Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

Marmarijana piše:
08 Okt 2022, 02:32
Draga Andjela,
Rodjena sam 15.06.1987. god u 17:05 u Kragujevcu. Trenutno živim sa dečkom, ali nam je zajednički život u krizi. Interesuju me aspekti mog ljubavnog života i da li dolazi do raskida ili transformacije odnosa?
U napred hvala.
MarmarijanaWRIGC4.JPG
MarmarijanaWRIGC4.JPG (42.69 KiB) Pregledano 1409 puta
Draga,
kako sam navela više puta na forumu, za takve odgovore potrebno je odraditi detaljan uporedni horoskop. Što se tiče ljubavnog života tvog, uvek si želela jednog čoveka, ali je problem bio u tome što si stalno naletala na slabiće a sama si po prirodi nemirne naravi, preosetljiva. Okolnosti po pitanju prvog braka ili prve bitne veze su jako promenljive prirode, sa tendencijom da se sve može desiti. Međutim, ipak je to Venera u sedmoj kući te ćeš imati opciju da naletiš na pravu ljubav tokom života...
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Namilic

Poruka od Namilic »

Namilic piše:
10 Okt 2022, 08:44
Dobar dan Andjela.
Datun rodjenja 07.09.1991. U 1i 5 posle ponoci.
U Zemunu.
Zanima me ljubav konkretno.
Pozdrav.Milica.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Namilic piše:
10 Okt 2022, 17:40
Namilic piše:
10 Okt 2022, 08:44
Dobar dan Andjela.
Datun rodjenja 07.09.1991. U 1i 5 posle ponoci.
U Zemunu.
Zanima me ljubav konkretno.
Pozdrav.Milica.
NamilicWRIGC1.JPG
NamilicWRIGC1.JPG (40.85 KiB) Pregledano 1387 puta
Draga moja Namilic,
ovde je priča pete kuće tj kuće predbračnih veza malo komplikovana. Na samom početku nalazi se znak Vage te želja da imaš jedan bitan odnos. Međutim, momak koji se prvi pojavio trebao je da bude lep i zgodan, da upada u oči, ali sem toga nije imao ni jednu dobru osobinu. Narcisoidan ali si ga ti puno volela i ostala si povređena. Paralelno se pojavljuje mogućost za tajnu ili tajne ljubavne veze seksualne konotacije što opet nikako ne preporučujem jer ćeš opet emotivno biti povređena zbog svoje biti a u biti ti želiš stabilan odnos. Nakon toga ide osoba više inteligencije neko ko može podučavati i druge. Bračna slika je promenljiva, odnosno predodređena onome što odabereš. Ipak, polje prvog braka ili prve bitne veze vrlo nestabilno...ovde se mora sve detaljno raditi sa sve predikcijama perioda jer će mnogo zavisiti od tebe lično, tvog odabira i onoga koliko kompromisa praviš. Izuzetno je bitno da ne gledaš kod muškarca samo njegov status...sudbinski brak moguć sa starijim muškarcem
Namilic

Poruka od Namilic »

Hvala puno na odgovoru.
Trenutno se nalazim u vanbračnoj zajednici, a iza sebe imam brak.
Da li to znaci da ni ovaj brak nece opstati?
Pozdrav.
Vodolija93

Poruka od Vodolija93 »

Draga Andjela, kako biste Vi opisali partnera iz ove karte?

https://postimg.cc/G9vq9qQZ
Dr1001Sa

Poruka od Dr1001Sa »

Pozdrav Anđela. Može li sam ukratko tumačenje vezano za karijeru i finansije. Trenutno ne radim i nemam ni dinara. Šta je najbolje za mene i da li ću ikada biti uspješan u tom polju ( karijera i novac)
Dr1001Sa

Poruka od Dr1001Sa »

Pozdrav. Zanima me karijera i finansije. 24.06.1991 00:45 h Sarajevo. Dragan. Ako može ukratko. Trenutno ne radim i nemam para. Srdačan pozdrav
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Namilic piše:
13 Okt 2022, 06:18
Hvala puno na odgovoru.
Trenutno se nalazim u vanbračnoj zajednici, a iza sebe imam brak.
Da li to znaci da ni ovaj brak nece opstati?
Pozdrav.
Naravno da ne znači, samo pokazuje promenljive okolnosti unutar te druge veze. Sama zajednica zavisi samo od dvoje ljudi i njihove spremnosti na rad na zajedništvu i vezi
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav svima koji čitaju :)
Ako može uopćeno pitanje u vezi solara. Da li solarna kuća u koju pada natalni asc predstavlja važno pitanje u toj solarnoj godini za pojedinca, ili vrijedi samo obrnuto, gdje pada solarni asc u koju natalnu kuću?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pozdrav. Zanima me karijera i finansije. 24.06.1991 00:45 h Sarajevo. Dragan. Ako može ukratko. Trenutno ne radim i nemam para. Srdačan pozdrav
[/quote]
Dr1001SaWRIGC1.GIF
Dr1001SaWRIGC1.GIF (105.93 KiB) Pregledano 1394 puta
OVde su stvari vezane za karijeru napete. Naime, trebao bi razmisliti prvo čime se zaista želiš baviti pa onda krenuti u neka ozbiljna zalaganja vezana za posao. Dosta napetih aspekata govori o radu ili pokušaju rada posla sa zabavnim sadržajima, možda čak i sopstvenog ali bez većeš uspeha. Ne vezuj se za kuću življenja, niti porodični posao...
Pošalji Odgovor