Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Kada ću ući u vezu

Poruka od Andjela Kostic »

verica piše:
30 Apr 2021, 16:12
Draga Andjele, imam jedno pitanje, više je informativne prirode. Meni se u ovom periodu pokreće tranzitni aspekt koji je bio identičan krajem oktobra 2002. godine, u pitanju je Mesec opozicija Severni čvor, Merkur opozicija Južni čvor. (Mesec 10 kuca, Merkur 4 kuca). Pod tim tranzitnom upoznala sam muškarca, koji je nekad emotivnom a danas u prijateljskom smislu jako bitan i drag. Da li se sa ponavljanjem tog tranzitnog aspekta, mogu očekivati u narednom periodu neko bitno poznanstvo?
Hvala od ❤️, nadam se da nisam bila previše konfuzan u ovom iskazu.
Draga verice,
Ni najmanje nisi bila konfuzna, ali ovde se postavlja pitanje vladara 5.kuće kao i 7. Jer, moguće je vrlo da upoznaš opet nekog, ali ne mora značiti, jer će konačnu sliku dati sve prediktivne tehnike, ne samo tranziti. Obično se u sličnim tranzitno dobrim periodima dešavaju osobi lepe stvari i ja se nadam na će i tebi opet neko doći, ali u odnosu na to šta sada rade svi spori tranziti, solarni povratak i progresija, jer je uključen Mesec
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
verica

Re: Kada ću ući u vezu

Poruka od verica »

Hvala najlepše :D nadam se da cu uskoro upoznati neku novu ljubav, pa dok traje, bitan je osećaj😁❤️
Stefan

Re: Ljubav-brak

Poruka od Stefan »

Strelci kukavice jedne!
Ne bežite od žene (stići će vas)! Budite verni ženi!
Budite vredniji!
Zarađujte više para!
Žena LAV ne trpi gubitnike i siromahe!! :D :twisted:
verica

Poruka od verica »

Mars mi je u Vagi, pa ja tako sve ulepo, al Saturn isto u Vagi, pa ne mogu da ćutim, Stefane, matrijilsticko rasporedjivanje ljudi po horoskopskom znaku je teorija bez realne težine. Lepo što ti tržiš odgovor za tu neku Lavicu, al ništa bez prvo lične spoznaje.
Izvini Andjela na dodavanju ovog komentara :roll: ;)
Stefan

Poruka od Stefan »

Strelac je promenljiv znak, pa katkad zna potpuno da se pogubi i zaboravi šta su mu ciljevi. Tu je lav kao dobra kontra teža zbog veće objektivnosti. Njegova fiksna vatra mu daje određenu dozu rigidnosti, pa će Strelac dobiti po ušima zbog lebdenja. To mu i fali, da mu neko kaže "stani".
Svetlana

Poruka od Svetlana »

Draga Anđela,

Da li mi možeš reći šta mi vidiš za trenutnu vezu i ljubav? Da li postoji nešto ili neko kao prepreka trenutnoj vezi?
15.06.1999. 14:20 u Zrenjaninu.

Hvala unapred na odgovoru!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Svetlana piše:
04 Maj 2021, 00:08
Draga Anđela,

Da li mi možeš reći šta mi vidiš za trenutnu vezu i ljubav? Da li postoji nešto ili neko kao prepreka trenutnoj vezi?
15.06.1999. 14:20 u Zrenjaninu.

Hvala unapred na odgovoru!
Na žalost, trebalo je malo da pročitaš Forum :). Sve što je vezano za trenutni period mora biti vezano za prediktivne tehnike a za to je potrebno vreme i rad. Stoga je tu radi konsultacija
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Stefan piše:
03 Maj 2021, 09:31
Strelac je promenljiv znak, pa katkad zna potpuno da se pogubi i zaboravi šta su mu ciljevi. Tu je lav kao dobra kontra teža zbog veće objektivnosti. Njegova fiksna vatra mu daje određenu dozu rigidnosti, pa će Strelac dobiti po ušima zbog lebdenja. To mu i fali, da mu neko kaže "stani".
Mnogo će zavisiti od toga gde se nalazi Jupiter kao i od toga šta je osoba po podznaku tj Ascendentu, gde se nalazi Mesec i šta je dispozitor Meseca.
Saki

Poruka od Saki »

Postovana Andjela,zamolila bih vas da pogledate da li mi u natalnoj karti stoji brak i deca? Unapred zahvalna.
03.01.1985 20:10h Zemun,Srbija.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Saki piše:
06 Maj 2021, 19:21
Postovana Andjela,zamolila bih vas da pogledate da li mi u natalnoj karti stoji brak i deca? Unapred zahvalna.
03.01.1985 20:10h Zemun,Srbija.
SakiWRIGC1.JPG
SakiWRIGC1.JPG (40.56 KiB) Pregledano 1410 puta
Draga Saki,
situacija kod tebe dosta je komplikovana sama po sebi, ali ti moram reći jednu jako bitnu stvar a to je da se svakom vidi opis partnera, mogućnost dece i slično. Razlika je samo u tome što se negde do toga lakše dolazi što opet nije uvek dobro jer nekada brak i deca dođu prerano, Duša se još nije do kraja formirala pa svi trpe onda u tom odnosu. Nekada dođe kako treba a nekada nakon komplikacija, a ako osoba nešto želi i radi ispravno ka tom cilju, to se na kraju i desi.
Svejedno kakav je horoskop.
Kod tebe konkreno, Ascendent se nalazi na početnom tzv nezrelom nultom stepenu. To ne znači da si ti nezrela, ali će uvek trebati više vremena u tvom životu da neke stvari "sazru" ili se dese. Takođe se vidi kritičan stepen po pitanju ljubavnog života, tj peta kuća počinje na kritičnom stepenu. Mora ti dati u životu bar dve neke ljubavi koje su imale loše završetke. Ai obzirom da u uklještenom znaku Jarca stoje super pozicionirane planete kaže se da ćeš kasnije itekako imati mnogo više sreće. Uklješteno je nešto što se kasnije iskazuje a ovde imamo sijaset dobrih mogućnosti.
Šta je još problem? Venera je na 29 Vodolije, na vrhu sedme kuće. Ako se nisi udavala oko 29. godine života morala si imati neku veliku naglu ljubav koja se isto tako naglo i završila i ostavila na tebi traga. Problem je i sam znak Vodolije koji ti nije dozvoljavao da sama sagledaš stvari do kraja, da ta uzbudljivost u stvari ne potiče iz stvari koje se tebi sviđaju, naprotiv. Tvoj je zadatak da sama sebi do detalja predočiš šta je ono što od muškarca želiš i time se vodiš. Sve što štrči zaobiđi, jer je Venera u Vodoliji zbunjena, voli po malo otkačene stvari. Ja sam ovaj horoskop detaljno gledala već jednom, sećam se, jer je pun potencijala. Dobar je za rad sa decom, za zabavne sadržaje i slično. Takođe, ovde se vide tvoja lična deca, i to iz braka koji će doći normalno sa čovekom produhovljenim ili nekim stručni u nekoj oblasti. Tebe je samo taj lepotančić i kicoš koji se vidi preko te Venere omeo sa puta i to je to. Ako se to npr nije desilo, moraš povesti račua i još od prilike godinu ipo dana ali mislim da se ovo već desilo. Pozdravljam te i želim ti svaku sreću
Pošalji Odgovor