Ljubav-brak

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Ljubav-brak

Poruka od Andjela Kostic »

noirwitch piše:
13 Feb 2024, 19:30
Andjela Kostic piše:
13 Feb 2024, 08:23
možeš kako hoćeš, samo se pozovi na svoje ime ovde
Poslala mejl posto nemam prava na privatnu poruku ❤️
andjela@astrolog.rs je mail. Ništa nisam dobila....
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
noirwitch

Poruka od noirwitch »

Andjela Kostic piše:
15 Feb 2024, 13:42
noirwitch piše:
Andjela Kostic piše:
13 Feb 2024, 08:23
možeš kako hoćeš, samo se pozovi na svoje ime ovde

Poslala ponovo, proverii nezeljenu postu
Masha111

Poruka od Masha111 »

Draga Anđela, interesuje me sinastrija između mene i partnera, nismo zajedno, bili smo par puta na prekide… Da li će nekad nešto biti?
Rođena sam 08.11.2000. 13:04 Sombor
Partner 20.09.1992. 04:25 Novi Sad
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

noirwitch piše:
15 Feb 2024, 21:15
Andjela Kostic piše:
15 Feb 2024, 13:42
noirwitch piše:

Poslala ponovo, proverii nezeljenu postu
Draga, stigao mi je mail direktno. hvala. Obzirom da partneru nisi napisala grad rođenja stavila sam isti kao i kod tebe. to je mala razlika sve i da je negde drugde rođen u istoj državi.
noirwitchW2JAAAACAAC12.jpg
noirwitchW2JAAAACAAC12.jpg (42.15 KiB) Pregledano 2639 puta
Ti lično imaš vrlo nezgodnu, neprijanu i nestabilnu poziciju vezanu za ljubavne veze i odnose naročito početkom ljubavnog života. Prilaze ti neuravnoteženi i nesređeni ljudi, većinu odbiješ. Stvari će se malo promeniti kasnije, kada će krenuti da ti u život ulaze ljudi koji su skloni da se hvale te tako sakrivaju svoje slabosti ali daleko bolji od ovih trenutnih u ponudi.
Što se partnera tiče, ako su podaci tačni, napisah ti da proveriš, on je imao neku veliku nerešenu ljubav oko svoje 23. godine života i sada, podsvesno, uvek traži tu ljubav. Venera mu je na vrhu tvoje četvrte kuće te je ovo bila ozbiljna veza sa mogućnosti da si ti boravila ili čak spavala u njegovom stanu. Međutim Mars i Uran u konjunkciji daju karmičko neprijateljstvo koje nosite kao i tvoj unutrašnji osećaj da će to ipak biti veza avanture, sa kraćim zadržavanjem. Tebi se generalno partneri mogu vraćati, a velika je statistička verovatnoća da se on može vraćati. Međutim, moram ti reći da će to isključivo zavisiti od njega samog. Generalno, ovo nije naročito kvalitetan odnos te je tvoj zadatak da se okreneš samoj sebi i edukuješ u smeru gde osećaš da nisi dovoljno uspela (čitaš knjige u tvom slučaju). Ti si vrlo analitična osoba i uvek razumom ispred emocija te ne trebaš sebi dopuštati razočaranja ali ni to da ti drugi ljudi uzimaju energiju bez potrebe. Ni jedan od bitnih životnih partnera nije opisan kao ovaj a druga bitna ljubavna veza je sa vrlo razumnom i komunikativnom osobom gde možeš očekivati sreću...
the_sacrament

Poruka od the_sacrament »

Andjela Kostic piše:
13 Feb 2024, 13:11
the_sacrament piše:
12 Feb 2024, 13:58
Razumijem te potpuno. Izvini da sam dosadna. :(
Bice kako je najbolje za mene. Hvala draga jos jednom i izvini ♥️
the_sacramentW2JAAAACAAC2.JPG

Ovo ti je godina,pod pretpostavkom da si je čekala u Cetinju ili Crnoj Gori negde, koja će biti dosta promenljiva sa puno komunikacije i pokušaja da se izboriš sa okolinom. Oko aprila meseca možeš očekivati da dobiješ neku bitnu informaciju koja će te pokrenuti da ideš dalje svojim putem ali u pravcu koji će imati veze sa informacijom. Ljubav ti je izazovna naročito u ovom periodu.
Draga, sad vidim poruku. Čekala sam je u Podgorici, tu živim i radim:) Hvala.još jednom hvalaa:)
Svako dobro želim ♥️
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Masha111 piše:
15 Feb 2024, 21:51
Draga Anđela, interesuje me sinastrija između mene i partnera, nismo zajedno, bili smo par puta na prekide… Da li će nekad nešto biti?
Rođena sam 08.11.2000. 13:04 Sombor
Partner 20.09.1992. 04:25 Novi Sad
Masha111W2JAAAACAAC5.jpg
Masha111W2JAAAACAAC5.jpg (45.94 KiB) Pregledano 2621 put
Da bi se video jedan odnos kako treba potrebno je pogledati ga kroz sve prediktivne tehnike. Kako ovde ja to ne mogu, gledam samo osnovnu sinastriju. U ovom slučaju Mesec partnera ukazuje na postojanje mogućnosti za ljubavnu vezu sa tobom ali ne i zadržavanje, odnosno veza koja je više sklona promenama i ograničenom vremenu trajanja, obzirom na to i da je njegova Venera u Vagi, te da on voli da se druži, više ljudi i nije fokusiran na jedan odnos a da je ta ista Venera u tvojoj osmoj kući. Tvoj je Mesec kod njega u osmoj kući, on ne zna šta ti osećaš te bi morala konkretnije da razgovaraš sa njime i vidiš šta je ono što možeš očekivati. Njegovo Sunce jeste u tvojoj sedam ali u uklještenom znaku pa bi moglo doći i do afere u braku (da se udaš pa sa ovakvim nekim budeš u vezi paralelno) i slično....
Masha111

Poruka od Masha111 »

Hvala na odgovoru.
Šta je potrebno za prediktivne tehnike?
Mimi_

Poruka od Mimi_ »

Zdravo, zanima me sinastrija sa partnerom, on je 27.10.1992 Cirih 12:00 nismo u vezi, sreli smo se prvi put 2020god, upoznali 2022, a pokusali nesto vise 2023, da li je on neka vrsta karmickog partnera u mom zivotu? I da li bi taj odnos u nekom trenutku mogao da se nastavi?
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
18 Feb 2024, 01:07
Zdravo, zanima me sinastrija sa partnerom, on je 27.10.1992 Cirih 12:00 nismo u vezi, sreli smo se prvi put 2020god, upoznali 2022, a pokusali nesto vise 2023, da li je on neka vrsta karmickog partnera u mom zivotu? I da li bi taj odnos u nekom trenutku mogao da se nastavi?
Mimi_W2JAAAACAAC7.jpg
Mimi_W2JAAAACAAC7.jpg (44.66 KiB) Pregledano 2685 puta
Za uporedni odnos obavezno je uraditi sve prediktivne tehnike, naročito u pitanju gde će da ide odnos. Dakle, na to pitanje ne mogu dati odgovor. ALi ono što mogu jeste da ti kažem da mu je Sunce na vrhu tvoje druge kuće te je verovatnoća "poslovnog odnosa" veća nego ljubavnog. Razisli pod kojim ste se okolnostima upoznali i ako to nije bilo preko posla onda bi mogla biti u pitanju neka vrsta koristi. Njemu je Severni čvor blizu tvoje Venere pa je on želeo novi početak ali sa Strelcem je to dosta nepouzdano i nestabilno. Kod tebe se on vidi kao Mars što je više "delovanje tajnog neprijatelja" ali....kada se odrade druge tehnike onda se vidi detaljno šta je ono što bi osoba mogla da koriguje, kako su i da li su minuli aspekti nešto promenili i da li bi se odnos mogao nastaviti ali za to je potrebno dosta vremena. Recimo da trebate više da komunicirate čak i modernim tehnologijama, mada je najbolje uživo, kako bi znala šta trebaš dalje činiti
Lola

Poruka od Lola »

Poštovana, nikako mi ne ide u ljubavi..ima li nade da ce se nesto promeniti po tom pitanju, mogucnost braka?Rodjena 18.10.1984. u Smederevskoj Palanci u 6 i 30..Srbija
Pošalji Odgovor