konstelacija planeta u Biku može dati odličan rad sa: lepim stvarima, kvalitetnom hranom (npr organskom), odlično za zemljoradnju ali i novcem
Posao
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Posao
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Tek sad vidim ovaj odgovor iznad, pretpostavljam da je i za mene zbog bika. Posto u struci vise ne zelim da radim , a nema ni posla nesto, razmisljao sam o kursevima i sveo opcije na poslasticara ili bastovana i sad procitam ovo
eto , ipak ima nesto, hvala Andjela
Draga Andjela,
Zanima me situacija vezana za posao, buduci da je ona bila vrlo stabilna pre korone a da sada firma ima ozbiljne probleme jer smo direktno pogodjeni kao sektor usluga i da smo poceli da smanjujemo plate. Moja pozicija je vrlo dobra ali ako ovo stanje potraje izvesno je da hoce, postoji neka opcija i za drugim poslom koji mi se stidljivo nagovestava. Da li u horoskopu tako nesto stoji odnosno takve mogucnosti i koliko su realne?
Hvala
16.06.1979. Novi Sad 20h 05 min
Zanima me situacija vezana za posao, buduci da je ona bila vrlo stabilna pre korone a da sada firma ima ozbiljne probleme jer smo direktno pogodjeni kao sektor usluga i da smo poceli da smanjujemo plate. Moja pozicija je vrlo dobra ali ako ovo stanje potraje izvesno je da hoce, postoji neka opcija i za drugim poslom koji mi se stidljivo nagovestava. Da li u horoskopu tako nesto stoji odnosno takve mogucnosti i koliko su realne?
Hvala
Jeste za tebe, ja nemam planeta u Biku. 
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da se stvari mogu nagovestiti ali iz više prediktivnih trhnika što zahteva izradu konsultacije. Predvideti na žalost ne sto posto. Astrologija je statistika već sakupljenih podataka. Može pokazati kakav je period, loš ili dobar za neke stvri i usmeriti osobu, opšte je informisatiFreedom piše: ↑20 Dec 2020, 23:11Draga Andjela,
Hvala
Još jednom veliki pozdrav 
Zanima me polje karijere općenito. Hoću li imati kakvih izazova u tom području.
Rođena sam 19.3.1996. u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Lijep pozdrav.
Zanima me polje karijere općenito. Hoću li imati kakvih izazova u tom području.
Rođena sam 19.3.1996. u 15:05h u Slavonskoj Požegi, RH.
Lijep pozdrav.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga moja,
svi imaju kad tad polje posla izazovno
Draga Andjela, ako mozes pogledati i za mene, sta mi prema karti najvise odgovara i ima li naznaka uspesnoj karijeri? 

- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga, zbog mase planeta u znaku Škorpiona, i aflikovanog JUpitera na vrhu 11, ti trebaš raditi takođe zatvorene, analitične poslove, ili poslove vezane za bliski Istok. Trebaš se kloniti velikih skupova, da ti budeš neko ko javno nastupa
Hvala puno na odgovoru, moj posao je vezan za laboratoriju.

Da li ovo znaci da mi preti neka opasnost na javnim nastupima ili prosto necu biti upesna u tome? Ako sve bude onako kako sam zamislila, to moze jednom biti deo mog posla, mozda nece biti preveliki skupovi, ali ce ih biti.Andjela Kostic piše: ↑23 Dec 2020, 08:15Trebaš se kloniti velikih skupova, da ti budeš neko ko javno nastupa