Opozicija je nekada stvar jake ambicije ali se mora sve gledati, i dispozitori i šta Venera radi i šta Satrun radi...Lina piše: ↑08 Jun 2021, 08:06Kod mene 4 i 9 poljem vlada Venera 180 Saturn u Vagi .....Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 00:09Lina,Lina piše: ↑07 Jun 2021, 13:20Pozdrav ekipa.
Rado bih se ovdje druzila i ko konsultovala, pitala sta me zanima.
Naime, jako me vuce inozemstvo. Putem posla prije epidemije je to bilo na neki nacin gotova stvar i onda samo STOP na sve.....
Osjecam da ne pripadam svijetu okolo sebe, jednostavno. Sve sto mi se dogadja, poslovi, prijatelji, ljubav, sve je vrlo lose.
Vladar 1 polja ide u 9 polju. Doduse u losem je odnosu sa vladarem 4 polja.....e sad, moguce da to "zateze" te do sada se nisam makla sa mjesta...
pogledaj šta vlada 4. poljem šta vlada 9. poljem pa uporedi koja je planeta bolja. Tamo će biti bolje ali svakako ćeš moći u inostranstvo. Zateže jer je bila jako loša nebeska konstelacija a sada će uskoro i Jupiter i Saturn opet krenuti retrogradno....mora se detaljnije pogledati
Krecem i poleta imam itekako....da ima koristi od toga....
Selidbe
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Selidbe
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Ne znam zbog cega mislis da mi je struka problem, ja sam diplomirani pravnik? U inostranstvo bi isao vise bog nekih drugih stvari, tipa nestabilne politicke situacije, visokog stepena kriminala, nesigurnosti itd? Meni je vladar 10 polja Venera kao dispozitor Plutona u 10( moc) egzaltirana i nema losih aspekata,a nalazi se u 2 polju, polju imovine, pa moze li to donijeti kroz vrijeme neko vece zadovoljenje na materijalnom planu?Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 00:07MajorTomWRIGC7.JPG
Ovde je struka problem ne inostranstvo ili zemlja. Moraš se mnogo više stručno osposobiti, za poslove koji trebaju i ovde. Inače, ja da sam na tvom mestu ne bih ni išla u inostranstvo jer neće drastično bolje biti samo ćeš se izmaltretirati.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Vladar 9 je Merkur koji aflikuje Zenit. Taj Merkur je u Jarcu koji svakako nije znak inostranstva, već zemlje porekla. Tako je, ti si pravnik. Koliko se pravnici traže u inostranstvu?VLadar 10 je Venera u Ribama na vrh 3 što je polje razmišljanja. Ti razmišljaš lepo ali....ta Venera živi u Jupiteru koji aflikuje Mesec i Saturn u konjunkciji.MajorTom piše: ↑08 Jun 2021, 12:11Ne znam zbog cega mislis da mi je struka problem, ja sam diplomirani pravnik? U inostranstvo bi isao vise bog nekih drugih stvari, tipa nestabilne politicke situacije, visokog stepena kriminala, nesigurnosti itd? Meni je vladar 10 polja Venera kao dispozitor Plutona u 10( moc) egzaltirana i nema losih aspekata,a nalazi se u 2 polju, polju imovine, pa moze li to donijeti kroz vrijeme neko vece zadovoljenje na materijalnom planu?Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 00:07MajorTomWRIGC7.JPG
Ovde je struka problem ne inostranstvo ili zemlja. Moraš se mnogo više stručno osposobiti, za poslove koji trebaju i ovde. Inače, ja da sam na tvom mestu ne bih ni išla u inostranstvo jer neće drastično bolje biti samo ćeš se izmaltretirati.
Vrlo ja to jednostavno pogledam. Ne komplikujem. Vladar kuće življenja je Mars u Jarcu (egzaltiran, jak, nosi čvrstu ambiciju za ostvarenje krupnih planova i ciljeva u životu u Sarajevu i Bosni) štaviše: posle 30. godine mogućnost veće promene u mestu rođenja stoji ti. Zašto bi želeo da ideš negde kad sve možeš uraditi i ovde?
Radi se o tome da ja ni u svojoj zemlji, sukladno obrazovanju i strucnosti koju imam ne radim posao za koji sam se obrazovao, sto je slucaj sa najvecim brojem uposlenih u Bih danas, jer su na ovim prostorima kao sto vjerovatno i sama znas sa raspadom Jugoslavije i doslaskom lazne demoNkratije i pokusaja od Kapitalizma, sve vrijednosti otisle naopako, pa bih sigurno posao koji trenutno radim u Bih, mogao da radim i na zapadu, samo za sigurno vecu sumu novca.Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 14:49Vladar 9 je Merkur koji aflikuje Zenit. Taj Merkur je u Jarcu koji svakako nije znak inostranstva, već zemlje porekla. Tako je, ti si pravnik. Koliko se pravnici traže u inostranstvu?VLadar 10 je Venera u Ribama na vrh 3 što je polje razmišljanja. Ti razmišljaš lepo ali....ta Venera živi u Jupiteru koji aflikuje Mesec i Saturn u konjunkciji.MajorTom piše: ↑08 Jun 2021, 12:11Ne znam zbog cega mislis da mi je struka problem, ja sam diplomirani pravnik? U inostranstvo bi isao vise bog nekih drugih stvari, tipa nestabilne politicke situacije, visokog stepena kriminala, nesigurnosti itd? Meni je vladar 10 polja Venera kao dispozitor Plutona u 10( moc) egzaltirana i nema losih aspekata,a nalazi se u 2 polju, polju imovine, pa moze li to donijeti kroz vrijeme neko vece zadovoljenje na materijalnom planu?Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 00:07
MajorTomWRIGC7.JPG
Vrlo ja to jednostavno pogledam. Ne komplikujem. Vladar kuće življenja je Mars u Jarcu (egzaltiran, jak, nosi čvrstu ambiciju za ostvarenje krupnih planova i ciljeva u životu u Sarajevu i Bosni) štaviše: posle 30. godine mogućnost veće promene u mestu rođenja stoji ti. Zašto bi želeo da ideš negde kad sve možeš uraditi i ovde?
Egzaltirana Venera je kod mene ipak u 2 polju( imovina), kao vladar 10 i 5 polja, statusa i ljubavi, i dispozitor je i Neptun( okean, voda) koji je u 12 polju u konjukciji sa Ascedentom u Strijelcu ( daleka putoivanja, inostranstvo) a Ne0AC su mi u trogonu sa Mjesecom i Saturnom u LAvu ( , zelja za scenom ), pa imam zelju da se na neki nacin u inostranstvu dokazem i istaknem na javnoj sceni ? Meni su Sunce i Saturn u medjusobnoj recepciji, pa SAturn Sunce dovodi u znak LAva pored Mjeseca, pa mozda zato mastam o bijegu sa ovog ruralnog prostora, u kojem su jos uvijek zadrzani nazadni plemenski obicaji i vrijednosti, sto me na dusevnom planu jako remeti, i to je mozda najveci razlog sto bi isao odavde.
Merkur jeste u kvadratu sa zenitom , ali je dispozitor SAturn u sextilu za Zenitom, ali i SMC mi je u 10 u VAgi, u trigonu sa Venerom, sto neki astro programi i ne oznace.
Merkur je i u sextilu sa egzaltiranim Uranom u 11 u Skorpiji, i pun sam ideja, orginalnih razmisljanja,a dispozitor Urana Pl na Mcu egtzaktno, pa ceka li me kakva veca moc kroz prijatelje, neke vece grupacije ljudi itd?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
U našim zemljama, mali je broj ljudi koji shodno svom obrazovanju rade. To je izuzetno bolna tačka većini nas, jer sam i sama radila van svojih struka preko 20 godina (od 15. do 35.) od prilike. Ništa novo. Danas se traže veštine a ne struka jer struku veoma veliki broj ima. Neku struku. Veštine su drugo, stručno usavršavanje i na to mislim. Da li ti je palo na pamet da promeniš struku? Mi možemo kriviti mundane aspekte do sudnjega dana, al od toga nemamo ništa. Tvoja egzaltirana Venera je samo tehnički u drugom polju. Ovo je bitno: kada je planeta orbisa do 4 stepena od sledeće kuće, skoro isključivo deluje na sledeću kuću i to je taj tvoj snevni način razmišljanja. Venera je praktično u 3 a ne u 2 na moju veliku žalost. Vladar jeste desetog i petog polja pa su ovo misli o lepim poslovima, mož biti pravo ali obično ova kombinacija vezuje zabavne sadržaje. Želju za scenom imaš zbog egzaltirane Venere a to s inostranstvom opet nema veze. Sunce i Saturn su u opoziciji i to je pozicija (nekim ljudima nikad ne proradi dispozicija, ja se lično uverila) ali kada se planete u recepciji tuku to je u skladu sa opisom planeta težak aspekt. Sunce opozicija Saturn, teškoće, težak karakter (Sunce ti je u jedan, opis karaktera), težak otac, tehnički lični problemi (zbog Saturna u 8.). Ako ćemo dispozicije: Sunce će doći u Lava u konjunkciju sa Mesecom (Sunce konjunkcija Mesec nije dobar aspekt) a Saturn ide u konjunkciju sa Merkurom i Marsom (teške reči, rasprave, nervoza). E sad, to što je dispozitor Saturn u sekstilu sa Zenitom....sekstil je slabiji aspekt od trigona. Mnooogo slabiji. To je prijateljski aspekt. Ali recimo da je bitan koliko si ga naglasio. Priča ove dispozicije je priča šta će se kasnije u životu desiti tebi, da će biti boljitka, a ne priča inostranstva. Ako astro program ne označi nešto, to znači da je slabiji aspekt ili da je astro program raštelovan. Moj nije raštelovan. Neptun je divna planeta. Daje neverovatne potencijale za glumu u tvom slučaju, ali i velike, nerealne želje. Neptun su obmane, iluzije, a Asc Strelca daje širinu ali i dečačku karakternu crtu....ja samo pokušavam da ti pomognem. Moraš biti realan, hvatati se za bazične aspekte i raditi na sebi više. A svi smo mi žrtve...ti si manja, jer imaš gomilu talenata. Ne idi u inostranstvo jer ćeš se tek tamo konačno razočarati kad shvatiš koliko se radi a za kakve životne uslove. Ti si sanjar. Razvijaj se u tom smeru, da svoje snove naplatiš ali odmah a to ćeš moći kroz veštine koje su ljudima potrebne. Tada ćeš dobiti sve što želiš i ovde. Nema potreba da ideš nigdeMajorTom piše: ↑08 Jun 2021, 15:10Radi se o tome da ja ni u svojoj zemlji, sukladno obrazovanju i strucnosti koju imam ne radim posao za koji sam se obrazovao, sto je slucaj sa najvecim brojem uposlenih u Bih danas, jer su na ovim prostorima kao sto vjerovatno i sama znas sa raspadom Jugoslavije i doslaskom lazne demoNkratije i pokusaja od Kapitalizma, sve vrijednosti otisle naopako, pa bih sigurno posao koji trenutno radim u Bih, mogao da radim i na zapadu, samo za sigurno vecu sumu novca.Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 14:49Vladar 9 je Merkur koji aflikuje Zenit. Taj Merkur je u Jarcu koji svakako nije znak inostranstva, već zemlje porekla. Tako je, ti si pravnik. Koliko se pravnici traže u inostranstvu?VLadar 10 je Venera u Ribama na vrh 3 što je polje razmišljanja. Ti razmišljaš lepo ali....ta Venera živi u Jupiteru koji aflikuje Mesec i Saturn u konjunkciji.MajorTom piše: ↑08 Jun 2021, 12:11
Ne znam zbog cega mislis da mi je struka problem, ja sam diplomirani pravnik? U inostranstvo bi isao vise bog nekih drugih stvari, tipa nestabilne politicke situacije, visokog stepena kriminala, nesigurnosti itd? Meni je vladar 10 polja Venera kao dispozitor Plutona u 10( moc) egzaltirana i nema losih aspekata,a nalazi se u 2 polju, polju imovine, pa moze li to donijeti kroz vrijeme neko vece zadovoljenje na materijalnom planu?
Egzaltirana Venera je kod mene ipak u 2 polju( imovina), kao vladar 10 i 5 polja, statusa i ljubavi, i dispozitor je i Neptun( okean, voda) koji je u 12 polju u konjukciji sa Ascedentom u Strijelcu ( daleka putoivanja, inostranstvo) a Ne0AC su mi u trogonu sa Mjesecom i Saturnom u LAvu ( , zelja za scenom ), pa imam zelju da se na neki nacin u inostranstvu dokazem i istaknem na javnoj sceni ? Meni su Sunce i Saturn u medjusobnoj recepciji, pa SAturn Sunce dovodi u znak LAva pored Mjeseca, pa mozda zato mastam o bijegu sa ovog ruralnog prostora, u kojem su jos uvijek zadrzani nazadni plemenski obicaji i vrijednosti, sto me na dusevnom planu jako remeti, i to je mozda najveci razlog sto bi isao odavde.
Merkur jeste u kvadratu sa zenitom , ali je dispozitor SAturn u sextilu za Zenitom, ali i SMC mi je u 10 u VAgi, u trigonu sa Venerom, sto neki astro programi i ne oznace.
Merkur je i u sextilu sa egzaltiranim Uranom u 11 u Skorpiji, i pun sam ideja, orginalnih razmisljanja,a dispozitor Urana Pl na Mcu egtzaktno, pa ceka li me kakva veca moc kroz prijatelje, neke vece grupacije ljudi itd?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Molim vas sve, ako neko ima drugo mišljenje neka piše na temu ovog horoskopa. A ja bih sada, da imam vremena Tomu odradila i godišnji sa sve predikcijama i zakačila bih ga. Ali nemam. Stoga, pogledajte i dodajte šta god smatrate da bi za njega bilo dobro, nezavisno od toga da li se svi slažemo ili ne. Uskladićemo se 
Hvala ti na iscrpnoj analizi i na savjetimaAndjela Kostic piše: ↑09 Jun 2021, 08:44U našim zemljama, mali je broj ljudi koji shodno svom obrazovanju rade. To je izuzetno bolna tačka većini nas, jer sam i sama radila van svojih struka preko 20 godina (od 15. do 35.) od prilike. Ništa novo. Danas se traže veštine a ne struka jer struku veoma veliki broj ima. Neku struku. Veštine su drugo, stručno usavršavanje i na to mislim. Da li ti je palo na pamet da promeniš struku? Mi možemo kriviti mundane aspekte do sudnjega dana, al od toga nemamo ništa. Tvoja egzaltirana Venera je samo tehnički u drugom polju. Ovo je bitno: kada je planeta orbisa do 4 stepena od sledeće kuće, skoro isključivo deluje na sledeću kuću i to je taj tvoj snevni način razmišljanja. Venera je praktično u 3 a ne u 2 na moju veliku žalost. Vladar jeste desetog i petog polja pa su ovo misli o lepim poslovima, mož biti pravo ali obično ova kombinacija vezuje zabavne sadržaje. Želju za scenom imaš zbog egzaltirane Venere a to s inostranstvom opet nema veze. Sunce i Saturn su u opoziciji i to je pozicija (nekim ljudima nikad ne proradi dispozicija, ja se lično uverila) ali kada se planete u recepciji tuku to je u skladu sa opisom planeta težak aspekt. Sunce opozicija Saturn, teškoće, težak karakter (Sunce ti je u jedan, opis karaktera), težak otac, tehnički lični problemi (zbog Saturna u 8.). Ako ćemo dispozicije: Sunce će doći u Lava u konjunkciju sa Mesecom (Sunce konjunkcija Mesec nije dobar aspekt) a Saturn ide u konjunkciju sa Merkurom i Marsom (teške reči, rasprave, nervoza). E sad, to što je dispozitor Saturn u sekstilu sa Zenitom....sekstil je slabiji aspekt od trigona. Mnooogo slabiji. To je prijateljski aspekt. Ali recimo da je bitan koliko si ga naglasio. Priča ove dispozicije je priča šta će se kasnije u životu desiti tebi, da će biti boljitka, a ne priča inostranstva. Ako astro program ne označi nešto, to znači da je slabiji aspekt ili da je astro program raštelovan. Moj nije raštelovan. Neptun je divna planeta. Daje neverovatne potencijale za glumu u tvom slučaju, ali i velike, nerealne želje. Neptun su obmane, iluzije, a Asc Strelca daje širinu ali i dečačku karakternu crtu....ja samo pokušavam da ti pomognem. Moraš biti realan, hvatati se za bazične aspekte i raditi na sebi više. A svi smo mi žrtve...ti si manja, jer imaš gomilu talenata. Ne idi u inostranstvo jer ćeš se tek tamo konačno razočarati kad shvatiš koliko se radi a za kakve životne uslove. Ti si sanjar. Razvijaj se u tom smeru, da svoje snove naplatiš ali odmah a to ćeš moći kroz veštine koje su ljudima potrebne. Tada ćeš dobiti sve što želiš i ovde. Nema potreba da ideš nigdeMajorTom piše: ↑08 Jun 2021, 15:10Radi se o tome da ja ni u svojoj zemlji, sukladno obrazovanju i strucnosti koju imam ne radim posao za koji sam se obrazovao, sto je slucaj sa najvecim brojem uposlenih u Bih danas, jer su na ovim prostorima kao sto vjerovatno i sama znas sa raspadom Jugoslavije i doslaskom lazne demoNkratije i pokusaja od Kapitalizma, sve vrijednosti otisle naopako, pa bih sigurno posao koji trenutno radim u Bih, mogao da radim i na zapadu, samo za sigurno vecu sumu novca.Andjela Kostic piše: ↑08 Jun 2021, 14:49
Vladar 9 je Merkur koji aflikuje Zenit. Taj Merkur je u Jarcu koji svakako nije znak inostranstva, već zemlje porekla. Tako je, ti si pravnik. Koliko se pravnici traže u inostranstvu?VLadar 10 je Venera u Ribama na vrh 3 što je polje razmišljanja. Ti razmišljaš lepo ali....ta Venera živi u Jupiteru koji aflikuje Mesec i Saturn u konjunkciji.
Mala digresija, ja nemam opoziciju Sunca u JArcu i Mjeseca u LAvu, nego inkonjukciju,a sto se tice dispozicije odlaska Sunca u znak Lava, konjukciju Sunca, Mjeseca i Saturna u LAvu je imao najpoznatiji i najdugovjecniji Austrougarski car Franc Josef ( Franjo Josip), dok bi mi sa druge strane odlazak Saturna u znak JArca pored Merkura vjerovatno poput Einstaina sistematizirao i " organizovao" misli, pa sam kod najveceg broja matematicara i fizicara primjetio konjukciju Saturna i Merkura.Ali kao sto kazes pitanje je da li te dispozicije, pa i recepcije ikada " prorade".
Potpuno si u pravu da sam neka vrsta " sanjara" , i da citav zivot mastam o kakvoj kamp kucici na tockovima, da obilazim Evropu, i da zabavljam gradjene evropskih i svjetskih metropola svirajuci gitaru( inace sam apsolutni sluhista).
Otac pokojni ( Sunce u 1) jeste bio dosta autoritativan, nije vise nazalost medju zivima, ali mi je predstavljao svojevrsni " prozor " u svijet,, gdje mi je nudio u dugim razgovorima ogromno opste obrazovanje.Naime, imao je Sunce u Ribama, tacno na mojoj Veneri, a Jupiter mu je bio na mom Ascedentu u Strijelcu .
Zasto mislis da kvadrati obavezno moraju donositi blokade, zar nas kvadratni odnos medju planetama zapravo ne tjera na akciju?
DA, imam i taj siri trigon Merkura u 1 sa Jupiterom u 5, kao i Sunca sa Jupiterom u 5? Jupiter u konjukciji sa Fortunom i Lilithom u 5 , zene sa Suncem u Biku su me uvijek sexualno privlacile najvise,a najlakse sam dolazio do ovih vatrenih, Lavica, Strijelica i Ovci ...
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi Major Tom,
ja bih sa tobom rado u nedogled o tvom horoskopu veruj mi, ali ti mene ne čuješ, odnosno ne pratiš šta ti pišem i dalje, ostaješ pri svojim stavovima što je klasična pozicija Sunca i Saturna. Na ovom forumu sam dozvolila sve sem uplitanja politike na bilo koji način. POžokušavam ti reći jedno: kakva god da je sredina od tebe i samo od tebe će zavisiti koliko ćeš napredovati u odnosu na to koliko si se spreman usmereno boriti. Vidim da ti pišeš i pišeš ali ne prihvataš ničije drugo mišljenje. Napisala sam opozicija misleći na inkonjunkciju koja je brz i neprijatan aspekt. Nosi za svu sreću manje tešku energiju ali velike nagle probleme i sputanosti na mahove. O tvrdoglavosti da ne pričam. Gledaj izlaz a ne analitiku, a ovde si izlaz ti lično. Moje iskustvo nije pokazalo da ako imaš veštine ne prolaziš, naprotiv. Ali mislim da ti mene nisi razumeo kada sam pričala o veštinama. Moraš imati nešto što drugi nemaju, što se traži i nikada problem nećeš imati. Ja sam bila u istom sosu a sada npr mogu birati poslove. Ako nisi spreman dalje da učiš, stručno se osposobljavaš u oblastima koje trebaju, a očekuješ "gurku" u vidu "poznanstava" zapitaj se zaista kako će biti u inostranstvu gde ne da nemaš nikog nego baš nikog. Poslušaj me: vidi šta se traži. Pogledaj konkurse za posao. Za sve vas to važi i kreneš redom. traženi poslovi donose napredak. Stoga, ne gledaj iz svog ugla nego iz onog drugog ugla, ugla potrebe za nekim poslom. Prilagodi se, bori se, ti to možeš i molim te, tu kreativnu komponentu takođe uloži u hobi ili drugi posao za dodatne prihode. A uvek imamo izbore. Zapamti. Dok smo živi.
ja bih sa tobom rado u nedogled o tvom horoskopu veruj mi, ali ti mene ne čuješ, odnosno ne pratiš šta ti pišem i dalje, ostaješ pri svojim stavovima što je klasična pozicija Sunca i Saturna. Na ovom forumu sam dozvolila sve sem uplitanja politike na bilo koji način. POžokušavam ti reći jedno: kakva god da je sredina od tebe i samo od tebe će zavisiti koliko ćeš napredovati u odnosu na to koliko si se spreman usmereno boriti. Vidim da ti pišeš i pišeš ali ne prihvataš ničije drugo mišljenje. Napisala sam opozicija misleći na inkonjunkciju koja je brz i neprijatan aspekt. Nosi za svu sreću manje tešku energiju ali velike nagle probleme i sputanosti na mahove. O tvrdoglavosti da ne pričam. Gledaj izlaz a ne analitiku, a ovde si izlaz ti lično. Moje iskustvo nije pokazalo da ako imaš veštine ne prolaziš, naprotiv. Ali mislim da ti mene nisi razumeo kada sam pričala o veštinama. Moraš imati nešto što drugi nemaju, što se traži i nikada problem nećeš imati. Ja sam bila u istom sosu a sada npr mogu birati poslove. Ako nisi spreman dalje da učiš, stručno se osposobljavaš u oblastima koje trebaju, a očekuješ "gurku" u vidu "poznanstava" zapitaj se zaista kako će biti u inostranstvu gde ne da nemaš nikog nego baš nikog. Poslušaj me: vidi šta se traži. Pogledaj konkurse za posao. Za sve vas to važi i kreneš redom. traženi poslovi donose napredak. Stoga, ne gledaj iz svog ugla nego iz onog drugog ugla, ugla potrebe za nekim poslom. Prilagodi se, bori se, ti to možeš i molim te, tu kreativnu komponentu takođe uloži u hobi ili drugi posao za dodatne prihode. A uvek imamo izbore. Zapamti. Dok smo živi.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
I ne smatram kvadrat lošim već napetim aspektom. Nosi napetost. U odnosu na poziciju ostalih planeta nekom daje veliki napredak a nekoga načisto zakuca što će opet zavisiti od toga koliko će se osoba "probuditi" i krenuti da radi na sebi. Okolinu ne možeš menjati. Možeš menjati samo sebe.
Zar mi nismo pisali o inostranstvu?
Zar mi nismo pisali o inostranstvu?
A citam te i cujem te, i jeste tema inostranstvo, ali smo usli u u sa moje strane objasnjenje razloga zbog kojih imam potrebu da napustim sredinu u kojoj trenutno egzistiram, pa sam se uspotno dotakao drustveno politicke tematike da bi me mozda kao astrolog bolje razumjela, ina osnovu toga mozda primjetila u mojoj karti neki od aspekata koji ukazuju upravo na to.Andjela Kostic piše: ↑09 Jun 2021, 20:46Dragi Major Tom,
Ja dugo izucavam astrologiju, pregledao sam veliki broj natalnih karti javnih licnosti, poznatih ljudi cije biografije su nam svima poznate, i na osnovu aspekata u njihovim kartama sam se dotakao nerkih bitnijih crta vezanih za njihove zivote, i zato sukladno razlicitim manifestacijama istog aspekta, polozaja planete itd, svemu u astrologiji prilazim sa dozom skepse, sto ne znaci da ne cijenim i ne postujem tvoj sud, i da ga ne uvazavam.
Da se vratim na pitanje koje sam na pocetku postavio? JA sam uvjeren da sukladno licnim, dusevnim, karakternim, mortalnim svjetonazorima ne pripadam sredini u kojoj sam rodjen i danas zivim, i inace volim da putujem, da mijenjam zivotna stanista, lokacije, pa sam samo mislio da li astrolog moze na osnovu moje karte da uoci aspekte koji ukazuju na to, a tebi zaista mnogo hvala na trudu, nisam ja nezahvalan.Izvini ako sam ti bio naporan, mene lako ponese prica, sklonost ka filozofiji, sta se moze Jarac Strijelac.