Posao tj sticanje lične imovine vrlo je naglašeno u tvom horoskopu. Ovo je priča života gde je jako bitan razvoj međuljudskih odnosa, te je najbitnije kakve odnose gradiš. Izuzetno je bitno ko su ti prijatelji odnosno kakve ćeš odnose izgraditi sa njima. Malo je komplikovanije za odgovor ali recimo da će ovde biti mogućnosti uspona ali i padova te se ovaj horoskop detaljno treba odraditi da se tačno sagledaju mogućnosti. Prva trećina karijere je najintenzivnija, druga trećina vezana je sa prvom, te stečeno iskustvo samo se prenosi a vrhunac karijere ide uz popularnost.
Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Goco,Goca piše: ↑23 Mar 2022, 13:39Pozdrav Andjela.
Evo jednog pitanja ako je sunce u Djevici njegov dispozitor je merkur koji je također u Djevici. E sad šta bi bio dispozitor Merkura? I Sunce i Merkur su u umetnutoj kući. Realizacija tih planeta u tim kućama se odvija kasnije u životu, poslije 40 ili ne?
Hvala puno.
zavisi od horoskopa po pitanju realizacije planeta u uklještenom znaku, procene astrologa, nekad to bude i posle 30te godine. Ako su i SUnce i Merkur u Devici, krajnji dispozitor je naravno Devica. Postoji uvek u karti konačni, svedeni dispozitor i na njega treba obratiti pažnju takođe.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dušo,
Verovatno nisi pratila forum od početka. Ti imaš Sunce u vatrenom znaku i vatreni ti je podznak. Tranziti na tebe deluju kao okidači ali samo onoga što se već nalazi u horoskopima direkcije, solara kao i harmonika. Da ti sada napišem kretanje tranzita većina stvari bi bila netačna, jer se kod tebe na žalost detaljno sve mora pratiti. Pored toga, natalni Mesec ti je u vodenom znaku te će i progresije ovde imati značajnu ulogu. Recimo da ovo nije period za ljubav, ali ovo uzmi sa 30% verovatnoće. Natalna karta međutim, kod tebe govori i o mogućnosti ljubavi čak i stabilizacije nakon 41. godine života što ne znači da neće biti i ranije, ali generalno mora se sve detaljno gledati zbog tipa karte koju imaš
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Mislim da sam ti na ovo pitanje odgovorila. Za ovo je potrebno odraditi detaljni godišnji horoskop
Niste mi odgovorili na to pitanje u vezi ljubavi.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Mislim da ipak jesam. Molim te, pročitaj malo forum
Dušo,
Verovatno nisi pratila forum od početka. Ti imaš Sunce u vatrenom znaku i vatreni ti je podznak. Tranziti na tebe deluju kao okidači ali samo onoga što se već nalazi u horoskopima direkcije, solara kao i harmonika. Da ti sada napišem kretanje tranzita većina stvari bi bila netačna, jer se kod tebe na žalost detaljno sve mora pratiti. Pored toga, natalni Mesec ti je u vodenom znaku te će i progresije ovde imati značajnu ulogu. Recimo da ovo nije period za ljubav, ali ovo uzmi sa 30% verovatnoće. Natalna karta međutim, kod tebe govori i o mogućnosti ljubavi čak i stabilizacije nakon 41. godine života što ne znači da neće biti i ranije, ali generalno mora se sve detaljno gledati zbog tipa karte koju imaš
[/quote]
Hvala Andjela,
Nisam nešto spretna sa natalnom kartom, evo stavit ću kartu progresija, ako sam pogodila
Hvala puno
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
NIna,
ne mogu pratiti progresije bez natala niti bez pogleda na solar a za to je potrebno jako mnogo vremena.
ne mogu pratiti progresije bez natala niti bez pogleda na solar a za to je potrebno jako mnogo vremena.
OK, hvala puno, shvatila sam.Andjela Kostic piše: ↑28 Mar 2022, 09:59NIna,
ne mogu pratiti progresije bez natala niti bez pogleda na solar a za to je potrebno jako mnogo vremena.![]()
Pozdrav draga Anđela, po preporuci prijateljice evo i mene na forumu.
Molim te mozes li mi pogledati brzinski ima li nade za mene, haha salim se
.
Naime, zanima me onako kratko kakav mi je poslovni, a kakav ljubavni aspekt?
U nekom sam teskom periodu preko godinu dana iako je zadnjih mjesec dva malo bolje, ali opet nije to to.
Ljubav 0 bodova, a sto se posla tice zavrsila faks, poslala 1000 molbi doslovno i nista. Nije mi jasno pa me zanima kako su mi zvijezde naklonjene. Iako znam da imam neke teske aspekte jer ih itekako osjetim.
Hvala ti draga i sretno i dalje!
Rodena sam 16.10.1996. u Splitu u Hrvatskoj u 9:05 ujutro.
Molim te mozes li mi pogledati brzinski ima li nade za mene, haha salim se
Naime, zanima me onako kratko kakav mi je poslovni, a kakav ljubavni aspekt?
U nekom sam teskom periodu preko godinu dana iako je zadnjih mjesec dva malo bolje, ali opet nije to to.
Ljubav 0 bodova, a sto se posla tice zavrsila faks, poslala 1000 molbi doslovno i nista. Nije mi jasno pa me zanima kako su mi zvijezde naklonjene. Iako znam da imam neke teske aspekte jer ih itekako osjetim.
Hvala ti draga i sretno i dalje!
Rodena sam 16.10.1996. u Splitu u Hrvatskoj u 9:05 ujutro.