wall-den
i ja bih baš volela da mogu voditi ovaj forum kako treba, uz mnoštvo tekstova. Međutim zbog brojnih obaveza, tekstove sam, nešto malo, izbacila na sajt
www.astrolog.rs. I to za početnike. Kada smo tužni, razočarani, neispunjeni, posežemo za objašnjenjima vezanim sa astrologijom što oni obično to nisu, bar ne do kraja. Ja mogu samo zamisliti koliko ti je teško kad već mesecima ne možeš preći preko činjenice raskinute veze. Ali probaj ovako:
1. svaki dan radi bar dva sata stvari koje voliš
2. radi na sebi, na zdravoj ishrani, zdravom načinu života jer je u zdravom telu zdraviji duh veruj mi
3. druži se sa tebi poznatim, dobrim i pozitivnim ljudima ma kako ih malo ima oko tebe
4. trudi se da se čitav dan zaposliš da nemaš kad misliti na dotičnog gospodina jer nema svrhe veruj mi, da se sa mislima o njemu dalje iscrpljuješ
5. astrologija ti može prikazati godinu, npr šta uopšteno možeš očekivati, ali detaljisanje sa Mesecom može samo dodatno opteretiti tvoju psihu koja opterećuje Dušu. Mesec je u astrologiji planeta koja prelazi 12 do 13 stepeni dnevno. Da bi imala uticaj mora prethodno biti potvrđena iz svih živih tehnika. Mesec služi za fina podešavanja kako: ako neko ima sastanak i baš u tom momentu prelaz Meseca preko Ascendenta ili ne znam preko vrha treće kuće a treba da dogovori nešto bitno, ili preko Zenita, pa tada utiče. U određenu poziciju vraća se svakih 28 dana. Malo je sumorno onda pričati o njegovom pojedinačnom dejstvu, zar ne misliš tako?