Draga, ne znam kako si to zaključila da je tvoj Mars spaljen, što teoretski možda jeste tako, ali praktično ne. Tvoj je Mars vođa stelijuma, i jači je od Sunca ovde jer je u znaku svoje egzaltacijeAleksandra94 piše: ↑26 Maj 2022, 14:42Pozdrav. Nadam se da ste dobro
Da li mi kojima je Mars spaljen uvek privlačimo likove koji bi da sede na dve stolice?
Meni je Mars u 11.kući u Jarcu, Saturn je u Vodoliji. U Jarcu mi je stelijum (Venera, Sunce, Merkur i Mars po tradicionalnoj astrologiji). Sama sam 3 godine i nikako da se pokrene to polje.
"Egzaltacija Marsa je u znaku Jarca, i zbog toga se može reći da je ovaj znak takmičarski nastrojen. Jarac je i kardinalni znak, što znači da je stalno u akciji i inicijativi, ali ka statusu, karijeri, profesiji, poslovima i praktičnim pitanjima, jer pripada elementu Zemlje.
On u ovom znaku gradi strpljivo, ulaže vreme i napor, planira i ima disciplinu i odgovornost za akcije i dela koje preduzima. Jarac rado ugošćuje Marsa, jer mu ova planeta daje energiju i snagu u zrelosti i starosti.
Kad je planeta u egzaltaciji, onda ona uzdiže sebe, a Mars u Jarcu sebe uzdiže tako što njegova snaga i energija u ovom znaku traju do starosti i tako što Mars u znaku Jarca ima snagu za najsurovije i najteže uslove."
Ti si samo jedna vrlo moćna, stabilna devojka a to što te startuju takvi je zbog Meseca, aflikovanog, u Strelcu, koji vlada prvim delom tvoje pete kuće. Merkur s druge strane odlično stoji u 11 u stelijumu sa ostalim planetama te će i partner biti takav. Odličan. Učen. Vredan. Stabilan. Ja problem ne vidim