Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

Scorpiogirl piše:
24 Mar 2021, 03:57
Postovana Andjela,
Nova sam na forumu. Iskoristicu priliku da pitam za polje braka i opis osobe sa kojom bih mogla uci u brak?
20.11.1988. 20:40 Bor
SorpiongirlWRIGC3.JPG
SorpiongirlWRIGC3.JPG (40.64 KiB) Pregledano 1475 puta
Osoba sa kojom bi mogla ući u brak je kreativna, možda i u inostranstvu ili radi inostrane poslove, neverovatno interesantna i jako će ti se sviđati. Međutim, brak će biti sa dosta uspona i padova, promeniljivih okolnosti koje će vući svađe a prema statiskičkoj verovatnoći. Stoga, najbolje ovde je život bez papira, bar s prvim bitnim partnerom. Ovde je situacija dosta promenljiva i potrebno je sagledati mnogo dublje od ovoga...treba ozbiljna procena da se vidi koji bi partner, pod kojim okolnostima i u kom bližem periodu (ako se tako nešto i crta u godišnjim predikcijama) bio za tebe najbolji
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Alisauzemljicuda

Re: Ljubav

Poruka od Alisauzemljicuda »

Zdravo Anđela,

Poslušala sam tvoj savet i prelistala forum.
Dakle zanima me kakvo je stanje za ljubavnu vezu, da li ću pronaći srodnu dušu ove godine i da li ću se udati? Postoje li neke indikacije da ću pronaći posao? Moji podaci su 22.02.1995. u 11.45, Brajkovac.

Unapred zahvalna.
Scorpiogirl

Poruka od Scorpiogirl »

Hvala Vam puno na odgovoru! :)
Militsa

Poruka od Militsa »

Hvala Vam puno Andjela.🌹

Andjela Kostic piše:
24 Mar 2021, 09:42
Militsa piše:
22 Mar 2021, 21:00
Draga Andjela, da li biste molim Vas mogli da mi pogledate za ljubav...29.01.1992. 06.55 (ujutru), Priština...izasla sam iz lose veze u avgustu prosle god...i od tada nista...nikako da mi neko skrene paznju...pa da li biste mogli da mi kazete kad bih mogla da upoznam tog Pravog? Hvala unapred.🌹
MilitsaWRIGC1.JPG
Draga moja Militse,
Tvoja karta ima jaku konstelaciju planeta u Jarcu i bez veće analize ne može se ništa. Što se ljubavi tiče, ovde stoje promenljivi partneri iako veća mogućnost dužih ljubavnih veza. Ipak situacija je promenljiva. Što se tiče neke ozbiljnije ljubavne veze ili braka vidi se mogućnost jednog braka po verovatnoći sa čovekom koji je stariji i može ali ne mora biti razveden. Možda će imati dosta nekretnina
Za sve ostalo se zaista mora raditi ozbiljna konsultacija. U astrologiji važi pravilo: što je odgovor bezazleniji, na npr dnevnom nivou ili "gospodin Pravi" to je komplikovanije i zahteva konsultaciju
butterfly_6

Poruka od butterfly_6 »

Draga Andjela ,
kada je brak u pitanje ,konkretno moj na primer.Sedma kuca u ovnu ,vladar 7 u raku.Ima li veze i dispozitor Mjesec ,njegovi aspekte?Nadam se da se necete ljutite sto ovako pitam za sve , ali interesuje me astrologija a ovo je ipak vas forum. :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ja se nikada ne ljutim:) i hvala vama što ste ovde. Problem je što se stvarno tačno ne može odgovoriti na pitanja nekada bez predikcija. Dispozicija ima veze kasnije u životu. Pisaću o tome kasnije, verovatno noćas i dati još jedan odgovor koji dugujem ovde na forumu, trenut no ne stižem:) objasniću ti sve kadnije večeras
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

butterfly_6 piše:
25 Mar 2021, 04:26
Draga Andjela ,
kada je brak u pitanje ,konkretno moj na primer.Sedma kuca u ovnu ,vladar 7 u raku.Ima li veze i dispozitor Mjesec ,njegovi aspekte?Nadam se da se necete ljutite sto ovako pitam za sve , ali interesuje me astrologija a ovo je ipak vas forum. :D
buterfly_6WRIGC3.JPG
buterfly_6WRIGC3.JPG (41.05 KiB) Pregledano 1479 puta
Draga moja,
tebi je Mars u padu slika prvog mogućeg partnera. To znači da bi mogao biti iz porodice koja je nižeg statusa od tvoje, ili da je iz lošije porodice poreklom. Mars u Raku gubi snagu, tako da će možda biti osoba koja se još uvek traži. Zato će brak u početku moći da ima krize. Dispozicija međutim itekako deluje. Taj će brak verovatno opstati, a kasnije će okolnosti biti sledeće: dispozicija se gleda kao da Mars prelazi na mesto Meseca, tj postaje Mars u Devici. Momak će se tražiti, onda verovatno naći dobar posao jer govorimo o znaku Device, postati i uspešan u tome što radi, i samim tim će se stvari smiriti. Muškarci ne vole kada su manje uspešni od žena ili potiču iz okruženja koje im je manje bilo naklonjeno u odnosu na njihove partnerke. Zašto će brak verovatno opstati posle trzavica? Zato što vladar 7. kuće ima odlične aspekte i sa Jupiterom i sa Saturnom a oni predstavljaju podržavačke braka, iako će brak moći da ima i veliku krizu, čak i da se raziđete na neko vreme zbog udara Urana i Neptuna. Međutim, onda pratimo šta jače deluje...ne može opozicija orbisa 7 (Mars Neptun - otkriće nekih laži) ili orbisa 9 (rasprava, svađa, naglost) biti jača od orbisa 4 ili orbisa 3, koliko isti taj Mars pravi sa Jupiterom i Satrunom. SVe se mora gledati, i nadam se da ti je jasnije
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Alisauzemljicuda piše:
24 Mar 2021, 14:49
Zdravo Anđela,

Poslušala sam tvoj savet i prelistala forum.
Dakle zanima me kakvo je stanje za ljubavnu vezu, da li ću pronaći srodnu dušu ove godine i da li ću se udati? Postoje li neke indikacije da ću pronaći posao? Moji podaci su 22.02.1995. u 11.45, Brajkovac.

Unapred zahvalna.
AlisauzemljicudaWRIGC1.JPG
AlisauzemljicudaWRIGC1.JPG (39.95 KiB) Pregledano 1453 puta
Prvo,
izvini na ovolikom čekanju. Brajkovac sam morala posebno nameštati a to traje :). U tvom slučaju draga, prvi bi se brak na žalost mogao završiti neslavno što opet ne mora da znači, zavisi od toga kako ćeš sama postaviti stvari. Partner je opisan kao osoba koja dolazi sa kraćeg putovanja, ima neku familiju tu gde budeš a živi i radi u inostranstvu, ili je prosto neko ko je dosta pismen, studirao sa strane ili dosta putovao što je više realno. Zbog kritičnog stepena na Desc, brak bi mogao trajati do dve godine i onda da nastupe problemi. To šta će se dešavati ove godine podrazumeva otvaranje najmanje 4 prediktivne tehnike tako da ti se na izostanku tog odgovora izvinjavam, kod tebe se to ne može lako videti samo iz tranzita. Drugi bi partner mogao biti bolji. Tvojih godina, dosta sličan tebi i dosta interesantan čovek. Ovaj prvi opisan je kao težak čovek iako će učiniti sve da se pokaže u mnogo boljem svetlu nego što to jeste...Ovde je problem što je tvoja Venera, ono što voliš , u znaku Jarca pa su ovo trajne vrednosti, a pritom u osmoj natalnoj kući što je sama po sebi teškoća da uspeš da nađeš to što voliš. Takođe vlada petim poljem pa je ovo očigledna slika problema u ljubavnim odnosima ali i mogućnosti da ti se nude neke neprikladne veze. Ovde je priča malo komplikovanija, ali ono što je bitno jeste da će ti se pravi pojaviti naglo, neće biti nikakvih tajnih ili dugih veza ili zavedovanja i slično...Za posao isto, nemoguće je. Ja bih volela da mogu ali ne mogu ovako brzo i sa kratkim odgovorima. Posao dosta neočekivanih okolnosti nadam se u narednoj godini ali ja da sam na tvom mestu tražila bih privremeni posao u inostranstvu
jojojo

Poruka od jojojo »

Draga Andjela,
volela bih da pogledas kakva je situacija na polju ljubavi,braka,dece,evo podataka 12:35,21.01.1993.BG, volela bih da znam da li ce se i kada to desiti, i sve vezano za to.Hvala unapred,jedva cekam tvoj odgovor.
Jasna*

Poruka od Jasna* »

Draga Andjela,
Da li bi mi mogla pogledati polje ljubavi, odnosno braka, kakvi aspekti su tu, i sta mogu ocekivati? Rodjena 29.11.1997; 20:15h, u Niksicu
Hvala :D
Pošalji Odgovor