Stefan piše: ↑24 Apr 2021, 21:55
Poštovanje Anđela javljao sam se na mejl.
Rođen sam 17.12.1998. u 16:10 u Užicu. Zanima me kakve su šanse za uspeh u braku sa ženom u znaku Lava. Inače sam veliki obožavaoc ovog znaka,pogotovu kada su žene u pitanju. I sama znaš da moja kombinacija znaka i podznaka može biti itekako problematična zbog večite volje za lutanjem,pa me interesuje da li bi pomoglo braku da se Strelac uozbilji tj.skreše ponašanje i pusti ženu Lava da vodi glavnu reč, jer je Lav sigurno dominantniji znak od Strelca. Takođe je fiksan i ne bi trpeo Strelčeva iskakanja iz koloseka,pa bi bilo poželjno da Strelac bude stabilan i služa ženu Lava jel da? Ovo su samo moje površne pretpostavke,voleo bih tvoj dublji uvid u odnos između ovo dvoje aktivnih i ambicioznih ljudi. Hvala ti unapred

- StefanWRIGC3.JPG (40.09 KiB) Pregledano 1266 puta
Dragi Stefane,
kombinacija znaka i podznaka je odlična, jer Strelac je znak dalekih putovanja a ne samo avantura, kao i višeg duhovnog nivoa. Međutim ovde je problem što je jako blizu centra Univerzuma pa ti imaš specifičan pogled na stvari oko tebe. Blizanac na Asc jeste problem, jer je nekad snalažljivost nedovoljna, a on daje brzinu. Generalno, u tvom hrooskopu ne postoje veći problemi sem slobodne volje. Kad budeš želeo da se uozbiljiš uradi to. Zašto misliš da to ima veze sa znakom ili podznakom? da li ti misliš da ljudi koji su npr rođeni u znaku Jarca ili npr Device da oni nisu neozbiljni ako žele

? Ima naravno elemenata horoskopa, ali se svako treba boriti protiv toga. Za tebe jeste dobra žena u znaku Lava jer ti je tu Severni mesečev čvor, novi početak ali i trigon sa natalnim Suncem i Mesecom. Međutim, da li i kako treba ići u neki odnos zavisi od specifičnog horoskopa žene sa kojom si, šta je ono što njoj treba i kakva je pozicija njenih planeta, naročito zato što je tebi Venera ugrožena. Možda i ona preteruje, naročito što je ovo "hladna Venera" a pritom je Jupiter, vladar 7 aflikovan. ELem, sve je vrlo speciično i zavisiće od horoskopa a ne samo od znakova jer znakovi imaju svaki po 30 stepeni