Isto sam putanja i ja htela da postavim, tako da super sto je Lija odgovorila. Sve sam se bojala da postavljam komplikovana pitanja...
Da li onda moze da se vidi godina udaje? Posto mi niko do sada, koga god sam pitala, nije rekao...a tako me zanima da li to moze da se procita iz natalne karte.
Može otprilike da se vidi godina stupanja u brak. Ja ne umem da ti kažem kad je to, ali mislim da je za tebe svakako bolje da sačekaš još neko vreme. Mislim i da će tebi brak doći nešto kasnije zbog ove veze Saturna i Sunca, a i plus jer imaš retro Jupitera (ko-vladara prve kuće) u sedmoj kući, tako da mislim da će to tebi doneti neka usporenja, odnosno da neće biti onoliko brzo onda kad ti budeš htela.
Ali ja ovo radim samo iz zabave, ne znam previše, tako da me ne uzimaj previše ozbiljno, svakako ćeš uskoro dobiti odgovor.
Draga LIja,
izvini sto puta što sam vas izmešala, naime preko telefona sam gledala. Isto tako hvala što si nas naučila kako da stavljamo slike Hvala i Aleksandra94! a za Militsa si u pravu, i dobro ti ide
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Odobravanje vaših postova ide tri puta. Ako neka korisnica ima problema direktnog odobrenja poruka i posle treće neka se ovde javi . CIlj nam je da što brže komuniciramo
Goco,
Astrologija ne proriče sudbinu. Ona daje mogućnosti. Porođena deca znači jedno pa odmah posle godinu ili godinu ipo drugo. Ali to ie samo statistička verovatnoća, to nije čitanje sudbine. Napisala sam ti gde da se fokusiraš. Opis sam dala koliko sam mogla iz osnovnog pregleda larte više ne može. Naime, nije svugde sve determinisano natalom do kraja, kod tebe ima 3 planete u 7 jedna u 9, prosto je teško dati jedan opis, već se to gleda u odnosu na zbivanja i godišnje horoskope pa se uklapa signifikacija planete sa mogućnostima u natalu. Za to je potrebno mnogo više vremena
Andjela, imas li u planu da napravis temu gde objasnjavas kako se sta gleda u astrologiji?
Ja sam pocela da citam nesto, svidja mi se ali se i plasim da se tome ne prepustim i iz tog razloga sam cas zainteresovana cas ne.
Moja karta ima mnogo konjukcija, pa bi i to trebalo nesto da znaci?
Pravimo šta god želite! Samo mi reci kako želiš tema da se zove i krećemo. Možeš i sama dodati temu:). Naravno da hoću. I na prethodni forum došla sam iz iskrenih razloga, s namerom da neko nešto nauči ako želi:)
Aleksandra94,
ja na sajtu pišem bukvalno od početka. Svaka tema, od prve, je za početnike pogledaj od prve teme. Čitaj. Onda kad prođem i Sunce i ostale planete sa opštim aspektima krećem tumačenje karte po karte isto u pisanom obliku. Ali nije na odmet da se napravi takva tema, i to ćemo uraditi, da možete pitati van postavljenih tema nešto ako vas zanima.
Moze i takva tema da se otvori. Jedna clanica odavde prati cesto tranzite, pa sam pocela i ja Bilo bi dobro da mozemo kroz tu temu da postavljamo pitanja sta gde znaci kada imamo vazan dogadjaj pa tako ko zeli moze da da svoje misljenje.
Ja imam toliko kvadrata u horoskopu, da kada bi se pretvorili u stambene, to bi bilo divno.
Za sada su udruzeni u nekoliko T-kvadrata, pa predlazem temu o konfiguracijama u horoskopu, na internetu nema puno toga o tome.
Hahaha, baš si me nasmejala . T kvadrat je sprecijalna konstelacija koja traži "razrešenje". U zavisnosti od T kvadrata, i od toka kako je koncipiran u znacima, po kućama, zavisiće i njegovo razrešenje. Inače, konstelacija je komplikovana i dosta izazovna za dušu osobe koja je nosi, ali nije nerazrešiva. Slobodno postavi kartu ili daj podatke pa ćemo videti.
Evo ga T-kvadrat, napeto užičko kolo, samo prepliću planete dok ja gledam sa strane i učim korake.
Da li za razrešenje nikad nije kasno?