Pa draga Ema dobro došla!Ema piše: ↑09 Jan 2021, 13:46Pozdrav draga Andjela,
na prethodnom forumu sam redovno pratila tvoje odgovore na temi i i dalje sam ulazila misleci da ces se vratiti, ali sada mi je jos draze sto si ovde. Imala bih pitanje vezano za brak datum je 03.05.1992. 11 i 35 Cacak. Na prethodnom forumu si mi rekla da je to problematicno polje u mom horoskopu pa me zanima, zasto?
Takodje, cesto sam cula da kada saturn udje u sedmo polje dolazi do pucanja nestabilnih veza, da li je to tacno?
Pozdrav
Sedmo polje u tvom slučaju jeste nestabilno i po malo problematično. To je zbog verovatnog odabira partnera sa ličnim problemima, nekoga ko je u vezu sa tobom ušao već sa nekakvim ličnim teškoćama, kompleksima ili problemima nevezano za tebe. Saturn u sedmoj kući govori o teškom partneru koji može naglo otići. U tvom slučaju Saturn u sedam ojačaće poziciju Saturna preko sedme kuće ali ja ne bih rekla samo pucanje nestabilnih veza, već:
Saturn testira sve što ne valja za tebe. Ako nešto ne valja, to će u prolasku preko natalnog Saturna prvo napraviti veoma teškim a onda, kada tvoja Duša iskusi osećaj onoga čega treba, promeniće se, postati kvalitetnija i onda će doći do efekta Feniksa. Naime, ti ćeš uskoro proći drugi krug Satruna ili Saturnov povratak što je vrlo kompleksan period vremena. Ti ćeš imati neverovatna, neočekivana i nagla iskustva u narednom periodu ali ovo je deo sudbinskih dešavanja i šta god radila samo će ti biti još teže ako se batrgaš. Stoga, opusti se, probaj da se fokusiraš na sebe. Drugi brak ili druga bitna veza stoji mnogo bolje od ove prve...