Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

MarinaLi piše:
14 Dec 2020, 12:26
I mene ovo zanima, koja profesija mi najvise odgovara prema natalnoj karti :)
konstelacija planeta u Biku može dati odličan rad sa: lepim stvarima, kvalitetnom hranom (npr organskom), odlično za zemljoradnju ali i novcem
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
manuel_bg

Poruka od manuel_bg »

Tek sad vidim ovaj odgovor iznad, pretpostavljam da je i za mene zbog bika. Posto u struci vise ne zelim da radim , a nema ni posla nesto, razmisljao sam o kursevima i sveo opcije na poslasticara ili bastovana i sad procitam ovo :D eto , ipak ima nesto, hvala Andjela
Freedom

Poruka od Freedom »

Draga Andjela,

Zanima me situacija vezana za posao, buduci da je ona bila vrlo stabilna pre korone a da sada firma ima ozbiljne probleme jer smo direktno pogodjeni kao sektor usluga i da smo poceli da smanjujemo plate. Moja pozicija je vrlo dobra ali ako ovo stanje potraje izvesno je da hoce, postoji neka opcija i za drugim poslom koji mi se stidljivo nagovestava. Da li u horoskopu tako nesto stoji odnosno takve mogucnosti i koliko su realne?

Hvala

16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min
MarinaLi
Mesto: Fiji
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Jeste za tebe, ja nemam planeta u Biku. :D
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Freedom piše:
20 Dec 2020, 23:11
Draga Andjela,

Zanima me situacija vezana za posao, buduci da je ona bila vrlo stabilna pre korone a da sada firma ima ozbiljne probleme jer smo direktno pogodjeni kao sektor usluga i da smo poceli da smanjujemo plate. Moja pozicija je vrlo dobra ali ako ovo stanje potraje izvesno je da hoce, postoji neka opcija i za drugim poslom koji mi se stidljivo nagovestava. Da li u horoskopu tako nesto stoji odnosno takve mogucnosti i koliko su realne?

Hvala

16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min
Naravno da se stvari mogu nagovestiti ali iz više prediktivnih trhnika što zahteva izradu konsultacije. Predvideti na žalost ne sto posto. Astrologija je statistika već sakupljenih podataka. Može pokazati kakav je period, loš ili dobar za neke stvri i usmeriti osobu, opšte je informisati
Ela1996

Poruka od Ela1996 »

Još jednom veliki pozdrav 😊
Zanima me polje karijere općenito. Hoću li imati kakvih izazova u tom području.
Rođena sam 19.3.1996. u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Lijep pozdrav.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ela1996 piše:
21 Dec 2020, 21:41
Još jednom veliki pozdrav 😊
Zanima me polje karijere općenito. Hoću li imati kakvih izazova u tom području.
Rođena sam 19.3.1996. u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Lijep pozdrav.
Draga moja,
svi imaju kad tad polje posla izazovno :) al to ne znači i loše automatski. U prvoj trećini karijere u startu posao vezan za veće biznise ili veći novac (ne tvoj nego sa takvim radiš). Ono o čemu moraš voditi računa čak i kada se dogovaraš tajno bilo da se radi o dobijanju posla ili razvoju posla da ljudi sa kojima se dogovaraš imaju prvo svoje ciljeve. Dakle po sistemu usluga za uslugu. U drugoj trećini promenljivo, čak je moguće i preseljenje ali će ti zato vrhunac karijere doneti posao koji voliš, status i novac
MarinaLi
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Draga Andjela, ako mozes pogledati i za mene, sta mi prema karti najvise odgovara i ima li naznaka uspesnoj karijeri? :)

Slika
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Draga, zbog mase planeta u znaku Škorpiona, i aflikovanog JUpitera na vrhu 11, ti trebaš raditi takođe zatvorene, analitične poslove, ili poslove vezane za bliski Istok. Trebaš se kloniti velikih skupova, da ti budeš neko ko javno nastupa
MarinaLi
Kontakt:

Poruka od MarinaLi »

Hvala puno na odgovoru, moj posao je vezan za laboratoriju.
Andjela Kostic piše:
23 Dec 2020, 08:15
Trebaš se kloniti velikih skupova, da ti budeš neko ko javno nastupa
Da li ovo znaci da mi preti neka opasnost na javnim nastupima ili prosto necu biti upesna u tome? Ako sve bude onako kako sam zamislila, to moze jednom biti deo mog posla, mozda nece biti preveliki skupovi, ali ce ih biti. :)
Pošalji Odgovor