Posao

astrologija i sa njom povezane teme
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Re: Posao

Poruka od Andjela Kostic »

Labella piše:
26 Mar 2024, 13:18
Samo da javim draga Andjela, kod mene nema još novosti u vezi odgovora za državni posao, a ni u vezi odgovora niza prijava za posao. Javljama se sa upitom: Da li retro Merkrur može negativno uticati na situaciju, npr. odužiti čekanje narednih mjesec dana, s obzirom na moje 6.polje Blizanaca?
Hvala unaprijed ☺️
Može draga Labella, ali ne u onoj meri koliko ti verovatno misliš. Uglavnom utiče na kašnjenje dokumenata, odlaganje rokova više nego na to hoće li neko dobiti posao naročito ako Merkur nije vladar poslovnih kuća
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Mimi_ piše:
26 Mar 2024, 20:00
Pozdrav Andjela! Interesuje me sfera posla kako mi je postavljeno u natalu da li cu u skorije vreme ostvariti uspeh na tom polju i pronaci nov posao? 6.1.1997 23:20 Kragujevac, inace hvala puno na izdvojenom vremenu!
Mimi_W2JAAAACAAC2.JPG
Mimi_W2JAAAACAAC2.JPG (41.24 KiB) Pregledano 1508 puta
Draga Mimi_
za bilo kakve predikcije potrebno je otvarati solarni povratak, progresije, direkcije i tranzite. Dakle, raditi detaljno godišnji. Ali recimo da si u Kragujevcu provela rođendan, što je mala razlika u odnosu na Beograd ili neki drugi grad u Srbiji, tebe s pola solara, dakle u periodu početka leta očekuje mogućnost promena po pitanju sticanja lične imovine. Do tada može, ali su okolnosti promenljive te su mogući privremeni poslovi ili samo dogovori oko novog posla
Labella

Poruka od Labella »

Andjela Kostic piše:
28 Mar 2024, 13:51
Labella piše:
26 Mar 2024, 13:18
Samo da javim draga Andjela, kod mene nema još novosti u vezi odgovora za državni posao, a ni u vezi odgovora niza prijava za posao. Javljama se sa upitom: Da li retro Merkrur može negativno uticati na situaciju, npr. odužiti čekanje narednih mjesec dana, s obzirom na moje 6.polje Blizanaca?
Hvala unaprijed ☺️
Može draga Labella, ali ne u onoj meri koliko ti verovatno misliš. Uglavnom utiče na kašnjenje dokumenata, odlaganje rokova više nego na to hoće li neko dobiti posao naročito ako Merkur nije vladar poslovnih kuća
Hvala draga Andjela, javim dalje ☺️💞
Labella

Poruka od Labella »

...
Poslednje učitavanje od Labella dana 17 Apr 2024, 07:37, učitano 1 put ukupno.
Smaki

Poruka od Smaki »

Ako moze Andjela da mi odgovori vezano za posao
02.04.1981 god Šabac 11:30h
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Smaki piše:
07 Apr 2024, 03:51
Ako moze Andjela da mi odgovori vezano za posao
02.04.1981 god Šabac 11:30h
smakiWRIGC20.jpg
smakiWRIGC20.jpg (42.53 KiB) Pregledano 1377 puta
Izuzetno napeta slika po pitanju posla u početku karijere. Ozbiljan i odgovoran posao odmah od početka uz masu pokušaja sabotaže sa strane ili je prosto posao bio pretežak. Kasnije malo bolje, analitički poslovi. Sredinom karijere mogućnost kreativnog posla ali i poslova vezanih za daleko inostranstvo. Sada ti je komplikovan period jer si verovatno pri vrhuncu karijere gde postoje veoma izazovni aspekti. Ipak, ovo je samo koju godinu, a u zavisnosti od toga koliko si obrazovana mnogo će zavisiti mogućnost promene poslova gde ti dobre mogućnosti stoje. Generalno, trebalo bi se što više edukovati i ne čekati na druge već sama krenuti dalje ako ti ne odgovara postojeće
Tihana1611

Poruka od Tihana1611 »

Andjela Kostic piše:
18 Feb 2024, 09:03
Tihana1611 piše:
18 Feb 2024, 02:37
Pozdrav Anđela.

Molim te, možeš li mi pogledati okolnosti za posao? S 31.12. sam ostala bez posla, imam trajni invaliditet i nisam u mogućnosti raditi bilo što i to me dosta ograničava. A imam 25 i željna sam posla i rada. Psihički sam već malo pala, što vidim po tome da kad izađe natječaj, više ne trčim što prije slati zamolbu nego si u glavi posložim "ma, natječaj traje još 15 dana, poslati ću sutra", i tako prođe i po par dana.

Hvala puno ako izdvojiš koju minutu za mene.

16.11.1998. u 16:10, Slavonska Požega, HR
Tihana1611W2JAAAACAAC5.jpg

Draga Tihana1611,
ti si do novembra u solarnoj godini vezanoj za veoma promenljive okolnosti po pitanju sticanja lične imovine što u suštini znači da svakog momenta možeš naći posao. Teže okolnosti međutim idu u prvom delu solarnog povratka što je već period koji prolazi, te otvara bolje okolnosti naredni period. Ono što se vidi je mogućnost traženja posla preko nekog prijatelja ili po preporuci. Više je problem razočarenje ličnošću (imaš utisak kao da nisi dovoljno dobra) na šta silovito moraš uticati na sebe jer to prosto nije tačno. Ne znam šta se dešavalo po pitanju emocija, ali u ovom periodu je moguće bilo neko razočarenje u neku osobu koju si gledala na totalno drugi način u odnosu na ono kako se pokazala. Ovo je mogućnost i za narednih oko dva meseca, s tim što se poslovna slika naglo poboljšava. Naročite mogućnosti idu preko nekog doživljaja ili događaja u periodu kraja aprila i početka maja meseca. Želim ti svako dobro, uvek se javi, naročito što si moj klijent :)

Pozdrav :) da se pozovem na ovaj tvoj odgovor, kako si i napisala, nekakve poslovne mogućnosti idu preko događaja iz aprila i početka maja. Ta dva tjedna bila sam na pisanom i usmenom dijelu testiranja i sad čekam rezultate. Smatram da sam dobro odradila oba dijela, pa sam te htjela pitati vidi li se možda kada bih mogla očekivati realizaciju, odnosno odgovor. Radi se o državnoj službi, i radi se o većem natječaju, njima treba malo duže da napišu sva ta rješenja, vjerujem da znaš kako to ide, a ja nestrpljiva.. Hvala ako uspiješ izdvojiti vremena :)
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Tihana, nadam se da si dobro i da si dobila odgovor do sada. Ako nisi, trebalo bi se to brzo desiti, znam da si nestrpljiva i nervozna ali probaj da se što manje sekiraš :)
Iris119

Poruka od Iris119 »

Draga Andjela, već duže vreme ne mogu da nađem odgovarajući posao, igrom slučaja nameste se tako neke stvari da kad bih napisala zvuče neverovatno. Neko sam koga posao ispunjava i teško mi pada što ne mogu da se nigde pronađem ili nađem nešto toliko koliko normalno. Rodjena sam 30.01.1990. 17:15h, Beograd, s tim što sada živim u manjem mestu nadomak. Hvala puno na izdvojenom vremenu. Svako dobro✨
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Iris119 piše:
14 Jun 2024, 16:37
Draga Andjela, već duže vreme ne mogu da nađem odgovarajući posao, igrom slučaja nameste se tako neke stvari da kad bih napisala zvuče neverovatno. Neko sam koga posao ispunjava i teško mi pada što ne mogu da se nigde pronađem ili nađem nešto toliko koliko normalno. Rodjena sam 30.01.1990. 17:15h, Beograd, s tim što sada živim u manjem mestu nadomak. Hvala puno na izdvojenom vremenu. Svako dobro✨
Iris119WRIGC7.jpg
Iris119WRIGC7.jpg (41.16 KiB) Pregledano 742 puta
Draga,

ti si osoba koja treba da se uhvati jedne struke i radi istovetni posao. Tvoj je ego ipak drugačiji, brzo se upališ za nešto i još brže sagoriš. Drži se čvrstih principa. Ne znam šta si po struci ali ovaj poslovni život ne izgleda loše. Možda s početka vezano sa trgovinama ili papirima. Najbolje je za ekonomsku ili pravnu struku mada dolazi u obzir i metalurgija i takve slične struke (konstrukcije, elementi i sl). Treba ti neka uska specijalizacija vezana za neku oblast takođe. Prvo vidi šta se nudi od onoga što bi radila a onda kreni da se specijalizuješ u toj oblasti. Ja ti želim sreću :) Mogućnost novine vezane za posao ili tamo gde radiš, ili da ti se ponudi nešto u periodu leta.
Pošalji Odgovor