Sunshine piše: ↑24 Jul 2021, 19:06
Pozdrav svima

Draga Andjela,
Negdje sam procitala da je Uran "planeta potresa" i da gdje god se nalazi donosi uznemirenje. Meni je Uran natalno retrogradni u 5.polju u znaku jarca. Kad gledam tranzite trenutno Uran prolazi kroz 10. polje u znaku bika. Mozes li molim te pojasniti sta to znaci i kakvi su to "potresi" koje bi mi to moglo donijeti?
Hvala puno
Draga Sunshine,
čekam ovakvo pitanje danima i hvala ti na njemu

- SunshineW2JAAAACAAC4.JPG (46.14 KiB) Pregledano 1656 puta
Prvo što gledamo jeste prirodni Ascendent osobe. Kod tebe je znak Lava. Dakle, na tebe ne moraju uopšte delovati tranziti jer će primarnu funkciju imati prediktivna tehnika Direkcija, jer ti je Asc u vatri, pa Solarni povratak jer on prosto uvek pokazuje slike iako maši vreme i po tri meseca, pa metoda Sekundarne progresije jer ti je Sunce u elementu Vode. Tranziti deluju na Zemlju, tj ljude koji imaju zemljane elemente u horoskopu.
ali recimo da sad to tranziti na tebe baš deluju
Uran je natalno u opoziciji sa Suncem - netrpljenje autoriteta, tj neko ko dolazi a nije kompatibilan sa tvojom ličnosti, sklon da te nervira ponižava i slično i to generalno kroz život. Uran retrogradni, vraća se neko. Uran na vrhu pete kuće, vraća se neko ko je već bio u tvom životu, ti misliš da je to promena ali nije. Čovek ne da nije napredovao nego nazaduje (retrogradno) ili te drži na toplo hladno (vraćanje, odlaganje i čekanje). Dakle prvo se gleda šta radi natalni Uran, gde stoji, kakve aspekte gradi. Pritom, dispozicija je loša (Uran ide na mesto Saturna te se kasnije opet razočaraš u istu osobu). Elem, nemoj se sekirati jer se ovo verovatno neće desiti jer tebe tranizti puno ne kače, ali sam sve napisala da bi ukapirala šta karte govore. Za oko devet dana ipak očekuje te neko "prosvetljenje" (Sunce ide direktno na Asc i ovo će te na neki način prosvetliti, osvetliti tvoj ego pa ćeš znati šta dalje da radiš

Hvala još jednom za pitanje. Ljubim te i pozdrav.
p.s. pitaj koliko god ti volja

baš si me oraspoložila