Astrologija
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Astrologija
Nije isti odgovor naravno. Saturn prelazi preko Asc od prilike jednom u 28 godina
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Severni čvor je uvek novi početak koji nosi osoba vlasnik Severnog čvora drugoj osobi u simbolici planete druge osobe.
[/quote]
Hvala na odgovoru.
[/quote]
Hvala na odgovoru.
Andjela Kostic piše: ↑04 Mar 2023, 14:42Draga Teofil,
ja te molim da bar malo pročitaš forum. Ono osnovno. Hvala![]()
Ja se izvinjavam, verovatno sam pogrešno razumela. Pročitala sam početnu stranu. Pise da se bavite astrologijom i da kroz horoskope odgovarate na pitanja. Izvinite još jednom na smetnji.
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Pa nemaš za šta da se izvinjavaš. Samo, nemoguće je da astrologija odgovori na pitanje koje se tiče lične ovolje osobe. Ne govorim o prvoj strani, govorim o forumu. Odgovore na pitanja sve vreme dajem ali pitanja trebaju biti smislena. A verovatnoća ishoda odbos može se znati samo na osnovu detaljnog uporednog horoskopa
Ja sam rodjena 29.11.1983. 07 55h Sr Mitrovica. Ima li nekog novog ili starog u mojoj bliskoj budućnosti? Hvala unapred
- Andjela Kostic
- Site Admin
- Kontakt:
Draga Teofil,
ovde posmatramo samo opšte natalne aspekte jer je za bilo kakve pretpostavke o bliskoj budućnosti potrebno otvarati druge prediktivne tehnike na žalost. To znači da ću ti ja sada napisati samo polje ljubavnog života, i to najuopštenije. Da bih znala koji su ti bolji a koji lošiji periodi za ljubav statistički, ja bih morala otvarati najmanje još 4 prediktivne tehnike. Stoga takav odgovor nemoguće je dati. Tvoje polje ljubavnog života međutim bar po ovom horoskopu uopšte loše ne stoji. Bilo je i biće dobrih mogućnosti za ljubav. Što se posla tiče, i sa njim će ići sve bolje, naime treća trećina karijere najbolje je prikazana. Ovo je odličan horoskop, sa masom planeta u Strelcu, na samom Ascendentu je Vladar, te si ti sebi najbitnija. Vodi se samo razumom, takvim kakav je i sve će biti u redu. Jedino što ovde ne valja je što ćeš uvek previše maštati vezano za nekog partnera te si bar jednom u životu morala imati veće lično razočarenje.
Hvala ti puno na odgovoru. U suštini sve i jeste tako. Uvek idealizujem partnere. Kako bih mogla da te lično kontaktiram? Pozdrav veliki
-
SeverinOlivera
Draga Anđela,
Molim te za pomoć mojoj dragoj prijateljici treba savet smernica neka kako da napravi preokret u životu rođena je 05.01.1981 u Novom Sadu u 0,00
Hvala unapred
Molim te za pomoć mojoj dragoj prijateljici treba savet smernica neka kako da napravi preokret u životu rođena je 05.01.1981 u Novom Sadu u 0,00
Hvala unapred
-
Maki Merry
Zdravo Andjela.Zanima me polje braka i opis bracnog partnera?13.04.1986 10.15 Pljevlja.Hvala