Astrologija
-
La_la_land
Re: Astrologija
Draga Anđela,
Rođena sam 30.07.1999. u NS. Možete li mi reći nešto vezano za porodicu, ljubav, budući posao i zdravlje?
Hvala Vam unapred!
Rođena sam 30.07.1999. u NS. Možete li mi reći nešto vezano za porodicu, ljubav, budući posao i zdravlje?
Hvala Vam unapred!
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja, da bi se tako nešto odgovorilo potrebno je da uradiš detaljni natalni horoskop, na moju veliku žalost. Pritom, nisi stavila vreme svoga rođenja bez kojeg jenemouće reći ni osnovno..La_la_land piše: ↑14 Jun 2021, 00:34Draga Anđela,
Hvala Vam unapred!
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
-
La_la_land
Dopuna: 30.07.1999. u 14:25 h, izgleda da sam zaboravila napisati vreme..
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja La la land,La_la_land piše: ↑14 Jun 2021, 09:22Dopuna: 30.07.1999. u 14:25 h, izgleda da sam zaboravila napisati vreme..
ovde je slika po pitanju ljubavi izazovna za početak. Stalno ti se nabacuju opasni likovi. Izbegavaj takve, sporske tipove takođe, naročito ove što imaju veze sa čudnim zanimanjima (krimos, pilot, astrolog, hirurg i slično). Noramlno je da sa takvim izazovima ide i partner za prvu bitnu vezu ili brak koji je sličan. Ovo je partner koji je čudnog karaktera, mogućnost da lične nerazrešene probleme unese u vašu vezu iako će biti lepog lica i finansijski verovatno dovoljno obezbeđen da te sigurnost privuče. Greška. Ako se takav pojavi isljuči se iz toga naročito što će ovaj biti povratnik, u smislu probaće višenajmanje dva puta da ti se vraća. Samo je pitanje tvoje jačine. Drugi bitan partner bi mogao biti bolji, ali to će opet zavisiti od toga na šta ćeš ti lično pristati. Ovde je komplikovanija slika nego obično pa je zaista dobro pogledati dosta detaljnije šta i kako raditi.
Ostale teme, slobodno postavljaj na temama koje su za to
-
La_la_land
Hvala Vam na upozorenju, paziću se. I moram priznati da ste me malo uplašili, ali iskreno u poslednje vreme mi se baš niko ne nabacaju ni u kakvom smislu, a i imala sam nekih sličnih iskustava u prošlosti sa nekim sličnim tipovima (jedan je pokušao da se vrati par puta, ne znam da li je to on možda ovde u pitanju), ali moram priznati da posle svega toga meni su takvi tipovi, koji su čudni i koji mute nešto, počeli da se gade nekako i sad bukvalno želim samo nekog normalnog za sebe sa kim mogu da oformim stabilan odnos bez turbulencija. Pa me zanima da li je moguće da sam ja to već prešla ili mi je baš suđeno da dođe do tih loših stvari, pošto kažem ne privlače me više takvi momci ?
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Ne postoji konkretno suđeno. Ne plaši seLa_la_land piše: ↑14 Jun 2021, 10:59Hvala Vam na upozorenju, paziću se. I moram priznati da ste me malo uplašili, ali iskreno u poslednje vreme mi se baš niko ne nabacaju ni u kakvom smislu, a i imala sam nekih sličnih iskustava u prošlosti sa nekim sličnim tipovima (jedan je pokušao da se vrati par puta, ne znam da li je to on možda ovde u pitanju), ali moram priznati da posle svega toga meni su takvi tipovi, koji su čudni i koji mute nešto, počeli da se gade nekako i sad bukvalno želim samo nekog normalnog za sebe sa kim mogu da oformim stabilan odnos bez turbulencija. Pa me zanima da li je moguće da sam ja to već prešla ili mi je baš suđeno da dođe do tih loših stvari, pošto kažem ne privlače me više takvi momci ?
-
La_la_land
Hvala Vam mnogo Anđela! Iako smo razmenile samo par poruka, uspeli ste dosta da me motivišete da nastavim da dalje radim na sebi i ostvarenju svojih želja, a to mi je sad zaista trebalo...

Hvala Vam još jednom na sugestijama, a ja po struci dipl.ing.poljoprivrede za stočarstvo.Andjela Kostic piše: ↑13 Jun 2021, 22:07Andjela Kostic piše: ↑13 Jun 2021, 22:06Taman posla! Za zaposlenje uvek možeš ali ti kažem da se pisanjem možeš baviti nakon posla koji donosi egzistenciju. I ti jesi dobar pisac, i proći ćeš. ali do tada: izbegavaj zabavne i umetničke sadržaje tu ćeš se mnogo davati i mnogo iskidati. Može rad sa decom ali je to za tebe teškoća. Obzirom da ti je stelijum u Jarcu, može neki posao koji jeste dosadan ali da ti donosi stabilne izvore prihoda što ništa što je vezano za lepe sadržaje (kozmetika, moda, deca, zabava, turizam) neće proći. Ja da sam na tvom mestu bavila bih se osiguranjem života, pogledaj Grawe ili Life Safe pa će ti biti jasno o čemu ti govorim.Pisac piše: ↑13 Jun 2021, 12:27
Draga Anđela,
Sa ovim odgovorom ste me obradovali ali i rastužili zbog toga što ste rekli kasnije u životu tj., nakon 45 g.. Dosta pratim književne konkurse i šaljem priče, ali do sada bez većeg uspjeha. Pošto sam trenutno nezaposlena, kakva mi je šansa za zaposlenje i hoće li i to biti poslije 45?
Hvala još jednom. Veliki pozdrav.
Zamolila bih Vas još za opis bračnog partnera?
Pozdrav.
Poštovana Andjela,molim Vas da mi odgovorite kada mogu da se nadam završetku fakulteta (studiram prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu),šta me čeka u vezi posla,da li ću ga naći i koji tip posla mogu da očekujem i gde.Neki astrolozi su mi rekli da se iz natalne karte može očekivati karijera,pa me zanima da li je istina? Takodje me zanima kada ću upoznati osobu sa kojom ću imati brak,gde ću je upoznati i kada ću se oženiti (sa koliko godina)? Da li se mogu nadati inostranstvu i ako da,kada i gde? Hvala Vam od srca i nadam se da to možete videti iz natalne karte koju vam dostavljam.
- Prilozi
-
- natalna karta 1.PNG (84.55 KiB) Pregledano 1220 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Partner verovatno nezreo, sa preteranim iskazima ljubavi ili emocija. Zaljubljive prirode i mogućnost udaje iz preterane zaljubljenosti. Ako ovo prevaziđeš kasnije imaš bolje okolnosti za brak.Pisac piše: ↑14 Jun 2021, 17:03Hvala Vam još jednom na sugestijama, a ja po struci dipl.ing.poljoprivrede za stočarstvo.Andjela Kostic piše: ↑13 Jun 2021, 22:07Andjela Kostic piše: ↑13 Jun 2021, 22:06
Taman posla! Za zaposlenje uvek možeš ali ti kažem da se pisanjem možeš baviti nakon posla koji donosi egzistenciju. I ti jesi dobar pisac, i proći ćeš. ali do tada: izbegavaj zabavne i umetničke sadržaje tu ćeš se mnogo davati i mnogo iskidati. Može rad sa decom ali je to za tebe teškoća. Obzirom da ti je stelijum u Jarcu, može neki posao koji jeste dosadan ali da ti donosi stabilne izvore prihoda što ništa što je vezano za lepe sadržaje (kozmetika, moda, deca, zabava, turizam) neće proći. Ja da sam na tvom mestu bavila bih se osiguranjem života, pogledaj Grawe ili Life Safe pa će ti biti jasno o čemu ti govorim.
Zamolila bih Vas još za opis bračnog partnera?
Pozdrav.