Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

jeleninica piše:
13 Maj 2022, 12:18
Ah da 14.07.1976. 06:15 h Beograd
jeleninicaWRIGC3.JPG
jeleninicaWRIGC3.JPG (39.96 KiB) Pregledano 1512 puta
Draga jeleninica,
Zbog uznemirujućeg i aflikovanog Urana koji je prvi vladar sedme kuće ovde je razvod bio nezbežan. Partner ima emotivnih i verovatno psihičkih problema. Za drugo partnerstvo trenutno su dobri uslovi i tokom ove godine. Međutim, generalno je problem potekao od tebe same, te ti trebaš menjati i kod sebe neke stvari kao što su npr prevelika emotivnost te neelastičnost u komunikaciji.
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Vodolija

Poruka od Vodolija »

Andjela Kostic piše:
13 Maj 2022, 15:05
Vodolija piše:
12 Maj 2022, 00:27
Pozdrav Andjelaa,
Pisah skoro na ovoj temi i na drugoj, postavljala sam i svoju kartu ovde al sad nešto neće... Elem, rođena sam 26.01.1991.u 04:20h B. POLJE CG, i imam sl pitanje:
- kako, i da li mogu da uradim nešto povodom čuvanja braka, tj odnosa u istom, ponašanje i sl.? To je jedna Škorpija, sa kojom nije lako živeti 😳🥺
VodolijaWRIGC1.JPG
Ukoliko nemate dece moje prvo pitanje za tebe je: zašto bi uopšte bila spremna na prilagođavanje na odnos koji tebi ne prija? Vladar sedme ti je Merkur u uklještenom znaku. Ovog parntera ne vidiš jasno, ume da ne kaže istinu, prosto ste nekompatibilni. ALi ako zaista želiš da sačuvaš ovu vezu iz nekog razloga (recimo imate dece) potrebno je da radiš na komunikaciji. Nabaviš jedno dvadesetak knjiga na temu kako se mudro komunicira, ima ih na odeljku psihologije, pa sve pročitaš redom.
Da, imamo dete. Sad će 2 godine. Da, ume da ne kaže istinu, tačnije da slaže. Da li onda on istinski voli i poštuje mene, i trudi li se da poroke anulira, ili eto tako, rodila sam mu dete, dobra majka, i to je to.?
Da nema deteta, najverovatnije ne bih ni bila sa njim.
Mimili

Poruka od Mimili »

Draga Andjela ,hvala zaista na odgovoru .Izvinite ako sam bila dosadna,samo mi je do sada pogresno objasnjeno,jedan astroloskinja me je u neki stvari skoro pa ubedjivala,da sad ne navodim primere :)
jeleninica

Poruka od jeleninica »

Hvala Andjela na odgovoru. Znam da je uvek do nas, drugi su samo refleksija u ogledalu. Super ti je ovaj forum. Svašta nešto se može naučiti. Pozz velikii
Hekata

Poruka od Hekata »

Andjela Kostic piše:
10 Maj 2022, 14:57
Hekata piše:
07 Maj 2022, 18:28
Draga Andjela, jel mozes kratko samo opisati mog bracnog partnera? Hvala ti :)

Slika
Draga, nema slike :(. Molim te opet ubaci sliku

Evo link moje karte draga, hvala ti...

https://tinypic.host/i/inkedastro-w2gw- ... 1-li.Gxgcq
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Hekata piše:
15 Maj 2022, 10:04
Andjela Kostic piše:
10 Maj 2022, 14:57
Hekata piše:
07 Maj 2022, 18:28
Draga Andjela, jel mozes kratko samo opisati mog bracnog partnera? Hvala ti :)

Slika
Draga, nema slike :(. Molim te opet ubaci sliku

Evo link moje karte draga, hvala ti...

https://tinypic.host/i/inkedastro-w2gw- ... 1-li.Gxgcq
OVde ima više mogućnosti. Zbog pune sedme kuće svakako neće biti jednostavan i jedinstven opis bračnog života ali ovo ne treba da te brine. Imaćeš pokušaj stvaranja braka ili bitne veze, životne zajednice sa nekim prijateljem, ili osobom iz kruga prijatelja. Međutim, brzo ćeš ukapirati da je to greška. U tvom slučaju postoji mnogo opcija a mišljenja sam samo da treba tražiti partnera preko posla a ne preko prijateljstva, jer ćeš se zaista prevariti
Jovana97

Poruka od Jovana97 »

Pozdrav, nisam dugo bila aktivna ovde, ako neko moze da mi pomogne? Ne mogu da postavim svoju natalnu kartu nikako, pa ako bi neko mogao da uradi to? I da mi neko pomogne da istumacim. Konkretan "problem" mi je ljubav više od 3 godine sam sama nikako da se pokrene nesto vezano za to, ja pokušavam da istumacim, ali i ono što drugima mogu sebi ne mogu ni toliko?
Bas polako pada u depricu neku, ali pomaka nema.
Hvala unapred. Ako neko bude želeo
15.11.1997. 13:35 Zrenjanin
Aleksandra94

Poruka od Aleksandra94 »

Pozdrav. Nadam se da ste dobro :)
Da li mi kojima je Mars spaljen uvek privlačimo likove koji bi da sede na dve stolice?
Meni je Mars u 11.kući u Jarcu, Saturn je u Vodoliji. U Jarcu mi je stelijum (Venera, Sunce, Merkur i Mars po tradicionalnoj astrologiji). Sama sam 3 godine i nikako da se pokrene to polje.
Sanjalica83

Poruka od Sanjalica83 »

Ja se izvinjavam ako sam na pogresnom mestu ubacila, interesuje me ljubav i posao, datum rodjena 24.08.1983 u 09:50 ujutru Aleksinac. Skinula sam natalnu kartu, ali ne znam kako da je postavim. :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jovana97 piše:
24 Maj 2022, 17:21
Pozdrav, nisam dugo bila aktivna ovde, ako neko moze da mi pomogne? Ne mogu da postavim svoju natalnu kartu nikako, pa ako bi neko mogao da uradi to? I da mi neko pomogne da istumacim. Konkretan "problem" mi je ljubav više od 3 godine sam sama nikako da se pokrene nesto vezano za to, ja pokušavam da istumacim, ali i ono što drugima mogu sebi ne mogu ni toliko?
Bas polako pada u depricu neku, ali pomaka nema.
Hvala unapred. Ako neko bude želeo
15.11.1997. 13:35 Zrenjanin
Jovana97WRIGC8.JPG
Jovana97WRIGC8.JPG (39.9 KiB) Pregledano 1510 puta
Draga Jovana97, a i svi vi,
u delu ispod kvadrata u kojem pišete tekst pre nego što potvrdite na SUBMIT imate dva lista: Options i Attachments. Kad odete na Attachments imate Add files odmah ispod i tu dodajete sliku. Da vidite kako onda to izgleda idete na Preview. Jeste komplikovano je, bilo je i meni isprva.
Što se tiče tvoje karte i ljubane slike aflikovani promenljivi Mesec u Blizancima vlada tvojim petim poljem što upravo jestu okolnosti koje neće dozvoliti ulazak u vezu sve dok sama ne budeš bila totalno sigurna šta je ono što želiš. Dakle, ne trebaš čekati, nego raditi na drugim stvarima, afirmisati se u poslu, studijama i drugim oblastima. Prosto, zabaviti sebe drugim stvarima jer ovako nikud ne idemo. Univerzum na osnovu tvoje karte traži od tebe konkretizaciju, manje samosažaljenje i više rada. Tek kad ti budeš dovoljno sigurna u sebe i samoispunjena takvog ćeš tipa i privući. Ako očekuješ da se nasloniš na nekog, to će ići teško. U tvom slučaju obzirom da je element Vode na Ascendentu i na Suncu a da je Mesec u elementu Vazduha teško je predviđati bio šta bez pogleda na sve prediktivne tehnike. Ali recimo globalno da bi period za oko dve do tri godine mogao biti bolji što pritom nikako ne znači da nećeš naći nikog i pre toga. Potrebno je samo da se više otvoriš, radiš na sebi a manje misliš koliko si dugo sama. Partneri dolaze u odnosu na naše trenutno energetsko stanje. A ja znam da ti možeš mnooogo bolje:)
Pošalji Odgovor