Astrologija
-
Lana vukota
Re: Astrologija
15.05.1994. Foča. Zanima me posao
- Prilozi
-
- IMG_20210707_174557.jpg (132.71 KiB) Pregledano 1348 puta
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,Emma piše: ↑07 Jul 2021, 09:55Da,komunikacija i mentalni sklop su mi najbitniji u vezi...izgled mi nikad nije bio bitan kod osobe,bitno je ono u dusi i da se ne osjećam sputano..nadam se da ce mi se poklopiti to sta tražim...za pitanje ostvarivanja majčinstva,ako treba gledati period da li ima naznaka da se to dogodi u periodu od 2 godine ili? Naravno,ukoliko bude sa pravom osobom..draga Anđela,hvala puno na odgovoru i vremenu...Andjela Kostic piše: ↑07 Jul 2021, 08:53Emma,
biraj one sa kojima možeš lagano komunicirati ali u smeru da vidiš da te razumeju. To je za tebe rešenje. Nebitno kako izgleda, samo da je dobar čovek![]()
periodno se gleda bukvalno na godišnjem nivou i utvrđuje kada je najbolje vreme, na to se misli. Ali to tek kad nađeš onog pravog. U međuvremenu, jako je bitno da ideš redovno na kontrolu, Papa test, daješ briseve, ultra zvuk na 6 mesei čisto da bi bila sigurna da je sve kako treba.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
I mene svašta zanima
Pozdrav Lana. Dobro došla na forum. Nadam se da si super. Nadam se da je ovo tvoj natalni horoskop u slici jer vreme rođenja nisi postavila, sem direktivne "zanima me posao"
-
Lana vukota
Postavila sam sliku i datum rodjenja 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
UPravo sam ti odgovorila na drugoj temi
Draga Anđela, šta biste rekli za kartu solarnog povratka 2021/2022.
Hvala.
Hvala.
- Prilozi
-
- IMG-20210708-WA0001.jpg (97.52 KiB) Pregledano 1439 puta
Zdravo, pozdrav Andjela
zanima me ljubav (budući muz) i karijera, datum je 15.6.1997. 17.40h BG 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
U ovom slučaju uglavnom se pojavljuju muškarci statusni na neki način (ili preko oca ili imaju neki bitan posao i slično), ali je ovde problem netrpeljivost, naročito u početku ljubavnog života. Kasnije se pojavljuje čovek koji je navodno vrlo emotivan, ali sa njim su mogući veliki problemi jer bi veza bila tajna. Na to ne pristaj, tebi tajne veze ne stoje dobro. Mogućnost dva braka. Prvi partner bi upravo mogao biti taj, iz tajne veze i to bi bila velika greška. Drugi brak bi bio sa nekim prijateljem, osobom tvojih godina možda i mlađim ali ovaj bi brak mogao biti znatno bolji
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Dragi svi,
pošto se uglavnom postavljaju lična pitanja tumačenja, mollila bih vas sve koji se bavite astrologijom i pratite ovaj Forum da se ubacite i dajete odgovore jedni drugima. Ja ću pratiti kako to radite i dodavaću šta dodatno vidim. Ima vas puno koji ste stvarno mnogo dobri u ovome. Ovo govorim jer se forum svodi na puko tumačenje ponaosob što nije nešto zanimljivo kad nas neko sa strane gleda. Hvala na razumevanju i želim vam sreću u tumačenju
pošto se uglavnom postavljaju lična pitanja tumačenja, mollila bih vas sve koji se bavite astrologijom i pratite ovaj Forum da se ubacite i dajete odgovore jedni drugima. Ja ću pratiti kako to radite i dodavaću šta dodatno vidim. Ima vas puno koji ste stvarno mnogo dobri u ovome. Ovo govorim jer se forum svodi na puko tumačenje ponaosob što nije nešto zanimljivo kad nas neko sa strane gleda. Hvala na razumevanju i želim vam sreću u tumačenju
Hvala na odgovoru