Saki piše: ↑06 Maj 2021, 19:21
Postovana Andjela,zamolila bih vas da pogledate da li mi u natalnoj karti stoji brak i deca? Unapred zahvalna.
03.01.1985 20:10h Zemun,Srbija.

- SakiWRIGC1.JPG (40.56 KiB) Pregledano 1408 puta
Draga Saki,
situacija kod tebe dosta je komplikovana sama po sebi, ali ti moram reći jednu jako bitnu stvar a to je da se svakom vidi opis partnera, mogućnost dece i slično. Razlika je samo u tome što se negde do toga lakše dolazi što opet nije uvek dobro jer nekada brak i deca dođu prerano, Duša se još nije do kraja formirala pa svi trpe onda u tom odnosu. Nekada dođe kako treba a nekada nakon komplikacija, a ako osoba nešto želi i radi ispravno ka tom cilju, to se na kraju i desi.
Svejedno kakav je horoskop.
Kod tebe konkreno, Ascendent se nalazi na početnom tzv nezrelom nultom stepenu. To ne znači da si ti nezrela, ali će uvek trebati više vremena u tvom životu da neke stvari "sazru" ili se dese. Takođe se vidi kritičan stepen po pitanju ljubavnog života, tj peta kuća počinje na kritičnom stepenu. Mora ti dati u životu bar dve neke ljubavi koje su imale loše završetke. Ai obzirom da u uklještenom znaku Jarca stoje super pozicionirane planete kaže se da ćeš kasnije itekako imati mnogo više sreće. Uklješteno je nešto što se kasnije iskazuje a ovde imamo sijaset dobrih mogućnosti.
Šta je još problem? Venera je na 29 Vodolije, na vrhu sedme kuće. Ako se nisi udavala oko 29. godine života morala si imati neku veliku naglu ljubav koja se isto tako naglo i završila i ostavila na tebi traga. Problem je i sam znak Vodolije koji ti nije dozvoljavao da sama sagledaš stvari do kraja, da ta uzbudljivost u stvari ne potiče iz stvari koje se tebi sviđaju, naprotiv. Tvoj je zadatak da sama sebi do detalja predočiš šta je ono što od muškarca želiš i time se vodiš. Sve što štrči zaobiđi, jer je Venera u Vodoliji zbunjena, voli po malo otkačene stvari. Ja sam ovaj horoskop detaljno gledala već jednom, sećam se, jer je pun potencijala. Dobar je za rad sa decom, za zabavne sadržaje i slično. Takođe, ovde se vide tvoja lična deca, i to iz braka koji će doći normalno sa čovekom produhovljenim ili nekim stručni u nekoj oblasti. Tebe je samo taj lepotančić i kicoš koji se vidi preko te Venere omeo sa puta i to je to. Ako se to npr nije desilo, moraš povesti račua i još od prilike godinu ipo dana ali mislim da se ovo već desilo. Pozdravljam te i želim ti svaku sreću