Hvala draga. Ma bice okej i u pravu si za ono sto si mi rekla.
A malo mi teze krenuti tim drugim putem. Nemam ideja sto se posla tice, plus ni previse sad finansija. Imam, ali ono,nije moje . Ali ,bice okej. Hvala ti puno
Draga, ne kažem ja tebi da pokrećeš sopstveni biznis, nego da uneseš više kreativnosti. Turizam je vrlo širako grana, kratko sam i ja radila u turizmu bez te struke:) kažem ti da proširiš traženje posla jer će ti to doneti nova iskustva u životu. Takođe, ti posao možeš naći vrlo brzo, samo je potrebno malo više truda da uložiš jer je period malo zakočen kako zvezde pokazuju. Nemoj se opterećivati da poslažeš sve životne stvari odjednom, i posao i ljubav i ostalo. SVe dolazi radom i vremenom. BItno je da ne čekaš na dešavanja nego da ih sama produkuješthe_sacrament piše: ↑21 Jun 2022, 11:27A mi se kao nesto muvamo, evo da vidimo kad cemoo se smuvati. Hahaha zanimljiv je skroz
Hvala draga. Ma bice okej i u pravu si za ono sto si mi rekla.
A malo mi teze krenuti tim drugim putem. Nemam ideja sto se posla tice, plus ni previse sad finansija. Imam, ali ono,nije moje . Ali ,bice okej. Hvala ti puno![]()
Draga moja Sunshine, Prvo gledamo kvalitet natalnog Satruna i čime on vlada. U tvom slučaju, natalni Saturn je izuzetno jak, u svom je znaku ali je dosta aflikovan. On nosi priču teškoća kroz sredinu karijere kao i sa zdravljem (kičma i stomak) i delimično vlada sedmom kućom to jest njen je drugi vladar. Samim tim, pošto je sam sebi dispozitor na moju veliku žalost, u tranzitu kroz sedmu kuću nosi svoju sudbinu. Ovo je sudbina čekanja kroz vreme, upoznavanja ili komuniciranja sa jednom ili više teških osoba gde ti misliš da može biti nešto bolje, ali generalno ne može, nikako u ovom periodu. Mogućnost upoznavanja prvog bitnog partnera koji ima neke probleme, prosto se ponaša kao da je bolestan. Ovaj je period međutim neverovatno bitan za tebe kao ličnost i za razvoj tvoje Duše. Shvatićeš da odnosi ne idu na željeni način ma šta ti uradila, shvatićeš da prosto odnos traži kompatibilnog partnera sa druge strane i da se ne može kvalitetno napraviti sa svakim. I sve je to ok. Ono čega se međutim trebaš čuvati su trajne odluke da sa nekim patrerom definitivno napraviš dom, jer ovo nije pravo vreme za to. Štaviše, ovo je vreme za "prvi brak" koji kod tebe, i sama znaš, ne stoji dobro. Useli se, ako budeš imala ponude ali ne očekuj previše. Ovo nije povoljno vreme za ljubav. Od marta meseca sledeće godine mnoge će ti stvari biti jasnije....
Dragi Gorane,GORAN piše: ↑19 Jun 2022, 00:46Dobar dan Anđela. Pratio sam Vas na Ana.rs forumu nekad davno, međutim kad sam postavio pitanje više niste bili dostupni ondje. Bivša djevojka vas je uspjela pronaći ovdjeBiste li mi željeli reći nešto o polju braka, opis partnerice ili bilo što što se vidi? Ako je informacija bitna, do sada nisam imao nikakvih ozbiljnijih veza, sve površno i kratkotrajno.
Nadam se da je slika dobro postavljena, jedino ovako sam mogao postaviti a da je slika solidne kvalitete.
Zdravo draga Luna,