Da da, u Ribama. Ako neko bude bio zainteresovan da vidi kartu depresije i anksioznosti i paničnih napada tu sam. Nije samodijagnostikovanje u pitanju, imam i pečat.

Nije samo jedna planeta i znak u pitanju normalno, možda bude zanimljivo za vežbanje nekome.
Kad bih morala da se kladim rekla bih stranac. A to što ne voliš promene nije ni bitno.

Sve u 8. kući plus još i Pluton u 7. kući. Možda te muž promeni za 180. Sve vodi na neku duboku transformaciju. A za izgled ja ne znam da gledam. Pohvatala sam neke stvari usput, ali ništa značajno. Super si opisala, ima smisla za momke. Ali ja čim neko kaže Irska odmah zamislim riđu kosu i pegice.

Nisu mi misli dublje od toga otišle.

Inače obožavam njihov naglasak i generalno ridjokose i pegice i meni dosta. I sad razmišljam da li je moguće da je čak trojicu riđokosih našla i kako se uopšte vide pegice u natalu?

Dosta planeta baš kod tebe. Visok, vitke gradje, moguće i atletske i to vrlo moguće

, istih ili stariji par godina najviše, mladolik za svoje godine, smeđ do crn, oči prodornog pogleda, ako to inače registruješ kod ljudi magnetična aura, privlači ljude ka sebi, moguće dobro građene noge i donji deo leđa. I Merkur i Mars u Strelcu. Direktan maksimalno, što na um to na drum. Ali ne bez takta, već prosto iskreno i opušteno. Što bi gubili vreme.

Rekla bih da se oblači sportski ili barem ležernije. Venera sa Jupiterom u Strelcu u 8. kući. Možda čak bude i eksperimentisao sa stilovima, čisto iz avanturizma. Ili neko preterivanje, Jupiter Venera kontakt. Recimo "preterivanje" u smislu nosi sve crno. 8. kuća. Moja neka logika, vrlo moguće lupam.

Ali svakako oku prijatan. Ne bi se oblačio kao detlić, 8. kuća, pre uvek decentno da ne bode oči čim uđe u prostoriju, ne deluje kao show off (sviđa mi se ovaj izraz, ne znam nijedan na srpskom koji u tako malo slova prenese istu suštinu; barem ne u 2 noću

). Škorpija kažu često i tamne oči, meni je vladar Asc-a tu i jesu crne recimo, ali opet većini kod nas jesu svakako. Čista statistika. Jedino priroda pogleda se čini mi se provlači svuda. Meni se više puta desilo da mi kažu "da im gledam kroz dušu", a za sve "škorpijaste" glumce i pevače, i ne znam ni ja koga sve ne, sam imala isti utisak. Možda je i autosugestija.

Nisam znala odakle im to, pa možda i malo previše stretch-a da bih uklopila. Jesi li i ti slično tumačila? Šta bi dodala, oduzela?

I izvinjavam se ako sam preterala sa smajlijima. Volim da ih koristim. A bogami i za količinu teksta, nikad od mene Spartanac.
niki1980, u životu ne bih pogodila da je Amerikanac. Moraću da probam narednih dana da tumačim, ne vredi. Biće post duplo duži, tek se zagrevam.