Škola Astrologije

astrologija i sa njom povezane teme
Labella

Re: Škola Astrologije

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
03 Avg 2021, 15:23
Labella piše:
03 Avg 2021, 10:32
Andjela Kostic piše:
02 Avg 2021, 14:56

susret Severnog čvora i natalne planete bitan je po pitanju otvaranja novih mogućnosti u simbolici te planete. Severni čvor je uvek novi početak, nešto nakon karme (koju nosi Južni mesečev čvor) o čemu ću pisati čim zavrišim na sajtu teme vezane za opšte aspekte :)
Oh, hvala ☺️ simbolika planete, i tog polja, ili dva polja, ako je planeta u drugom polju.
Ne. Simbolika planete na koju je stao Severni čvor. Tu tumačiš napredak
Napredak? U kojem smislu? Meni je 6 mjeseci sjedio na Saturnu, nula napretka.

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
09 Avg 2021, 14:43
Andjela Kostic piše:
Labella piše:
03 Avg 2021, 10:32

Oh, hvala ☺️ simbolika planete, i tog polja, ili dva polja, ako je planeta u drugom polju.

Hvala ☺️
Pa lepo. U simbolici planete. Da li ti je Saturn aflikovan? Napredak je i ekspanzija. Ako je planeta loša, onda može biti napredak u širenju negativnog uticaja
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
10 Avg 2021, 13:32
Labella piše:
09 Avg 2021, 14:43
Andjela Kostic piše:

Hvala ☺️
Pa lepo. U simbolici planete. Da li ti je Saturn aflikovan? Napredak je i ekspanzija. Ako je planeta loša, onda može biti napredak u širenju negativnog uticaja
Imala sam uitsak da natalno nije afliktovan, ali poslije tog tranzita, pretpostavljam da jeste. 😏
Labella

Poruka od Labella »

Andjela, kako se analizira začetak veze putem interneta?

Hvala 😊☕
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Labella piše:
30 Avg 2021, 11:54

Hvala 😊☕
preko pozicije jedanaeste kuće, urana, kao i signifikatora te osobe. potrebno je gledati trenuti solarni povratak, progresije, direkcije za osobu koja stupa u kontakt preko Interneta i kakve su pozicije za tako što.
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
30 Avg 2021, 14:50
Labella piše:
30 Avg 2021, 11:54

Hvala 😊☕
preko pozicije jedanaeste kuće, urana, kao i signifikatora te osobe. potrebno je gledati trenuti solarni povratak, progresije, direkcije za osobu koja stupa u kontakt preko Interneta i kakve su pozicije za tako što.
Hvala, razumjela sam, treba pogledati nk, progresije i solarac, a nisam razumjela šta je signifikator osobe?

Hvala ☺️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Signifikator osobe je planeta u tvom horoskopu koja opisuje tu osobu sa kojom si online. Obično bude vezana nekako za Uran i 11.kuću. treba gledati sve detaljno. A ako još imaš i njegov datum rođenja utoliko bolje! U tom slučaju, kad su Internet konekcije ili razni chatovi online obično je loše ako su Saturn jednog i Mesec drugog partnera u konjunkciji, ili kvadratu, opoziciji, ali opet to nije pravilo
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
30 Avg 2021, 20:56
Signifikator osobe je planeta u tvom horoskopu koja opisuje tu osobu sa kojom si online. Obično bude vezana nekako za Uran i 11.kuću. treba gledati sve detaljno. A ako još imaš i njegov datum rođenja utoliko bolje! U tom slučaju, kad su Internet konekcije ili razni chatovi online obično je loše ako su Saturn jednog i Mesec drugog partnera u konjunkciji, ili kvadratu, opoziciji, ali opet to nije pravilo
Hvala, čitala sam o lošoj kombinaciji Saturna i Mjeseca u sinastriji, u ovom primjeru kod sinastrije nema nijednog aspekta Saturn Mjesec. Da li se za vladara Škorpije analiziraju uvijek obe planete, Pluton i Mars?

Hvala Andjela ☕💛
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Da. Uvek obe. I Mars i Pluton, ali prvo i bazno Mars jer je bliža planeta pa donosi jaču energiju na Zemlji (astrološki gledano)
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
31 Avg 2021, 22:10
Da. Uvek obe. I Mars i Pluton, ali prvo i bazno Mars jer je bliža planeta pa donosi jaču energiju na Zemlji (astrološki gledano)
Andjela, hvala, a dodavanje tri planete (Pl, Ur i Ne) mi je neobičan potez, jer Mars, Saturn i Jupiter i dalje imaju primaran utjecaj na znakove sa vladarom i suvladarom. 🤔🙂
Pošalji Odgovor