Draga,MirjanaSelena piše: ↑03 Apr 2023, 17:17Datum rodjena 23.08.1986.Novi Sad,u 00.45 ,potpuno sam zaboravila vreme upusati![]()
svaki novi početak uvek bude težak. Međutim, smatram da je to što si se posvetila deci prava stvar, jer mi prvo trebamo biti majke pa sve ostalo, ma šta zagovaraju teorije biznisa, odnosno žene koje smatraju da su karijerom sve postigle. Međutim, ne valja ni preterivati u bilo kojem od domena. Odsustvo sa posla više od dve godine za ženu može biti loše usled nemogućnosti da napravi nove kontakte, da se socijalizuje, pa i da zaradi svoj novac, a ni jedna žena ne treba da dopušta da od bilo koga finansijski zavisi.
Stoga, potrebno je napraviti balans i mislim da ti najhitnije trebaš početi da radiš. Strah je uvek nešto što nas koči. Postoje razne vrste strahova koje i služe kao mehanizam zadržavanja. Strah je zdrava pojava dok smo spremni suočiti se sa činjenicom da je realan i racionalan. Kad postaje kočnica, kao kod tebe, možeš ti razmišljati o strahu ali ti je moj savet da se praviš da ne postoji.
Da bi se videlo šta će u skrije vreme biti sa tvojim poslovnim aspektima potrebno je odraditi detaljan godišnji horoskop zbog mase prediktivnih tehnika koje se otvaraju. Međutim, natalno, upravo trebaš raditi poslove koji su vezani za porodicu, porodične odnose i svahkodnevne stvari(rad sa hranom-ketering, rad u pekari) i ne razmišljati odmah koliko je to teško. U sred šeste kuće imaš malefike te ti je stvarno otežano traženje posla ali i ovo možeš rešiti. Sedi sa nekim i neka ti do detalja pokaže šta trebaš da radiš i kako elektronski da konkurišeš, koji su sajtovi, a gde da samoinicijativno šalješ svoj rezime. OVde je moguće da opet, jako kratko radiš posao koji si zadnji radila a onda nešto sasvim novo i drugačije...