susret Severnog čvora i natalne planete bitan je po pitanju otvaranja novih mogućnosti u simbolici te planete. Severni čvor je uvek novi početak, nešto nakon karme (koju nosi Južni mesečev čvor) o čemu ću pisati čim zavrišim na sajtu teme vezane za opšte aspekte
Oh, hvala simbolika planete, i tog polja, ili dva polja, ako je planeta u drugom polju.
Ne. Simbolika planete na koju je stao Severni čvor. Tu tumačiš napredak
Napredak? U kojem smislu? Meni je 6 mjeseci sjedio na Saturnu, nula napretka.
Oh, hvala simbolika planete, i tog polja, ili dva polja, ako je planeta u drugom polju.
Hvala
Pa lepo. U simbolici planete. Da li ti je Saturn aflikovan? Napredak je i ekspanzija. Ako je planeta loša, onda može biti napredak u širenju negativnog uticaja
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala
Pa lepo. U simbolici planete. Da li ti je Saturn aflikovan? Napredak je i ekspanzija. Ako je planeta loša, onda može biti napredak u širenju negativnog uticaja
Imala sam uitsak da natalno nije afliktovan, ali poslije tog tranzita, pretpostavljam da jeste.
Andjela, kako se analizira začetak veze putem interneta?
Hvala
preko pozicije jedanaeste kuće, urana, kao i signifikatora te osobe. potrebno je gledati trenuti solarni povratak, progresije, direkcije za osobu koja stupa u kontakt preko Interneta i kakve su pozicije za tako što.
Andjela, kako se analizira začetak veze putem interneta?
Hvala
preko pozicije jedanaeste kuće, urana, kao i signifikatora te osobe. potrebno je gledati trenuti solarni povratak, progresije, direkcije za osobu koja stupa u kontakt preko Interneta i kakve su pozicije za tako što.
Hvala, razumjela sam, treba pogledati nk, progresije i solarac, a nisam razumjela šta je signifikator osobe?
Signifikator osobe je planeta u tvom horoskopu koja opisuje tu osobu sa kojom si online. Obično bude vezana nekako za Uran i 11.kuću. treba gledati sve detaljno. A ako još imaš i njegov datum rođenja utoliko bolje! U tom slučaju, kad su Internet konekcije ili razni chatovi online obično je loše ako su Saturn jednog i Mesec drugog partnera u konjunkciji, ili kvadratu, opoziciji, ali opet to nije pravilo
Signifikator osobe je planeta u tvom horoskopu koja opisuje tu osobu sa kojom si online. Obično bude vezana nekako za Uran i 11.kuću. treba gledati sve detaljno. A ako još imaš i njegov datum rođenja utoliko bolje! U tom slučaju, kad su Internet konekcije ili razni chatovi online obično je loše ako su Saturn jednog i Mesec drugog partnera u konjunkciji, ili kvadratu, opoziciji, ali opet to nije pravilo
Hvala, čitala sam o lošoj kombinaciji Saturna i Mjeseca u sinastriji, u ovom primjeru kod sinastrije nema nijednog aspekta Saturn Mjesec. Da li se za vladara Škorpije analiziraju uvijek obe planete, Pluton i Mars?
Da. Uvek obe. I Mars i Pluton, ali prvo i bazno Mars jer je bliža planeta pa donosi jaču energiju na Zemlji (astrološki gledano)
Andjela, hvala, a dodavanje tri planete (Pl, Ur i Ne) mi je neobičan potez, jer Mars, Saturn i Jupiter i dalje imaju primaran utjecaj na znakove sa vladarom i suvladarom.