Astrologija

astrologija i sa njom povezane teme
Pisac

Re: Astrologija

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
25 Avg 2024, 16:25
Pisac piše:
24 Avg 2024, 04:59
Poštovanje Anđela,
Jednom mi je jedan astrolog rekao da bi život u mom mjestu rodjenja za mene bukvalno bila propast? Šta Vi mislite o toj njegovoj izjavi?14.01.1985.Knin,1h poslije ponoci.
Mislim da trebaš otići odatle jer ćeš se bolje osećati. Ne smatram baš da je katastrofa ali uznemirujuće jeste, okolina ne trpi drugačije ljude kakva si ti.
PisacW3JAJAACAACAAC4.jpg
Hvala na odgovoru.
Ljepo ste ovo rekli da okolina ne trpi drugacije ljude.
Ova prva karta sto ste otvorili su progresije ako ne gresim,ali mi nije jasna ova druga karta?
Danideja

Poruka od Danideja »

Caoos :D Bila bih zahvalna ako mi bacite oko na moju natalnu,radila sam je davno i zena mi je rekla da cu preko ljubavi otici u inostranstvo,medjutim nista ni od ljubavi ni od inostranstva :lol: https://ibb.co/7V4TtGd
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Poruka od Andjela Kostic »

Vodolija93 piše:
25 Avg 2024, 16:44
Andjela Kostic piše:
25 Avg 2024, 16:27
Vodolija93 piše:
24 Avg 2024, 14:45
Pozdrav Andjela,
Sta donosi tranzitni Severni cvor konjunkcija natalna Venera?

I sta znaci u sinastriji Venera konjunkcija Hiron?
Ovo definitivno prikazuje ranjavanje u ljubavi te ponovno zalečenje. Patnje kroz ljubav ipak čine Duši spoznaju razlike između zaljubljenosti i obmane od prave ljubavi. Ova kombinacija obično bude neudobna ali sve zavisi od celog horoskopa i same pozicije Venere kao i onoga šta predstavlja Hiron druge osobe. Može značiti i zalečenje u ljubavi, tj da jedno drugom nose zalečenje ali teško. Treba se pogledati ceo uporedni kako bi se definitivno zaključilo

Da li je ovo odgovor za Venera konunkcija Hiron u sinastriji ili za tranzitni Severni cvor konjunkcija Venera
Ovo je odgovor za Veneru u konjunkciji sa Hironom. Što se tiče Severnog tranzitnog mesečevog čvora, može doneti boljitak u ljubavi, novi početak ali i u stvarima kojima natalno Venera vlada što ne mora da znači da je u pitanju ljubav. Opet, treba pogledati ceo horoskop. Izvini, odgovorila sam kratko, u brzini, sad sam dodala tekst
"Mirom i tolerancijom pobijaju se i najgori aspekti" - Mile Dupor
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
26 Avg 2024, 05:11
Andjela Kostic piše:
Pisac piše:
24 Avg 2024, 04:59
Poštovanje Anđela,
Jednom mi je jedan astrolog rekao da bi život u mom mjestu rodjenja za mene bukvalno bila propast? Šta Vi mislite o toj njegovoj izjavi?14.01.1985.Knin,1h poslije ponoci.
Mislim da trebaš otići odatle jer ćeš se bolje osećati. Ne smatram baš da je katastrofa ali uznemirujuće jeste, okolina ne trpi drugačije ljude kakva si ti.
PisacW3JAJAACAACAAC4.jpg
Hvala na odgovoru.
Ova prva karta sto ste otvorili su progresije ako ne gresim,ali mi nije jasna ova druga karta?
Imala sam tu sliku od tvog nekada ranijeg pitanja pa sam je samo dodala. U njoj je postojao natal ali ako se ne varam još neka prediktivna tehnika. Ja sam sada gledala samo natal
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Danideja piše:
27 Avg 2024, 15:36
Caoos :D Bila bih zahvalna ako mi bacite oko na moju natalnu,radila sam je davno i zena mi je rekla da cu preko ljubavi otici u inostranstvo,medjutim nista ni od ljubavi ni od inostranstva :lol: https://ibb.co/7V4TtGd
Draga Danideja,
ova karta daje jake mougućnosti za život okrenut javnosti, velikim društvenim grupama i mnogo prijatelja. Tebi je Sunce u samom Zenitu te bi trebala obratiti pažnju na karijeru, status i ugled, jer ovde možeš mnogo napraviti. Nije pogrešila za inostranstvo, ali ovo bi mogla biti slika putovanja na više meseci u druge, daleke zemlje, što bih ti odmah preporučila. Ako imaš dobar posao tu gde jesi, nema potreba za selidbama ali ima za putovanjima, kako bi stekla nova iskustva kroz komunikaciju i druženje sa strancima. Što se ljubavi tiče, stoji malo izazovno, ali samo prva bitna ljubavna veza. Meni je ovaj horoskop neverovatno poznat ja sam sigurna da sam ga već gledala. Prvi partner opisan je kao lep, zgodan ali sa njim samo problemi. Prosto se nećete razumeti i nećete želeti iste stvari ma kako on privlačan bio. Ali će te zato drugi bitan partner jako voleti. Izbegavati 34. godinu za ljubav
Pisac

Poruka od Pisac »

Andjela Kostic piše:
31 Avg 2024, 07:28
Pisac piše:
Andjela Kostic piše:

PisacW3JAJAACAACAAC4.jpg
Hvala na odgovoru.

Mozete li pogledati kartu za progresije,onako samo ukratko?
Hvala jos jednom na odgovorima koje dajete.
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Pisac piše:
02 Sep 2024, 05:33
Andjela Kostic piše:
31 Avg 2024, 07:28
Pisac piše:

Hvala na odgovoru.

Mozete li pogledati kartu za progresije,onako samo ukratko?
Hvala jos jednom na odgovorima koje dajete.
PisacW3JAJAACAACAAC2.JPG
PisacW3JAJAACAACAAC2.JPG (49.88 KiB) Pregledano 460 puta
Progresivni Mesec završava svoj put kroz tvoju petu kuću, i za oko 2 meseca ulazi u šestu kuću. Fokusiraj se na posao i zdravlje
Jeca007

Poruka od Jeca007 »

Rodjena 26.07.1986 14.15 Virovitica. Da li mozete da mi kazete nesto za ljubav u narednom periodu? Hvala
Korisnikov grb
Andjela Kostic
Site Admin
Kontakt:

Jeca007 piše:
04 Sep 2024, 14:02
Rodjena 26.07.1986 14.15 Virovitica. Da li mozete da mi kazete nesto za ljubav u narednom periodu? Hvala
Jeca007W2JAAAACAAC4.JPG
Jeca007W2JAAAACAAC4.JPG (48.95 KiB) Pregledano 438 puta
Draga Jeco007,
da bi se sagledao naredni period potrebno je odraditi sve prediktivne tehnike naročito u slučaju predikcije. Ovde sam otvorila samo solarni što naravno nije dovoljno da bi se dao konkretan odgovor naročito u tvom slučaju gde direkcije mogu biti jake. Ipak, od početka solara pa skoro sve do njegovog kraja, vidi se dinamika na polju ljubavnog života. Ovo su usponi i padovi i nije stabilna slika. Treba izbeći svađe naročito oko Nove godine i borbe da se bude sa nekim po svaku cenu. Dakle, ako ne ide, bolje da budeš sama u narednom periodu. Posebno je kritičan početak solara, dakle ovaj sada period koji je prošao u avgustu. Mogućnost da bude bolje krajem sledećeg proleća...
Jeca007

Poruka od Jeca007 »

Sve ste tacno rekli katastrofalan period za ljubav i dosta svadja
Pošalji Odgovor