maja 1986 u 13h 15min u Skopju, u Macedonilji, da li je bolje osnovati karijeru u svojoj drzavi ili inostranstvo I eventualno koja bi to drzava mogla biti.Hvala.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne mogu i već sam to dva puta napisala na forumu. Osoba mora sama da pita za sebe
Draga Andjela,
Zanima me da li me uskoro ocekuje promena posla, duze vreme radim u drzavnom sektoru i nisam zadovoljna?
14.11.83 11 i 30 Beograd
Unapred hvala
Zanima me da li me uskoro ocekuje promena posla, duze vreme radim u drzavnom sektoru i nisam zadovoljna?
14.11.83 11 i 30 Beograd
Unapred hvala
Draga Anđela,
Zanima me polje karijere i finansija, da li mi možete nešto više o tome reći? Datum rođenja 09.02.1994. u 14:45h u Beogradu.
Unapred zahvalna!
Zanima me polje karijere i finansija, da li mi možete nešto više o tome reći? Datum rođenja 09.02.1994. u 14:45h u Beogradu.
Unapred zahvalna!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Jelena, žao mi je što te moram razočarati, ali za predikcije je potrebno gledati više prediktivnih tehnika što iziskuje rad cele konsultacije. Naročito kada se radi o odlukama državni ili privani sektor itd