Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Dusica

Re: Ljubav-brak

Poruka od Dusica »

Bas tako se i osecam, ekstremno primecujem prazninu. Hvala puno i za ovaj odgovor i za selidbu, svakako planiram da poradim na tome.
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Maki Merry

Poruka od Maki Merry »

Zdravo Andjela.Da li ce doci do upoznavanja sa osobom 20.04.1988 Bar i ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja?Hvala
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Pozdrav opet.. Ako može još jedno pitanjce ☺️ Kako bi ti, anđela, opisala muškarca koji je predstavljen u ženskom horoskopu kao mars u djevici? Pimjetih da recimo marsa u raku opišeš jednom rječju kao slabiće, a marsa u ovnu kao princa/viteza i to mi je kristalno jasno zbog čega, mars je u raku u padu, a u ovnu u sjedištu.
Nadam se da nisam puno dosadna ali tako malo čitkaram stare postove jer imam viška vremena 😅
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Metafora27 piše:
08 Jan 2024, 11:43
Evo mene nakon par godina ponovo. Morala sam pronaci svoj username i password koji sam u međuvremenu zaboravila, a mailova milion :lol: . Od 2021.godine kada sam se javila na ljubavnom planu se nista nije desilo. Prosle godine na svoj rodjendan napravila sam kombinaciju solarne i natalne karte. I tada sam je analaizirala i mislila sam da je 2024. godina moja godina bar sto se ljubavi tice (cak i braka sa tim potencijalnim vojnikom) i nekako sam ostatak 2023.godine "zivjela" sa nadanjem da cu nekoga upoznati kako bi 2024. bila ta godina. Međutim pocela je godina i nema nikoga na vidiku, a tesko mi je povjerovati da ce se sve tako brzo desiti u ovoj godini, cak i ne bi bilo pozeljno da stupim u vezu potom u brak sve u jednoj godini, jer kako kazu ko je zurio nogu je slomio 😂. Ne mora nuzno znaciti ali eto. Mislim da sam sada spremna za ozbiljnije korake pa da vidimo. Draga Andjela u nastavku je link https://imgur.com/Q2vg56U na natalnu/solarnu kartu pa mi reci jel i ti vidis brak kao i ja ili sam samo pogresno protumacila ;) . Pozdrav
Možeš li mi molim te poslati podatke kao i grad u kojem si provela zadnji rođendan. Ima astrologa koji lakše prate "preklopljene" horoskope, ali ja na žalost nisam jedna od njih. Mogla bih se ubiti pokušavajući i ništa :)
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Ok, imamo natalnu samo ne znam koje je pitanje :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Maki Merry piše:
09 Jan 2024, 11:59
Zdravo Andjela.Da li ce doci do upoznavanja sa osobom 20.04.1988 Bar i ja 13.04.1986 10.15 Pljevlja?Hvala
MakiMerryW2JAAAACAAC4.JPG
MakiMerryW2JAAAACAAC4.JPG (109.33 KiB) Pregledano 2840 puta
Ovde može biti svačega. Ipak, nemamo vreme rođenja da bi smo više znali i o partneru i o odnosu Takođe, nikada se sa sigurnošću ne može reći "upoznaćete se" ili "nećete se upoznati" jer je to slobodna volja jednog aktera ili oba aktera u odnosu
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana1611 piše:
10 Jan 2024, 01:37
Pozdrav opet.. Ako može još jedno pitanjce ☺️ Kako bi ti, anđela, opisala muškarca koji je predstavljen u ženskom horoskopu kao mars u djevici? Pimjetih da recimo marsa u raku opišeš jednom rječju kao slabiće, a marsa u ovnu kao princa/viteza i to mi je kristalno jasno zbog čega, mars je u raku u padu, a u ovnu u sjedištu.
Nadam se da nisam puno dosadna ali tako malo čitkaram stare postove jer imam viška vremena 😅
Draga moja Tihana 1611, nije baš tako. Zavisi i kako je Mars pozicioniran u odnosu na aspekte, dispozitora i gde se tačno nalazi. Ako je aflikovan onda je upravo to opis. Ako je aspektovan takođe dobar opis ima. Ali bi zato recimo Mars u Ovnu aflikovan bio u stvari izuzetno ishitren, nekad i agresivan muškarac koji ume psovati, možda sa nekom sportskom povredom ili konstantnim migrenama....(nadam se da razumeš kontekst):). Kakav bi bio taj Mars u Devici? U kojoj kući? najbolje mi je da gledam na karti
Dea11111

Poruka od Dea11111 »

Andjela Kostic piše:
12 Jan 2024, 00:35
Ok, imamo natalnu samo ne znam koje je pitanje :)
Zanima me da li cu se udati i imati djecu?
Makica21

Poruka od Makica21 »

Postovana, mozete li baciti pogled na moju situaciju, oprostite sto vam opet pitam jer ste me preskocili 😁

Makica21 piše:
05 Jan 2024, 19:24
Postovana Andjela,
Nesto mi ne da mira ovih dana, mozete li baciti oko na ovu situaciju, zapravo rastali smo se prije 7 godina (on je samo nestao) i sad me zove da se vidimo i razgovaramo jer zeli da ispravi stvar. Bojim se da mu vjerujem i nista mi nije jasno. Ja imam brak iza sebe.
Mozete li mi dati odgovor na ovu neobicnu situaciju i hvala na vremenu koje odvajate za nase muke :)
Ja 03.04.1993. 00:30h , Niksic,
On 18.09.1991. Podgorica
Pošalji Odgovor