Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
the_sacrament

Re: Ljubav

Poruka od the_sacrament »

A mi se kao nesto muvamo, evo da vidimo kad cemoo se smuvati. Hahaha zanimljiv je skroz :)

Hvala draga. Ma bice okej i u pravu si za ono sto si mi rekla.
A malo mi teze krenuti tim drugim putem. Nemam ideja sto se posla tice, plus ni previse sad finansija. Imam, ali ono,nije moje . Ali ,bice okej. Hvala ti puno 😊
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

the_sacrament piše:
21 Jun 2022, 11:27
A mi se kao nesto muvamo, evo da vidimo kad cemoo se smuvati. Hahaha zanimljiv je skroz :)

Hvala draga. Ma bice okej i u pravu si za ono sto si mi rekla.
A malo mi teze krenuti tim drugim putem. Nemam ideja sto se posla tice, plus ni previse sad finansija. Imam, ali ono,nije moje . Ali ,bice okej. Hvala ti puno 😊
Draga, ne kažem ja tebi da pokrećeš sopstveni biznis, nego da uneseš više kreativnosti. Turizam je vrlo širako grana, kratko sam i ja radila u turizmu bez te struke:) kažem ti da proširiš traženje posla jer će ti to doneti nova iskustva u životu. Takođe, ti posao možeš naći vrlo brzo, samo je potrebno malo više truda da uložiš jer je period malo zakočen kako zvezde pokazuju. Nemoj se opterećivati da poslažeš sve životne stvari odjednom, i posao i ljubav i ostalo. SVe dolazi radom i vremenom. BItno je da ne čekaš na dešavanja nego da ih sama produkuješ
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
the_sacrament

Ja ne trazim posao samo u struci. Trazim i van struke. I svaki dan gledam oglase. I prijavljujem se u skladu s tim koji bih posao mogla da obavljam, a i za koji znam da ce me pozvati na razgovor.
Vjeruj mi, svaki dan gledam oglase ,na koji bih se mogla prijaviti.
I jesam, ali dok prodje selekcija kandidata, ja poludim cekajuci hahah :)
Rekla si draga vrlo brzo, ja se nadam makar do kraja ovog mjeseca ili makar do sredine jula ?
Samo sto ja zivim u Cg, ja sam za posao u butiku vezu imala, kad mi je za to trebala veza, treba mi i za oozbiljnije poslove.
Evo se nadam zvace neko, vise i ne znam sta da pričam na te razgovore.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Dragi moji,
znate li da mi se već danima dešava da mi se javljaju devojke i žene koje su u agoniji od loših partnerskih odnosa? Neke žele da uhvate nedostižno. Neke žele samo ljubav. Neke žele sigurnost. Neke se plaše samoće. Sve je to ljudski i svi prolazimo kroz isto da znate. Niko se naučen nije rodio i još ostao emotivno nepovređen. Hoću da vam svima to napišem. Da je pojam "sreća u ljubavi" vrlo relativan i da mnogo zavisi od toga kako se trudimo. Ako vam ne ide u ljubavi, ne napinjite, radite neke druge stvari dok ne osetite da je vreme, da kreću bolje okolnosti. Osnovni cilj je da budete srećne, a ne slepo da pratite norme ponašanja i ustaljene obrasce od kojih navodim nekoliko (najkatastrofalnije, najjače uništitelje vašeg samopouzdanja i životne snage):
1. "ako pređeš 30. a tek 35. teško da nađeš nekog"
2. "a kad ćeš ti da se udaješ? biološki sat otkucava?"
3. "ti si se malo ugojila? pa da, to ide s godinama...."
4. "jel ima nešto novo u ljubavi?"
5."ne, pa ne možeš to zato što....."

Znači, kad čujete ove floskule BEŽITE DALJE od tih ljudi. Najbolje je da se ne osvrćete. Jer svaka od vas ide svojim putem. Ona koja posrne na nagaznim minama ovih floskula obavezno mora da prođe loše u ljubavnim vezama. Svaka se slabost od strane Univerzuma zadužuje slabošću sa druge strane. Vidite tačno šta želite i to uradite meditirajući i u samoći. Ne očekujte od drugih da rešavaju vaše materijalne i finansijske te statusne probleme. To možete samo sami. Volite svim srcem. Ako vidite da vam se energija ne vraća istom merom, secite. Idite u pravcu razmišljanja "ako sam presekla jer me iza drugog brda čeka pravi". Tako ćete živeti skladnije i srećnije život i u periodu sa i u periodu bez partnera i sa statusom i bez statusa, u svakom trenutku.....
Izvinjavam se unapred ako se neko ovde našao ali ovo mi je došlo samo od sebe
Sunshine

Poruka od Sunshine »

Draga Andjela,
Saturn mi trenutno tranzitira 7.poljem.
Mozes li mi molim te reci kakav to uticaj moze imati na brak (ako ima uticaj)?
Hvala puno 🙂
Ana

Poruka od Ana »

Divno si to napisala, Anđela.
Treba nas s vremena na vreme podsetiti sve to ❤️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Sunshine piše:
23 Jun 2022, 22:26
Draga Andjela,
Saturn mi trenutno tranzitira 7.poljem.
Mozes li mi molim te reci kakav to uticaj moze imati na brak (ako ima uticaj)?
Hvala puno 🙂
Draga moja Sunshine,
SunshineWRIGC3.JPG
SunshineWRIGC3.JPG (41.28 KiB) Pregledano 2703 puta
Prvo gledamo kvalitet natalnog Satruna i čime on vlada. U tvom slučaju, natalni Saturn je izuzetno jak, u svom je znaku ali je dosta aflikovan. On nosi priču teškoća kroz sredinu karijere kao i sa zdravljem (kičma i stomak) i delimično vlada sedmom kućom to jest njen je drugi vladar. Samim tim, pošto je sam sebi dispozitor na moju veliku žalost, u tranzitu kroz sedmu kuću nosi svoju sudbinu. Ovo je sudbina čekanja kroz vreme, upoznavanja ili komuniciranja sa jednom ili više teških osoba gde ti misliš da može biti nešto bolje, ali generalno ne može, nikako u ovom periodu. Mogućnost upoznavanja prvog bitnog partnera koji ima neke probleme, prosto se ponaša kao da je bolestan. Ovaj je period međutim neverovatno bitan za tebe kao ličnost i za razvoj tvoje Duše. Shvatićeš da odnosi ne idu na željeni način ma šta ti uradila, shvatićeš da prosto odnos traži kompatibilnog partnera sa druge strane i da se ne može kvalitetno napraviti sa svakim. I sve je to ok. Ono čega se međutim trebaš čuvati su trajne odluke da sa nekim patrerom definitivno napraviš dom, jer ovo nije pravo vreme za to. Štaviše, ovo je vreme za "prvi brak" koji kod tebe, i sama znaš, ne stoji dobro. Useli se, ako budeš imala ponude ali ne očekuj previše. Ovo nije povoljno vreme za ljubav. Od marta meseca sledeće godine mnoge će ti stvari biti jasnije....
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

GORAN piše:
19 Jun 2022, 00:46
Dobar dan Anđela. Pratio sam Vas na Ana.rs forumu nekad davno, međutim kad sam postavio pitanje više niste bili dostupni ondje. Bivša djevojka vas je uspjela pronaći ovdje :mrgreen: Biste li mi željeli reći nešto o polju braka, opis partnerice ili bilo što što se vidi? Ako je informacija bitna, do sada nisam imao nikakvih ozbiljnijih veza, sve površno i kratkotrajno.
Nadam se da je slika dobro postavljena, jedino ovako sam mogao postaviti a da je slika solidne kvalitete.
Dragi Gorane,
iz nekog razloga sistem mi je tek sada prijavio tvoj post. MOLIM SVE članove da kada vide da im nije odgovoreno najviše 2 dana, obavezno odrade kontakt mailom, podsećanje da su objavili post.
Potrebni su mi tvoji podaci: datum vreme i mesto rođenja da bih mogla dobiti natal. Ne brini, sama ću ga zakačiti :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Luna piše:
19 Jun 2022, 12:16
Zdravo Andjela...
Zanima me sta me ocekuje u daljem odnosu sa partnerom?
Da li nas odnos ima nastavak?
Ja sam rodjena 25.11.1989 Beograd 09:40h
On je rodjen 15.03.1981 Augsburg Nemacka 22:10h
Hvalaaaaaa
Zdravo draga Luna,
za uporedni odnos nam je potrebna konsultacija na žalost....:( . I ovaj post nije objavljen iz nekog razloga na vreme
the_sacrament

Re: Ljubav-brak

Draga, opet ja. Citam opet ono sto si mi tumacila.

Jesam.li ja dobro shvatila da svakako u periodu od jula (ili od kraja avgusta?) do osmog novembra (tad mi je rodjendan) mogu da se zaposlim i taj posao cu da volim? :) I da ce mi odlican period biti od 8og septembra (to je 2 mjeseca unazad od mog rodjendana?)

Ovih dana nisu oglasi bili bas nesto sjajnj, ali sam te poslusala i poslala sam Cv na par adresa, to su poslovi za koje znam da bih radila. I da ce mi tad ,u tom periodu, od jula do rodjendana doci ljubav ?:) hvalaaa ❤
Pošalji Odgovor