Molim te, možeš li mi pogledati okolnosti za posao? S 31.12. sam ostala bez posla, imam trajni invaliditet i nisam u mogućnosti raditi bilo što i to me dosta ograničava. A imam 25 i željna sam posla i rada. Psihički sam već malo pala, što vidim po tome da kad izađe natječaj, više ne trčim što prije slati zamolbu nego si u glavi posložim "ma, natječaj traje još 15 dana, poslati ću sutra", i tako prođe i po par dana.
Hvala puno ako izdvojiš koju minutu za mene.
16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, HR
Tihana1611W2JAAAACAAC5.jpg (48.31 KiB) Pregledano 1321 put
Draga Tihana1611,
ti si do novembra u solarnoj godini vezanoj za veoma promenljive okolnosti po pitanju sticanja lične imovine što u suštini znači da svakog momenta možeš naći posao. Teže okolnosti međutim idu u prvom delu solarnog povratka što je već period koji prolazi, te otvara bolje okolnosti naredni period. Ono što se vidi je mogućnost traženja posla preko nekog prijatelja ili po preporuci. Više je problem razočarenje ličnošću (imaš utisak kao da nisi dovoljno dobra) na šta silovito moraš uticati na sebe jer to prosto nije tačno. Ne znam šta se dešavalo po pitanju emocija, ali u ovom periodu je moguće bilo neko razočarenje u neku osobu koju si gledala na totalno drugi način u odnosu na ono kako se pokazala. Ovo je mogućnost i za narednih oko dva meseca, s tim što se poslovna slika naglo poboljšava. Naročite mogućnosti idu preko nekog doživljaja ili događaja u periodu kraja aprila i početka maja meseca. Želim ti svako dobro, uvek se javi, naročito što si moj klijent
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Hvala Anđela, sve si točno vidjela kao i uvijek. Zadnja 3 mjeseca su baš fuj, prvo grč u stomaku jer sam znala da zatvaraju moj odjel u kojem sam radila, a sad evo muke s traženjem nečeg novog. Nadam se poboljšanju.
Radi drugih članova i članica se odlučujem pisati povratnu info na forumu, inače bih pisala tebi Anđela na viber.
Ovo se baš lijepo poklopilo, jer odmah iznad je tvoj odgovor na moje pitanje, a vidi se u kakvom očaju i beznađu sam bila.
Kako si rekla, "poslovna slika se naglo poboljšava". Prethodni posao mi je bio voditelj, nakon gubitka posla, javljala sam se na sve što je bilo u skladu s mojim zdravstvenim mogućnostima, doslovno i za rad u pekari, vjerovala sam da ovakva za bolje i nisam.
Danas sam dobila posao, ponovno jedna od vodećih pozicija, s boljom plaćom i boljim uvjetima nego na prošlom radnom mjestu.
Jedina nesreća u svemu je što sam napokon prije 2 tjedna dobila fizikalne terapije i terapeuta koji misli da može moje zdravstveno stanje dovesti u red bez silnih operacija a sad ću morati prekinuti s terapijama jer se želim i moram pokazati na novom poslu, a ne biti po bolovanjima. Ali sreća u nesreći, već u 4 mjesecu ću dobiti prvu plaću pa ću si moći platiti privatno takvu fizikalnu terapiju koju ću moći obavljati u terminu koji meni odgovara u skladu s poslom.
I naravno, veselim se ovoj mogućnosti koju si vidjela da stoji otvorena u aprilu/maju.
Puno te ljubim i javljam se za konzultacije kad sjedne plaća!
Pozdrav!
Interesuje me kakva je situacija sto se tice posla posto vec duze vreme ne mogu da ga nadjem?
Kakvim poslovima bih se trebala “okrenuti” i kroz koje zanimanje postajem “uspesna” da takoo kazem?
Pozdrav!
Interesuje me kakva je situacija sto se tice posla posto vec duze vreme ne mogu da ga nadjem?
Kakvim poslovima bih se trebala “okrenuti” i kroz koje zanimanje postajem “uspesna” da takoo kazem?
17.09.2001.
08:30
Požarevac
norwitchWRIGC1.jpg (43.74 KiB) Pregledano 1611 puta
Ti si u horoskopskom znaku Device sa Mesecom u Devici u konjunkcji sa Suncem. Sklona si preteranoj analizi i sintezi, unutrašnjim razmišljanjima do najsitnijeg detalja i u tome se mnogo iscrpljuješ i gubiš u sitnicama. Naročito u periodu do 25. godine imaćeš lično traženje u sferi posla. Najviše ti leže analitički, sistemski i poslovi sa mnogo brojevnih podataka. Ipak, voliš da dominiraš u društvu, da se vidiš, što ćeš postii samo otvaranjem i javnim radom. U prvoj trećini karijere teškoće i dosta napora i rada a drugi uzimaju tvoje rezultate. Da ovo sprečiš potrebno je da se pripremiš na to da budeš lukava. Sredina karijere vezana za međunarodne projekte. Vrhunac karijere najuspešniji.
Pozdrav Andjela! Interesuje me lična karijera u 2024. godini, student sam (apsolvent). Rođen sam 27.09.2000. U NOVOM SADU u 03:15 ujutru. Pozdrav!
Dukifate2W3JAJAACAACAAC3.jpg (54.23 KiB) Pregledano 1610 puta
Da bi se videla karijera potrebno je raditi konsultaciju. Ovako sam mogla samo baciti osnovni pogled na solare. U tvom će slučaju početak karijere biti vezan za mlade, kasnije i mlađe od tebe ljude i komunikaciju ili putovanja. Mogućnost rada na terenu. Malo kasnije šefovski položaj ili će te neko od nadređenih nagraditi, protežirati (ako to nije i sam otac). Sredina karijere je dosta komplikovana i uzbudljiva a u vrhuncu karijere treba voditi računa šta se radi i za koje novce. Kraj karijere dobar.
Ovaj solar do sledećeg rođenadana pokazuje tendenciju naglih neočekivanih promena i ceo je u tom domenu vezan za novonastale promene sa kojima se trebaš snaći. U nekim situacijama osećaćeš se i zbunjeno ali to je upravo put kojim trebaš ići. NOvi početak, zaposlenje i slično treba očekivati u periodu nakon tvog rođendana mada je ovo solar koji će pokazati više lična dešavanja nego poslovna. U svakom slučaju u kraćem periodu moguć posao negde gde voliš ili koji si uvek voleo da radiš.
Samo da javim draga Andjela, kod mene nema još novosti u vezi odgovora za državni posao, a ni u vezi odgovora niza prijava za posao. Javljama se sa upitom: Da li retro Merkrur može negativno uticati na situaciju, npr. odužiti čekanje narednih mjesec dana, s obzirom na moje 6.polje Blizanaca?
Hvala unaprijed
Pozdrav Andjela! Interesuje me sfera posla kako mi je postavljeno u natalu da li cu u skorije vreme ostvariti uspeh na tom polju i pronaci nov posao? 6.1.1997 23:20 Kragujevac, inace hvala puno na izdvojenom vremenu!