Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Astrologija

Poruka od Andjela Kostic »

SanjaGB84 piše:
20 Avg 2023, 18:59
Draga Andjela,
Rodjena sam 10.11.1984.godine u Leskovcu u 17.20. Da li mi na osnovu godišnjeg horoskopa možete nešto reci o aspektu posla za ovu godinu. Svakako planiram da za rodjendan radim godišnji horoskop, ali dok to ne bude :-) Hvala unapred.
Pozdrav
Draga,
za godišnji horoskop naročito za procenu posla potrebno je da se odrade sve prediktivne tehnike, dakle potrebno je uraditi detaljan godišnji horoskop. Ovde prosto za to nemam vremena i nadam se da ćeš me razumeti :(. Takođe dodajem za sve da se godišnji može raditi u bilo koje vreme, jer prediktivne tehnike uvek idu od dana rada. Solarni povratak se otvara za obe godine, a tumači se period rada
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Lili piše:
20 Avg 2023, 22:47
Poštovanje Anđela,
Da li ste u mogućnosti da mi pojasnite emotivni haos u kojem sam se našla,kako i da li uopste da ga izbegnem.
19.12.1972 Sanski Most,BiH
Hvala puno ….
LiliWRIGC2.JPG
LiliWRIGC2.JPG (36.39 KiB) Pregledano 1335 puta
Draga Lili,
emotivni haos moguće je da je posledica Urana koji ti već neko vreme tranzitira poljem statusa, te drma sve. Međutim, to je suviše uopšteno tumačenje. Za neko detaljnije, naravno, potrebno je ozbiljno sagledavanje. Ali, izbeći ćeš svaki emotivni haos, bilo da se radi o partneru ili poslovnim saradnicima, deci ili roditeljima, rođacima i prijateljima tako, što ćeš tačno definisati dokle ideš a odakle ti na pamet ne pada. Moraš imati jasno izgrađene stavove i preko njih ne prelaziti. Sa Mesecom u Blizancima to je na žalost veliki problem, jer se stalno emotivno prilagođavaju a odnos ipak na kraju traži istrajnost u istom
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mnogo je manje emotivnog bola ako se problem preseče ili reši na vreme. Svi mi, obzirom da smo ljudi, uglavnom ne radimo tako. Obično se mučimo i sebi produžavamo agoniju u nadi da će se nešto promeniti. A obično se to ne desi, naročito ako očekujemo promenu iz sredine ili od strane drugih ljudi. Jedino sami možemo da menjamo
Ines

Poruka od Ines »

Poštovana Anđela,
rodjena sam 21.01.1975. oko 15 30 u Beogradu.
Zanima me zdravlje i dali postoji mogućnost trudnoće bez obzira na godine.
Unaprijed puno zahvaljujem!!!
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ines piše:
22 Avg 2023, 13:52
Poštovana Anđela,
rodjena sam 21.01.1975. oko 15 30 u Beogradu.
Zanima me zdravlje i dali postoji mogućnost trudnoće bez obzira na godine.
Unaprijed puno zahvaljujem!!!
InesWRIGC6.jpg
InesWRIGC6.jpg (42.23 KiB) Pregledano 1325 puta
Draga Ines,
dokle god postoje realne mogućnosti (dok imaš ciklus) uvek je moguće da se rodi dete. Ne treba odustajati nikad. Međutim, ovde je slika komplikovana za trudnoću i decu, iako nije nemoguća. Mislim da je rešenje surogat majka ili usvajanje. Što se tiče zdravlja vidi se mogućnost operacije, promenljivo zdravlje. Potrebno je da ideš na redovne kontrole i čuvaš se generalno. Izbegavaj poslove za koje osećaš da su ti teški, gledaj da živiš što je moguće mirnije
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
21 Avg 2023, 11:41
Nina piše:
18 Avg 2023, 05:39
Andjela Kostic piše:
14 Avg 2023, 09:51
NIna,
tvoja kuća braka ne stoji obično. Dakle, radi se o neobičnom čoveku. Može biti pilot, astrolog ili da se bavi ITjem ali potpuno atipičnim od standardnog. Uran je planeta koja donosi naglost te je mogućnost naglog braka iz ljubavi moguća. Međutim, obzirom da je suvladar Saturn a on je onako malo izazovno postavljen, trebaće neko vreme da se brak ustali ili da opstane. Takođe je u sedmoj kući čvor, što ukazuje na potencijalne izazove u braku...ipak, sam kvalitet braka zavisiće od vas dvoje, a odlična je baza na osnovu kojeg nastaje. Partner je prvo prijatelj, pa onda partner ili je ovo opis nekakvog braka sa partnerom koji je razveden ili je oženjen zbog papira a sa tobom živi....ipak, slika je neobičnog braka svakako
Hvala Anđela.
Ako može tumačenje finansija iz mog natala?
NinaWRIGC1.JPG

Prva trećina karijere odlična. Ovde je od odmah bitan posao koji radiš, nešto kao šefovski, organizacioni, direktorski ili sopstveni.Mogućnost zarade naročito ako je posao vezan za sport, decu ili turizam. Međutim sredina karijere nije takva. U vrhuncu karijere velika borba dok ne shvatiš da si u stvari na početku bila najsrećnija te se ne osmeliš. Onda ćeš raditi posao koji voliš
Hvala na odgovoru. Ne znam da li se iz natalne karte može vidjeti neki vid prokletstva da se tako izrazim, koji čovjek vuče iz genetike, predaka ili kako god već?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
30 Avg 2023, 05:22
Andjela Kostic piše:
Nina piše:
18 Avg 2023, 05:39

Hvala Anđela.
Ako može tumačenje finansija iz mog natala?
NinaWRIGC1.JPG

Prva trećina karijere odlična. Ovde je od odmah bitan posao koji radiš, nešto kao šefovski, organizacioni, direktorski ili sopstveni.Mogućnost zarade naročito ako je posao vezan za sport, decu ili turizam. Međutim sredina karijere nije takva. U vrhuncu karijere velika borba dok ne shvatiš da si u stvari na početku bila najsrećnija te se ne osmeliš. Onda ćeš raditi posao koji voliš
Hvala na odgovoru. Ne znam da li se iz natalne karte može vidjeti neki vid prokletstva da se tako izrazim, koji čovjek vuče iz genetike, predaka ili kako god već?
Astrolozi su ranije poziciju Plutona u četvrtoj kući zvali "prokletstvo" popularno. Ovo je znak da si u genetici predaka (obzriom da je u Vagi) imala osobu koja je pravila probleme ljudima, koja je ljudima činila nažao. Zato ćeš ti imati sada zadatak da se prilagođavaš i rešavaš pitanja odnosa sa nezgodnim ljudima koji ti u život ulaze. Takođe porodica bi mogla imati problema nakon nečije smrti (problem nasleđa i slično) ali ništa drugo sem toga ovde se ne vidi. Vidi se dosta svađa, ali više strastvenih i konsktruktivnih između članova porodice....
Nina

Poruka od Nina »

Andjela Kostic piše:
30 Avg 2023, 08:51
Nina piše:
Andjela Kostic piše:

NinaWRIGC1.JPG

Astrolozi su ranije poziciju Plutona u četvrtoj kući zvali "prokletstvo" popularno. Ovo je znak da si u genetici predaka (obzriom da je u Vagi) imala osobu koja je pravila probleme ljudima, koja je ljudima činila nažao. Zato ćeš ti imati sada zadatak da se prilagođavaš i rešavaš pitanja odnosa sa nezgodnim ljudima koji ti u život ulaze. Takođe porodica bi mogla imati problema nakon nečije smrti (problem nasleđa i slično) ali ništa drugo sem toga ovde se ne vidi. Vidi se dosta svađa, ali više strastvenih i konsktruktivnih između članova porodice....
Ovdje si Anđela ali skoro pa bukvalno sve pogodila. U život mi stalno ulaze takvi ljudi sa kojima teško mogu uspostaviti dobar odnos, o nasljedstvu da i ne govorim, ono nikako da se riješi još od mog djeda. Da li se to "prokletstvo" skida sa vremenom ili ne?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Nina piše:
30 Avg 2023, 11:21
Andjela Kostic piše:
30 Avg 2023, 08:51
Nina piše:

Ovdje si Anđela ali skoro pa bukvalno sve pogodila. U život mi stalno ulaze takvi ljudi sa kojima teško mogu uspostaviti dobar odnos, o nasljedstvu da i ne govorim, ono nikako da se riješi još od mog djeda. Da li se to "prokletstvo" skida sa vremenom ili ne?
Kako činimo dobra dela, naročito bez razloga, podržavamo ljude i činimo ih srećnijim, tako "spiramo" sa sebe "prokletstvo" tu negativnu energiju koju smo dobili sa precima. Pročitaj nastavak vezan za sve ispod
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Postoje na ovom svetu ljudi. I uglavnom su ljudi. A onda upoznate neke ljude čija dobrota ide do naivnosti, za koje prvo pomislite da su neverovatno nepromišljeni ili glupi. Oni koji čine da nam savakodnevica bude podnošljivija ili još lepša, dok ne postane savrešna. I stalno se trude da pomognu. Osećate ih, nekada kroz običnu komunikaciju. E to su anđeli. I oni su tu u ljudskom obliku, ljudi su, ali anđeoskih duša. Sve vreme čine dobra dela, retko su kad ljuti, uvek optimistični. Trebamo svi da se trudimo koliko god je moguće da budemo kao oni.
Dakle: nikad ne počinjite svađu ili borbu prvi. NIkad ne radite nikome, ma kako bili besni i prazni i frustrirani ono što ne želite da neko vama učini. Ne uzimajte lažne zasluge već se trudite za poziciju u društvu sopstvenim radom. Ne kitite se "tuđim perjem". Svakom, ama baš svakom pomozite naročito ako vas to ne opterećuje (ostavite 10 dinara u kutiju siromahu, pomognite baki da uđe u autobus, ustanite s mesta koliko god ste umorni ako vidite da starija osoba stoji pored) jer je to plemenitost a jedino je plemenitost i etika, dobrota laser sekač karme i nagomilane negativne energije koja vas prati i čini vas nesrećnim i onemogućenim.
Pored toga, gledate ljude koji su emotivni iscrpitelji, koji su tu, tačno osećate, da vam život učine mizernim što je više moguće. Da se iživljavaju i uživaju u tome. Da koriste položaj koji zauzimaju tako što će maltretirati druge na masu načina. Oni deluju sposobni, elokventni ali su u stvari jadne duše, duboko uplašene, iako deluju kao da pucaju od samopouzdanja. Baš jadne. E to su demoni. Oni su tu da vam otežaju put emotivnog razvoja, čišćenje karme, i zato su poslati. Da gledate njih i da se nervirate što su "uspešni". Isključite npr. društvene mreže ako osetite da vas ljudi iritiraju hvaleći se gde su bili i "kako se divno provode". Epa oni koji se provode nisu na fb nego se provode :). Sve ono što vas tišti, muči, isključite. Fokusirajte se na sebe i kako možete prvo pomoći sebi a onda i drugima. Jer to je jedino što na kraju ostane. Pozitivna energija koja odjekne u Univerzumu. I samo se taj rezultat računa. Onaj kada nekog zaštitite, onaj kada nekog utešite, kada nekome pomognete na bilo koji način.
Pošalji Odgovor